• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamin eski sevgilisi

eşinizin 'onu neden aşağılayayım bana kötülük yapmadı ki ' lafına resmen sinir oldum
yahu bundan ala kötülük mü olur
evli barklı olmasına rağmen arıyo,eşini(yani seni) rahatsız ediyo,üzülmene sebep oluyo
bu kötülük değildir de nedir
eşinin tavrı ilginç gerçekten..tamam muhatap olmak istemeyebilir ama onu bu hususta koruması can sıkıcı

ya arkadaşım içine kurt düşürmek gibi olmasın da acaba hattı sana verdiğini o kadına söylemişmidir eşin yani danışıklı dövüş olabilir mi,haberdar etmiştir belki eşime veriyorum hattı haberin olsun diye, o mesajları da senin çektiğini biliyosa? hayat bu herşeyi düşünmek lazım

o dediklerin benimde aklima geldi dün. esime son aylarin telefon görüsmelerini cikartalim hangi numaralar ile görüsmüssün bakacagim dedim. oda tamam dedi. eger görüsmedigim ortaya cikarsa bana iftira atmis olacaksin dedi. bende kusura bakma ama suc bende degil o kadinda dedim. beni kuskulandiran o dedim. böyle yapmakla ayip etmis olmuyorum umarim. cünkü benim icim anca böyle huzur bulur.

bana kalirsa
esinin o kadina numarayi degistirecegini soylemesi lazim bu ne hadsizliktirr bu durum esinin hosuna gidiyor olabilirmi halaa hatirlanmak ! bilmiyorum cnm ama sakin esinin ailesine filan soyleme derim bu sefer esin senle kotu olabilir olayi buyutuyorsun diye erkekler zeytinyagi misalidir hakliyken haksiz duruma dusmee esinede bu konudaki rahatsizligini dile getir gerekirse bir kac gun kirildigini belli etmek icin tavir yaap sonucta hic kimsee seni uzemez yani esinin boyle dusunmesi laziim

yanlış yapmadın canım, bence o hattı iptal ettir, kullanmayın daha..
yani en basitşey bu çok zor bişey değil..
zaten herhalde eger mail facebook gibi hasapları da yoksa eşine ulaşamaz daha..

.

yinede ulasirsa ozan is senin esinle arandaki mevzu oluyor 3.sahis cikiyor aradan tabiki esinle o kadinin ortak arkadaslari varsa onlaradaa soylenmelii kimseye verilmesin numaralaar

Ay bayanlaaaar yapmayın allaşkınıza HAT KIRMAK BU KADAR MI ZOR OLDU ???!!! :ssz:

Kırın hattı gitsin diktatör olun azıcık.
İşyerinde kaç sefer arıyordur kim bilir...
Yeni hat alıp kırın eskisinide nedir yani :ssz:

konu sahibine bişe sormak istiyorum Allah aşkına bukadar ne yapıcam da ne yapıcam diye düşünene kadar niye numaranızı değiştirmeyi dşünmüyorsunuz.burda bisürü insan aynı şeyi sölemişde cvp vermemişsiniz.numaranızı değişsenize ya .çokk ilginçç valla

konu sahibine bişe sormak istiyorum Allah aşkına bukadar ne yapıcam da ne yapıcam diye düşünene kadar niye numaranızı değiştirmeyi dşünmüyorsunuz.burda bisürü insan aynı şeyi sölemişde cvp vermemişsiniz.numaranızı değişsenize ya .çokk ilginçç valla

hatlari degistirdik zaten canim. ayrica ben öyle zavalli kizlar gibi ne yapicamda ne yapicamda diye zirvalamadim. fikir almak istedim sadece.

senin eski sevgilin sizi arayıp dursaydı kocan bu kadar sakin davranmazdı bence tabi bunda karşıdaki kişinin bayan olmayıp erkek olmasının da verdiği rahatlıkla ağzına geleni söylerdi hatta dövebilirdi sana aşırı tepki gösterirdi yani genel erkekler böyle kıskanç ama kadın kıskanınca sorun oluyor onlara

senin eski sevgilin sizi arayıp dursaydı kocan bu kadar sakin davranmazdı bence tabi bunda karşıdaki kişinin bayan olmayıp erkek olmasının da verdiği rahatlıkla ağzına geleni söylerdi hatta dövebilirdi sana aşırı tepki gösterirdi yani genel erkekler böyle kıskanç ama kadın kıskanınca sorun oluyor onlara

cok haklisin. bende ayni senin dediklerini dedim. sonunda anladi esim hatasini ve icraate gecti.

hattı değiştir gitsin arar arar susar diye bişe yok erkek bu zayıf anına denk gelir konuşmaya başlarlar.

o kadınada ne dym bilemedim töbe töbe !

siz de onun kocasını arayın rahatsız edin olanları anlatın demeyi çok isterdim ama bunu yaparsanız o kadından farkınız kalmayacak.ne ahlaksız insanlar var ya utanmıyor aranıza girmeye!
arar arar susar olayını geçin bir kere.dedikleri gibi,bir zayıf anına denk geliverir kocanızın,huzurunuz kaçmasın daha da.güveniyorsunuz anlıyorum ama erkek bu belli olmaz ipleri bırakmayın derim.değiştirsin eşiniz numarasını.artık çok kolay,rehberdeki herkese toplu mesaj gönderilip yeni numaradan haberdar edilebiliyor.o kadın hariç herkese verir numarasını böylece işinden gücünden de geri kalmaz siz de rahat edersiniz.

bence kocanı bulaştırma hiç kendini birşey sanmasın kadın o zaman ciddiye alındığını anlar aradığında dalga geç alaylı alaylı konuş şikayet ederim filan deme boşuna öyle tipler hiç korkmaz seni sinirlendirmek yıldırmak istiyor aklınca ve kocana bahsetme aradığını aklında yoksada ben neymişim kadınlar benim için birbirine girdi diye düşünmesin

Back
X