• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin eski sevgilisiyle akraba olmak!!!

Neden büyüttüğünüzü anlamadım. Sanki hatalı olan sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz. Düğüne de gidin diğer etkinliklerine de. Bırakın utanan karşı taraf olsun.
Bu kadar dramatize etmeyin yahu. Yıllar geçsede ayırıcam laflarının gerçekliliği ancak dizi senaryolarında olur.
Eski sevgiliyle hiç muhatap olmazsınız olur biter.

Sebep ne olursa olsun, eşim bana kardeşinin düğününe gidemezsin istemiyorum diyemez.
Gerçekten eşime izin vermem diyenlere şaşırıyorum, kendi kardeşiniz evleniyor olsa böyle saçma sapan sebeplerden gitmeyeceksiniz yani, öyle mi?

Esinin kardesi gitmek istemesi cok dogal, ve gitmelide ayni seyi sen yasio olsaydin nasil olurdu diye empati kurmayi den... bencde git ve kiskandiginida sakin ama sakin belli etme bence hicde önemsencek biri degil

Bunu eşinizin eski sevgilisi sorun etmiyorsa,kendisi yalnızken siz karı koca ortalarda dolanmanız onu rahatsız etmeyecekse sizi de etmesin.İyice süslenir püslenir şimdi,ondan geri kalmayın :) eşinizle arayı daha da ısıtın o güne kadar ve o Düğüne gidin bence :) nasıl olsa artık çoğu yerde karşılaşacaksınız dünür oluyorsunuz nereye kadar kaçacaksın

Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?

Keşke bu kadar çok tepki vermeseydiniz bu iş siz isteseniz de istemeseniz de olacak belli ki umurunuzda değil gibi davranmak daha iyi olurdu katılın her yere de muhattap olmayın çok ama görevinizi yapın

Eşinle birlikte git nereye gidiyorsa.
Eşinizle aranıza soğukluk girmesin.Çünkü bunu eski sevgilisi fark ederse, fırsatları değerlendirmek isteyecektir.
Ona fırsat vermeyin.

Siz aslında evlenmesinler istiyorsunuz ama evleniyorlar, öncelikle bunu kabullenin.
Sonra da normal eltilik ilişkilerine göre düşünün. Yani olay sadece düğünle bitmiyor, bayramı, akraba düğünü, doğumu şusu busu olacaktır. Ablasını fazla göreceğinizi sanmıyorum ama eltinizle mutlaka görüşeceksiniz.
Ben de sizin çekineceğiniz bir durum olmadığını düşünüyorum. Gençlikte sinirle hırsla söylenen sözleri önemsemeyin.

Eşinizin kardeşinin kimi seveceğine kiminle evleneceğine karışamazsınız. Kaç yıl olmuş bitmiş gitmiş, ayrıca düğüne katılmamak meydanı boş bırakmaktır.

Çok kötü olmus. Ama şu an yapolabilecek tek şey gidip esinle mutluluk pozları atmak. Gitmezsen onemsemis gibi görünürsün onun gözünde.

ne hıssedersen hısset onlara bellı etme gıt oyna gul surat yapma esını sakın yanlız basına gnderme, esın tek gıderse onlar mutlu olur senke gıdıp mutlu mesut oynar dokturursenız onlar mors olur :)

sadece düğünle bitmiyor ki.
bayramda seyranda maaile bir araya gelinirse sıkıntı olur.
normal bir ayrılık değil çünkü hakaretler, tehditler var.
yüzyüze bakılmaz böyleleriyle.

İsteme ve nişan olduğunda ne tepki verdiniz?Valla düğün bir günlük mevzu siz buna takılmışsınız asıl mevzu bir ömür akraba kalacaksınız bayram düğün oturma yemek vs çoğu zaman aynı ortamı mecburen paylaşacaksınız belki dahada içinizde büyütüp herşeyi kardeşine anlatıyomu kız ablasından bizle ilgili lafmı alıyo falan filan...Ama hayat işte insana yapmam dediklerini yaptırıyor.Bence gidin abartmadan kendiniz herzaman neyseniz öyle gidin olmamış farzedin 8 yıl geçmiş aradan fazla üstüne gitmeyin olayı kendinize çevirirsiniz sen bunu biliyosun ben belkide bilmeden bi yerde senin eski sevgilinle muhattap oldum ben anlattım belli senin herşeyi söylediğini ne biliyim derse nolucak?Bence takılmayın gidin hayatı akışına bırakın isteme olmadan bi tepki verip engellesen amenna ama düğün gelmiş sen gitmeyerek tepkimi veriyosun geçti borun pazarı..

size niye saygısızılık olsun ya
nasıp bu ışler
gidersin dugune 8 sene gecmıs olan olms
ama sonrasında cok sık bıraya gelmezsın
8 sene önce belkı bu ınsanlar 20li yaslardaydı cocukluktu
rahat ol bıraz kendıne güven

Ben olsam giderdim. Sonuçta 8 sene geçmiş. Adam seninle evli. Düğünde de ele güne karşı sürekli kocanla dans et karşılıklı oyna.
Senin çekindiğin korktuğun bişey mi var? Yooo.
Ee daha ne onlar huzursuz olsun.

Back
X