Kocamın eski karısını ve çocuklarını kabullenemiyorum

Melike 7865

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
1
-18
1
23
Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edin 🥺 Mutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar

Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edin 🥺 Mutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar
Niye mecbursun?Kaçarken onları dinlemedin gene dinleme bu hayata bir kere geliyorsun.Kadın sığınma evine felan gidebilirsin eğer ailen karşı çıkıyorsa nasıl olsa evladımız deyip geri affederler bence evlenme

Niye evlenmeye mecbursunuz? Niye kactiniz?

Sanırım birşeyler yaşayıp kendini mecbur hissedip kaçtın pişman oldun döndün simdi de ailen kabul etmiyor. Zorluyorlar seni. Baştan aşağıya sen hatalısın. Neden sevgili oldun neden ilerlettin. Seni zorladı mı?
Ne olursa olsun ailen arkanda durmak zorunda.Evlenme. Gerekiyorsa ayrıl ve kendi hayatını kur çalışıyorsan bilmiyorum. Sevmediğin ve bu şartlar da biri ile yapamazsın.
Sonunu iyi görmüyorum. Kötü durum. Kolaylıklar dilerim.

Evlenmeye karar verip kaçarken ailenizi dinlememişsiniz, şimdi nişan atamazsın dedikleri zaman neden mecburum diyorsunuz?
Ayrıca neden sevmeden kaçtınız? Neden mecburdunuz?

Back
X