• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamin eski sevgilisi

bencede muhattab olma, muhattab oldukça sen daha çok sinir olacaksın. baktın vazgeçmiyor yüzsüzlüğün alasını yapıyor sende o zaman elinden geleni ardına koyma.

kadinin esine ulasma imkanim olsa coktan söylemistim bile. birak onu, kadinin adresini bulabilsem gidip güzelce patakalrdim onu. o kadar sinirliyim yani.

kesinlikle kadının numarasını savcılığa vermeni öneririm..
sonra eşinede senin yapman gerekeni ben yaptım.. senin sürekli aramasına müsade ettiğin kadını ben savcılığa verdim. artık aramaz herhalde..

gibi söylerdim..
eşinin yaptığıda bi alem.
al karşına kouş derim ben..
içinde kalmasın bence..
konuş ki içerlediğini bilsin..

.

ecem5885 ın yaptıgı gıbı yap sende ama bıdaha ararsa..
durup dururken sen arayıp , huzursuz oldugunu bellı etme.
telefonu dınlemeye aldır ordan adresını bulursun.
aynısını yaparsada tekrar gıder kocasının yanında rezil edersin..

haklisin aslinda. benim icimi kemiren kocamin bana sahip cikmamasi. ben isterdim ki o versin agzinin payini. ama birsey yapmiyor malesef. bende kendi kendimi tatmin etmek icin onu üzeyim diye düsündüm.

ben şu yönden sana katılmıyorum.. eşinin sana sahip çıkmadığını sölemişsin bence tam tersi eşin seni sewdiği için o kadınla muhattap olmak istememiştir.şöyle düşün o kadın zaten eşini unutamadığı için rahatsız ediyo sizi eşin telefonda konuştuğu zaman sesini duyucak duyguları dahada su yüzüne çıkıcak o zamanda nasıl olsa bana cevap veriyo diyerek ve eşinin sesini daha sık duymak için daha çok rahatsız edicek.bence eşinin ona telefon etmemesi edeceği hakaretten daha ii bi ders daha ii bi cevap olmuştur

ben şu yönden sana katılmıyorum.. eşinin sana sahip çıkmadığını sölemişsin bence tam tersi eşin seni sewdiği için o kadınla muhattap olmak istememiştir.şöyle düşün o kadın zaten eşini unutamadığı için rahatsız ediyo sizi eşin telefonda konuştuğu zaman sesini duyucak duyguları dahada su yüzüne çıkıcak o zamanda nasıl olsa bana cevap veriyo diyerek ve eşinin sesini daha sık duymak için daha çok rahatsız edicek.bence eşinin ona telefon etmemesi edeceği hakaretten daha ii bi ders daha ii bi cevap olmuştur

verdigin cevap beni cok rahatlatti. Allah razi olsun ilgilendigin icin. esimde senin dediklerini söyledi ama ben kiskancligimdan o kadini üzmek istemiyor beni üzmeyi tercih ediyor diye düsündüm kendimce. esimle ayni fikirde olan bir insanin cikmasi daha da iyi oldu benim icin. cok sagol.

canım eşim sahip çıkmıyor diye düşünme,benim eşimde ilk başlarda nişanlıyken hiç cevap vermeme muattab olmama gibi bir yol seçti..önceleri banada mantıklı geldi ama bizimki fukara sümğü gibi yapıştı..maille beddualar etmeler falan...valla ayrı şehirlerde olmasak ben onu çalıştığı yerde bile rezil ederdim...yuva yıkmak ne demek ya...evin içine bombayı atıp kaçıyolar resmen. sen facebooktan bulamıyomusun...yada eşinin ağzından bilgi almaya çalış krdeşi adı soyadı falan .....yada ortak arkadaşları yokmu..bi bağlantı kur ordan devam et..kadının yazdıklarınıda silme....elinde ne var senin kadınla alakalı

verdigin cevap beni cok rahatlatti. Allah razi olsun ilgilendigin icin. esimde senin dediklerini söyledi ama ben kiskancligimdan o kadini üzmek istemiyor beni üzmeyi tercih ediyor diye düsündüm kendimce. esimle ayni fikirde olan bir insanin cikmasi daha da iyi oldu benim icin. cok sagol.

