• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin eski sevgilisiyle akraba olmak!!!

Bence tepkiniz fazla biraz. 8 sene yani az buz değil. Ki gitmeseniz çok çirkin durur. "Aa beni umursamışlar da gelmemişler" diye düşünür kız. Bence sen oraya gayet güzel süslen püslen eşinin kolunda git. Rahat rahat takıl. Kız da sizi çok umursamaz bence 8 yıl çooook ama çok zaman. Ne sular akmıştır yani.

Bende istemezdim muhtemelen hele ki bizi ayırmaya çalışmışlarsa ama eşinizin kardeşi orda olmak zorunda siz de onun yanında durun mutlaka orda

8 sene geçmiş, kadın evlenmiş, çocugu da varmış...
Abartmayın isterseniz.
Bunladar ortalığı ayağa kaldıracak bir şey Yok ortada.
Hem düğün zamanı harici eltinizin kız kardeşi ile ne sıklıkta karşılaşacağınızı düşünüyorsunuz?
Dıdının dıdısı...
Eşinizi yalnız bırakmayın, bu konuyu kapatın, kıskanç konumuna düşerseniz daha çok başınız ağrır. Geçmiş geçmişte kaldı diyip geçin...

Aynı benzer durum bizde de var .. eşimin eski sevgilisinin ablası amcasının karısı ... onceden bende aynı ortamlarda bulunmak istemiyordum.. sonra çok kıskanıldığımı fark ettim ve bu durumun tadını çıkardım.. git ve mutlu evliliğini goster onlara .. O senin kocan.. gerisi yok

tabiki esiniz kardesine karsi gorevini yerine getirmek zorunda. Ama size dusen Daima mutlu bir tablo sergilemek ve umursamaz tavirlar takinmak. Aksi taktirde gecmis tekrar gundeme gelebilir ve iste o zaman basiniz agirabilir

Kardesinin dugunune katilmamasi kotu olur nisana gitmeyin ama digerlerine gidin

Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?
Duygularını az çok anlıyorum ben olsam ben de gitmezdim.

ben ne kendim giderim
ne de eşimi gönderirim
böyle bişey kabul edeceğim bişey değil.

Zor ve sinir bozucu bir durum. Ben olsam gider eşimin yanında olurdum. Nisan düğün vs bitince de muhattap olmazdim. Eltiyle kayinla.Bayram seyran ilerde ki yegeninin doğum günü vs biseyde ortak bir yerde bulunmayacagiz dersin eşine de yani eski sevgilisinin olacağı yerlerde

bence suslenin en guzel halinizle girin eşinizin koluna ve butun her yere gidin.ne laf atin nede umursayin.yoksa kendini bi halt sanacak.su an zafer sizin siz kazandiniz onlar kaybetti.bence onlar dusunsun siz hic dusunmeyin.sinirli olsaniz bile keyifliymis gibi davranin esinizle dans edin oynayin akliniza gelecek herseyi yapin.kiskancliktan catlatin onlari

Esinizin kardesi sevdiyse ne yapilabilir ki? Size inat evlenmedigine gore tripte atmamalisiniz. Eski sevgiliyi bi kinada bi dugunde gorursunuz zaten. Ben olsam girerim kocamin koluna boy gosteririm. Gitmeyerek hem kocaniza guvenmediginizi gosteriyorsunuz hemde kizi cok onemsediginizi belli ediyorsunuz.

zaman geçince durum tersine mi işliyor kötü olan durumlar iyi mi oluyor
söylenen her laf için özür mü dileniyor ben bu mantığı anlamıyorum zaman geçince ne oluyor

zaman aşımına mı uğruyor olayda unutulması gerekiyor insanın canı yansa asla unutmaz
hep deriz ya ölene kadar yaptığını unutamam yani böyle bir söz de var

Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?
Sonuçta eşimizin kardeşi çok politik olur ben çok şık olup eşimle mutluluk pozları verirdim onlar çatlasın
8 yıl oldu çok mutluyum diyerek
gitmezsen onlar kazanır

Bence takilmayin bu kadar uzun zaman olmus formalite icabi katilirsiniz bi dahada bir ortamda biraraya gelmezsiniz olur biter

8 sene olmus git esinle ve cok mutluyum diue goster esinin kardesi gitmese olmaz yalniz birakma ortalik onlara kalmasin

siz ne derseniz deyin o düğüne gidicek sonuçta kardeşinin düğünü olarak bakıyor. ben bunu teklif bile etmez kendimi bu konuda kğüçük düşürmezdim.
ha eşimi de yalnız göndermezdim. gidip orda mutluluk pozlarımı gösterirdim.

8 sene olmuş ve eşin hakli...
Sen Trip yapasin diye adam niye kardeşini atsin?

Beğenmiyorsan gitmezsin düğüne. Yediremiyorsan boşarsın. Ali kiran baş yaranlik yapmaya gerek yok.

Esimlede 1 aydir sürekli kavga ediyoruz. O benim kardesim diyo baska bisey demiyor. Nasil davranicam bilemiyorum. Esim beni anlamiyor daha doğrusu ailesinden kimse beni anlamiyor. Ben gelmem hicbiseye bunlari kabul etmiyosan git dava aç dedim gel beraber gidelim dedi bana

Madem gidecek o zaman siz de gidin, eşinizin yanında boy gösterin, mutluluğunuzu sözlerine sokun ve ne olursa olsun biz hep bir aradayız mesajını verin onlara

Ben olsam giderdim ve kocamla ne kadar mutlu olduğumu gösterirdim gözlerine soka soka. Sonuçta 8 yıl olmuş. Eşinde onu sevse onunla evlenirdi. Şimdi gitmezsen bak bak kıskanıyo beni o yüzden gelmiyor diyecek.

Ama çok zor bir durum allah sabır versin

Teşekkür ederim cevaplariniz icin. Iste kardes olduklari icin hep bir arada olacaklar ben nasil dayanicam diye düşünüyorum. Bayramda veya özel bi günde bir araya gelicez ben onunla sohbet mi edicem. Yapamam gibi geliyor. Kendimi biliyorum çünkü. Ayni durumda onlar olsaydi böyle biseyi asla kabul etmezlerdi. Yani benim eski sevgilimin kardeşiyle evlenmek isteseydi kimse kabul etmezdi. Eşim ortaligi yikardi. Empati kursunlar istiyorum bende
Ay daha neler ya. Ne kadar ozguvensizsiniz.
Adam evleneceği kişiden mi vazgecsin siz istemiyorsunuz diye ne kadar saçma.
Sizene kayninizin evleneceği kişiden, Yengem benim evleneceğim kişiye karışsa köpek çekerdim. Ne empatisi.
Sizin açınızdan evet hoş değil ama yok ortalığı ayağa kaldırmak yok izin vermemek yok empati aşırı abartiyorsunuz.
Kimse yengesinin düşünmez evlenirken. Gidin düğüne oturun gelin evinize max 3-4 saat sürecek zaten

Back
X