Kocamın eski karısını ve çocuklarını kabullenemiyorum

Yakında düğün var ama istemiyorum diyor ya işte o kısmı anladım😂 ben bu yaştayken üniversiteden arkadaşım sevgilisini telefonuna kocam diye kaydetmişti o kısma takılma.
Görüşmedin o günden sonra di mi ne olur görüşmemiş ol.

Kocanız mı nişanlınız mı? Henüz evlenmediyseniz ayrılın. Kendinize işkence etmeyin.

Adama çocukları yazın bırakıyormus o zaman ben geri döneyim diyormuş.
Ay para yok pul yok.
Git sen iki tane daha dogur.
Önce gir ise çalış.
Evliliği iş yeri gibi görüp kendine baktirmayi marifet sanıyor bazıları.
Annem bu kadına ise gir dedi kaç kere yaşı daha yirmilerdeydi.
İş bulamiyorum dedi girdi çıktı.
Sonra yine evlilik yine hüsran.

Hepsi belli sınıf insanlar. Çalışmak istemedikleri için de keko adamlara kaçıyorlar zaten.Gecinemiyorsun bari üreme bee... Ve o adamin genlerini taşıyan küçük kekolar büyüyor neden öyle dedim ailede ne görürse öyle büyür. Kaliteli insan neden az sizce çünkü daha az ürüyolar. Bal arıları gibi bakıyorlar yavrulara özenle.

Aloooğğ, 21 yaşında ne kocası , ne kocası diye çığlık çığlığa cırlayasım geliyor yeminlen. Nasıl kaçıyorsunuz anlamıyorum ya.

Kafadan silince hayattan silinmeyecek o çocuklar.
Ayrıca herifin tüm kötü şeylerini sayıp beni seviyor demek nasıl bir akıl tutulması?

Bence insan sevdiğine anlayışlı olur. Sevgi ve öfke aynı anda aynı yerde bulunamaz diye düşünüyorum. Hiçbir sevgi biçiminde şiddet yoktur. Anlayışsız ve sinirli bir adamın içinde zerre kadar sevgi bulunmasına kati suretle ihtimal yoktur. İnanmam mümkün değil.
Mesela benim eski eşim anlayışsız ve sinirli olmasaydı belki eski eşim olmazdı😂😂

Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edin 🥺 Mutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar
Sakın evlenme. Şimdiden mutsuzsun bu artarak devam edecek.

Back
X