rica ederim bi kendini bilmez için eşinide kendinide üzme evliliğiniz yeni keyfini çıkar ömür boyu mutluluklar dilerim:34:

canım eşim sahip çıkmıyor diye düşünme,benim eşimde ilk başlarda nişanlıyken hiç cevap vermeme muattab olmama gibi bir yol seçti..önceleri banada mantıklı geldi ama bizimki fukara sümğü gibi yapıştı..maille beddualar etmeler falan...valla ayrı şehirlerde olmasak ben onu çalıştığı yerde bile rezil ederdim...yuva yıkmak ne demek ya...evin içine bombayı atıp kaçıyolar resmen. sen facebooktan bulamıyomusun...yada eşinin ağzından bilgi almaya çalış krdeşi adı soyadı falan .....yada ortak arkadaşları yokmu..bi bağlantı kur ordan devam et..kadının yazdıklarınıda silme....elinde ne var senin kadınla alakalı

elimde kadinla alakali bir sey yok malesef. sinirden herseyi sildim. ayrica kadinin soy ismini esim söylemiyor bana. kizlik soyadini biliyor aslinda ama vermiyor bana. evlendikten sonraki soyadinida bilmiyormus. benim o kadinin herhangi bir bilgisine ulasmami istemiyor. cünkü bu kadin tehlikeli diyor. ilk esinden ayrilmis. bir sevgilisi varmis yatmis. simdi babasi yasinda adamla evli olup parasini almaya calisiyormus. ve yiktigi evlilikler olmus. sen ona bulasirsan bizim evliligimizi yikmak icin elinden geleni yapar diyor.

elimde kadinla alakali bir sey yok malesef. sinirden herseyi sildim. ayrica kadinin soy ismini esim söylemiyor bana. kizlik soyadini biliyor aslinda ama vermiyor bana. evlendikten sonraki soyadinida bilmiyormus. benim o kadinin herhangi bir bilgisine ulasmami istemiyor. cünkü bu kadin tehlikeli diyor. ilk esinden ayrilmis. bir sevgilisi varmis yatmis. simdi babasi yasinda adamla evli olup parasini almaya calisiyormus. ve yiktigi evlilikler olmus. sen ona bulasirsan bizim evliligimizi yikmak icin elinden geleni yapar diyor.

o kötüymüş canım...madem hat sende kırıp atma çünkü aynı hat bidaha çıkarılabiliyor sadce kocana verme kalsın sende. ev telefonunu başkasının üzerine alın ayrıca eşin kesinlikle facebook kullanmasın..eğer mail şifresini biliyosan oradan bulursun diycem ama ben bu kadını bulmamak lazım.çünkü anladığım kadarıyla bulaşık bi kadın. bu eşinden boşanırsa daha musallat olur sana. sen iletişimi kesmeye çalış.ama eşinede gözdağı ver,tek bir cevap verirsen ona biter falan diye,ve herkes seni ayıplar bu tarz kadından dolayı de...

o kötüymüş canım...madem hat sende kırıp atma çünkü aynı hat bidaha çıkarılabiliyor sadce kocana verme kalsın sende. ev telefonunu başkasının üzerine alın ayrıca eşin kesinlikle facebook kullanmasın..eğer mail şifresini biliyosan oradan bulursun diycem ama ben bu kadını bulmamak lazım.çünkü anladığım kadarıyla bulaşık bi kadın. bu eşinden boşanırsa daha musallat olur sana. sen iletişimi kesmeye çalış.ama eşinede gözdağı ver,tek bir cevap verirsen ona biter falan diye,ve herkes seni ayıplar bu tarz kadından dolayı de...

haklisin. birisiyle görüstügünü anladigim an evi terk edecegimi söyledim zaten. facebookunuda kapattirdim. yardimin icin tesekkürler.

Ayrıca nedir bi hat ya, değiştir anında olsun bitsin..
Ya Lütfen Böyle Şeylerle Kendinizi Üzdürtmeyin Ya..

Hattını Hemen Çıkar At, Değiştir..
Bidaha Bulursa Numaranı,Savcılığa ver..

Ya Valla Dayanamıyorum ya..

.

Adaşıma katılıyorummmmmmmmmmmm...

bende aynen dayanılmaz böyle şeyler....bu eski sevgililerin araması çileden çıkarır insanı...benimde başıma gelmişti,nişanlıyken aradı mesaj attım arama diye.evliyken aramaz dedim evlendik 2 ay sonra yine aramış mesaj atmış,üstelik kız nişanlı ve 1 ay sonra düğünü var....eşim aramışmı diye baktm hapsi cevpasız ve mesajlarada cevap vermemiş. bende aradım kadını başkası çıktı tele sanırım kızkardeşi.onlar birbirini seviyodu diye zırvaladı..bende madem öyle nişanlıyken git dedim ona neden gitmedi dedim..sonra buna kızın nişanlısının adını verip bende buna söyleyeyim bakalım tepkisi ne olacak deyince kız afalladı..lafı çevirdi bidaha olmaz diye..ama bende kayış kopunca netten facebooktan kızın nişalısına görümcelerine görümcesinin eşine,kısaca akrabalarına durum böyle diye mesaj attım... düğünü burnundan gelmiş kızın..ben ona çok sabır gösterdim..tek bi hareketini bekliyorum direkt savcışığa vercem kendisini..bi yere kadar... yaptım hiiiiiiiiiiiiiiiiiç pişman değilim,bugün olsa yine yaparım..

Vallahi helal olsun diyorum !!!!
Çoookkk iyi yapmışsın, düğününün burnundan gelmeside ona kapak olmuş.
Sü-per-sin...

arkadaslar,
bir sorum daha var. bu kadinin esimin telefonuna tam 5. cagri birakmasiydi.
dördüncüde kendi cep telefonumla aradim onu. bana biz esinle arada görüsüyoruz. o istedigi zaman beni ariyor bende öyle dedi. sonra ben ona mesajlar cektim assagiladim onu. oda bana mesajinda tamam aramicam artik dedi.ama bir ay sonra tekrar cagri atti esime. bende esime rica ettim. beni dinlemez dedim. sen assagilarsan onu aramaz artik dedim. oda anca arama derim. assagilamam dedi. o bana kötülük yapmadi ki assagilayayim dedi. bende bunun üzerine sinirlendim esimden hattini istedim ve esimin adina sövdüm onu. sen beni esimden ediyordun. kendi seviyendeki insanlarla konus. assagilik insan. defol ... gibi mesajlar cektim.bu sefer tamam aramicam siliyorum seni dedi.
sizce yanlis mi yaptim, ararmi acaba tekrar.

arkadaslar,
dördüncüde kendi cep telefonumla aradim onu. bana biz esinle arada görüsüyoruz. o istedigi zaman beni ariyor bende öyle dedi. sonra ben ona mesajlar cektim assagiladim onu. oda bana mesajinda tamam aramicam artik dedi.ama bir ay sonra tekrar cagri atti esime. bende esime rica ettim. beni dinlemez dedim. sen assagilarsan onu aramaz artik dedim. oda anca arama derim. assagilamam dedi. o bana kötülük yapmadi ki assagilayayim dedi. bende bunun üzerine sinirlendim esimden hattini istedim ve esimin adina sövdüm onu. sen beni esimden ediyordun. kendi seviyendeki insanlarla konus. assagilik insan. defol ... gibi mesajlar cektim.bu sefer tamam aramicam siliyorum seni dedi.

yanlış yapmadın canım, bence o hattı iptal ettir, kullanmayın daha..
yani en basitşey bu çok zor bişey değil..
zaten herhalde eger mail facebook gibi hasapları da yoksa eşine ulaşamaz daha..

.

Eşiniz onun söyleyebileceği neyden korkuyor da evliliğinizi yıkabileceğini düşünüyor? Hem böyle bir insanla neden, nasıl, hangi ara sevgili olmuş ki??? :44: :44: :44:

arkadaslar,

Hayret bir şey ya, sizin eski sevgiliniz sizi rahatsız etseydi, siz ona "bir kötülüğünü görmedim ki, niye aşagılayım" deseydiniz, o nasıl tepki verirdi bir düşünün.. Bu kötülük olmuyor mu, evli bir adamı rahatsız edip, evliliğini yıkmaya çalışmak.. Eşinizin söylediğine bir anlam veremedim... :19: :19:

ben hanginiz o adamın hayatında ilksiniz onu anlamadım?? çünkü o sana biz birbirimzi seviyoruz çık demiş sen ona aynı şeyi söylemişsin ve sonuç olarak kocan seni seçmiş...burda bence asıl suçlu o kadın değil eşin...demekki ikinizi aynı anda idare etmiş siz evlenene kadar... eğer onlar çıkarken siz de o adamla çıkmışsanız o zaman siz 2.siniz ve adamı siz kadından çalmış oluyorsunuz...siz ilk o kadın ikinciyse o zaman size ihanet eden bir adamla evlenmişsiniz ve adam hala devam ediyor pişkinliğine o kadına arama demeyerek... bence burda asıl suç eşinizde... bence eşiniz o kadına ümit veriyor o kadına zaafıu var ki hala arama cesaretini gösteriyor...kadından önce eşinize çare bulun bence!

bence doğru düşünüyorsunuz.

numarasını değiştirebilirdi. ayrıca ben kadının doğru dediğini düşünüyorum nedense :53:

ya arkadaşım içine kurt düşürmek gibi olmasın da acaba hattı sana verdiğini o kadına söylemişmidir eşin yani danışıklı dövüş olabilir mi,haberdar etmiştir belki eşime veriyorum hattı haberin olsun diye, o mesajları da senin çektiğini biliyosa? hayat bu herşeyi düşünmek lazım

ne demek kötü bişi yapmadı karşılık veremem. benim erkek arkadaşım da eski eşinin aramaları için böle sölüyodu naptı sanki neyini gördün evi mi bastı seni beni tehdit mi etti diye, kadın kene gibi yapışmıştı halbuki. ay allah sabır versin bize ne diyim

Back
X