- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
- Konu Sahibi Melike 7865
Sen hiç anlamamışsın evlenmemiş daha. Biz normal insanlar nişanlanır nişanlanmaz nikah dairesine koşmuyoruz.Bilerek evlenmissin.Neden şikayet ediyorsun.Evliligi hafife aliyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hiç anlamamışsın evlenmemiş daha. Biz normal insanlar nişanlanır nişanlanmaz nikah dairesine koşmuyoruz.Bilerek evlenmissin.Neden şikayet ediyorsun.Evliligi hafife aliyorsunuz.
evlenmemiş mi daha .e gocam diyorSen hiç anlamamışsın evlenmemiş daha. Biz normal insanlar nişanlanır nişanlanmaz nikah dairesine koşmuyoruz.
Nöööran'a kızıyoz bu daha beter çıktı.evlenmemiş mi daha .e gocam diyor
Yakında düğün var ama istemiyorum diyor ya işte o kısmı anladımevlenmemiş mi daha .e gocam diyor
Görüşmedin o günden sonra di mi ne olur görüşmemiş ol.Yakında düğün var ama istemiyorum diyor ya işte o kısmı anladımben bu yaştayken üniversiteden arkadaşım sevgilisini telefonuna kocam diye kaydetmişti o kısma takılma.
GörüştümGörüşmedin o günden sonra di mi ne olur görüşmemiş ol.
evlenmemiş mi daha .e gocam diyor
Adama çocukları yazın bırakıyormus o zaman ben geri döneyim diyormuş.
Ay para yok pul yok.
Git sen iki tane daha dogur.
Önce gir ise çalış.
Evliliği iş yeri gibi görüp kendine baktirmayi marifet sanıyor bazıları.
Annem bu kadına ise gir dedi kaç kere yaşı daha yirmilerdeydi.
İş bulamiyorum dedi girdi çıktı.
Sonra yine evlilik yine hüsran.
Fantazi mi yaneYakında düğün var ama istemiyorum diyor ya işte o kısmı anladımben bu yaştayken üniversiteden arkadaşım sevgilisini telefonuna kocam diye kaydetmişti o kısma takılma.
Gerçekten kocası sanmış.Fantazi mi yane
Görüştümo adamdan evlenmeden hamile kalıp okulu bıraktı, iki sene önce de iki çocukla boşandı şimdi çağrı merkezinde çalışıyor.
şimdiki gençler genelde kocam diye hitap eder bu bir kuraldır![]()
Katip yazmış aşağıya bunlar gerçekten kocası sanıyor bu adamları geçen de biri yazmıştı buraya iki imzanın ne önemi var o benim eşim diyeFantazi mi yane
Ama o ayni kisiyle evli nisanlibende anlamadım,dünyada tanıdığım tek evli-nişanlı nurankaydı şimdi de konu sahibi![]()
Evliligi evcilik zannetti zaar.. 42 yaşımdayım daha yeni olgunlaştım. Sen kalk küçücük yaşta sevmediğin, boşanmış,eski eşli, çocuklu adamla kaç. Musakkak geldi yine aklımaNeden zorla?
Mesela benim eski eşim anlayışsız ve sinirli olmasaydı belki eski eşim olmazdıBence insan sevdiğine anlayışlı olur. Sevgi ve öfke aynı anda aynı yerde bulunamaz diye düşünüyorum. Hiçbir sevgi biçiminde şiddet yoktur. Anlayışsız ve sinirli bir adamın içinde zerre kadar sevgi bulunmasına kati suretle ihtimal yoktur. İnanmam mümkün değil.
Sakın evlenme. Şimdiden mutsuzsun bu artarak devam edecek.Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edinMutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar