kocamin eski sevgilisiyle karsi karsiya gelmek: yada gelmemek

Kendini dugunlere davet ettirip dekolte giyip bas kosede oturuyormus eski sevgili

Arkadas iyi yapmis orkstraya para verip sarki caldirmakta

Bence iyi yapmis cunku bazilari anca bundan anliyor
Benim anlamadığım neden konunun dışına çıkılıyor?
Neden tanımadığım bu insanlar beni hedef alarak bana cevap yazıyor neden beni yakancılıkla yada görgüsüzlükle itham ediyor?
Beni tanımadan nasıl bu kadar emin ve rahatlar anlamıyorum?
Yarası olan bu kadar gocunmaz.
Bunların hamile bir kadına bile saygısı yok belliki.Akşam akşam tansiyonumu çıkarttı resmen.

Benim anlamadığım neden konunun dışına çıkılıyor?
Neden tanımadığım bu insanlar beni hedef alarak bana cevap yazıyor neden beni yakancılıkla yada görgüsüzlükle itham ediyor?
Beni tanımadan nasıl bu kadar emin ve rahatlar anlamıyorum?
Yarası olan bu kadar gocunmaz.
Bunların hamile bir kadına bile saygısı yok belliki.Akşam akşam tansiyonumu çıkarttı resmen.

Sakin olun lutfen takmayin herkes istedigini yaziyor iste

İlk okudugumda banada biraz fazla gibi geldi ama sonradan hak verdim size bas kosede dekolte giyip oturmasi ! Siz yine iyi kibarca halletmişsiniz

Soruysa eger bu evet gitme teyze kizinin evine :confused:
Hadi evet evine gitmedik diyelim.. Anjelikaerikin dedigi yazdigi gibi, dugunlerde karsilastik artik köyde. Hata esimin dayi kizina sarilmistim dayi kizi bana "bana sarildigin gibi bide teyze kizina sarilamasin"dedi , bende tutum kizi goca goca sarildim :rolleyes:..

Hadi evet evine gitmedik diyelim.. Anjelikaerikin dedigi yazdigi gibi, dugunlerde karsilastik artik köyde. Hata esimin dayi kizina sarilmistim dayi kizi bana "bana sarildigin gibi bide teyze kizina sarilamasin"dedi , bende tutum kizi goca goca sarildim :rolleyes:..

:110:hmmmmm olabilir tabii bisey diyemicem
Sonucta herkes ayni olmak zorunda degil
Buda sizin yapiniz demekki

Sakin olun lutfen takmayin herkes istedigini yaziyor iste

İlk okudugumda banada biraz fazla gibi geldi ama sonradan hak verdim size bas kosede dekolte giyip oturmasi ! Siz yine iyi kibarca halletmişsiniz
Canım bu platform da kendimizi sadece yazıyla ifade edebiliyoruz ve yazılan yorumlar yazan kişilerin değil okuyan kişilerin karakterine ve ruh haline göre algılandığı için yazan kişi yorumu gülerek yada keyifle yazmış olsa bile karşıdaki kişi o anda agresif bir ruh halindeyse yada dik kafalı ukala yada haddini aşmaktan çekinmeyen biriyse işte böyle yazılanı saçma sapan algılıyor ve ortaya böyle sonuçlar çıkabiliyor.
Ben yalancı değilim yada görgüsüz hiç değilim.Elhamdülillah en azından haddimi bilirim.
Fakat bazen yorum yazarken kendini sözünü lafını bilmez biri çıkıp beni üzecek bişey yazacak diye çok çekiniyorum çünkü fütursuzca yorum yapan o kadar çok kişi oldu ki hepsini göz ardı ede ede bıktım.
Toplum olarak en büyük sıkıntımız aşırı ego ve saygısızlık maalesef.

Canım bu platform da kendimizi sadece yazıyla ifade edebiliyoruz ve yazılan yorumlar yazan kişilerin değil okuyan kişilerin karakterine ve ruh haline göre algılandığı için yazan kişi yorumu gülerek yada keyifle yazmış olsa bile karşıdaki kişi o anda agresif bir ruh halindeyse yada dik kafalı ukala yada haddini aşmaktan çekinmeyen biriyse işte böyle yazılanı saçma sapan algılıyor ve ortaya böyle sonuçlar çıkabiliyor.
Ben yalancı değilim yada görgüsüz hiç değilim.Elhamdülillah en azından haddimi bilirim.
Fakat bazen yorum yazarken kendini sözünü lafını bilmez biri çıkıp beni üzecek bişey yazacak diye çok çekiniyorum çünkü fütursuzca yorum yapan o kadar çok kişi oldu ki hepsini göz ardı ede ede bıktım.
Toplum olarak en büyük sıkıntımız aşırı ego ve saygısızlık maalesef.

Dogru soyluyorsunuz cunku ben okurken hic ego yada uydurma gibi gelmedi yazdiklariniz
Aksine cok ta samimiydi

Herkes herseyi yasayabilir ve bunu ancsak yasayan bilir zaten.
Dogru ,kimse kimseye tahamul edemiyor artik , kimsenin kimseye guvenide kalmamis herseye yalan gozuyle bakar olmuslar.

Ve ben ayrica " kocasiyla nispet " lafina guluyorum
Yok artik daha neler

Dogru soyluyorsunuz cunku ben okurken hic ego yada uydurma gibi gelmedi yazdiklariniz
Aksine cok ta samimiydi.
Dogru ,kimse kimseye tahamul edemiyor artik , kimsenin kimseye guvenide kalmamis herseye yalan gozuyle bakar olmuslar.

Yok artik daha neler

Konu dahibi eşiniz niye gelmeyecek? Bir sıkıntı mı var? Aslında gelse daha iyi olurdu ama olsun. Sonuçta kuzeninin düğünü ve eski sevgili de şimdi eski sevgili olarak anılmaktan hoşlanmayan biri olabilir. Belki de o da nişanlanmıştır ya da sevgilisi vardır. Her eski sevgili psikopat olacak değil ya. :KK16:

Aksine cok ta samimiydi

Yok artik daha neler
Aslın da kocamla nispet falan yapmam aksine eşimin çoğu zaman yaptığı odunlukları da yazmaktan imtina etmem.
Fakat bazı kişiler kendinde olmadığı zaman karşıdaki kişinin sahip olmasına tahammül edemeyabiliyor.
Koca olur araba olur ev olur eşya olur çocuk olur herşey olabilir.
Hem var ki anlatıyorum olmasa işim gücüm yok oturup yalandan kocamı yazacağım burda? :D
İnan KK üzerinden tanışıp arkadaş olduğum ve facebook hesabımdan hergün görüştüğüm o kadar çok kişi var ki.
Bir söz vardır ya hani "Kişi kendinden bilirmiş" diye.Gerçekten çok doğru bir söz.
Ve zerrece art niyeti olan biri değilimdir.Kıskançlığım da yoktur çok şükür. Ben benim olanla mutlu olmayı bilen biriyimdir.Başkasında olan neden bende yok demem çünkü başkasına hayr olan bana şer olabilir.Etrafımda ki herkesin mutlu olmasını isterim çünkü etrafın ne kadar mutlu insanla doluysa sende o kadar mutlu olursun ;)

Aslın da kocamla nispet falan yapmam aksine eşimin çoğu zaman yaptığı odunlukları da yazmaktan imtina etmem.
Fakat bazı kişiler kendinde olmadığı zaman karşıdaki kişinin sahip olmasına tahammül edemeyabiliyor.
Koca olur araba olur ev olur eşya olur çocuk olur herşey olabilir.
Hem var ki anlatıyorum olmasa işim gücüm yok oturup yalandan kocamı yazacağım burda? :KK70:
İnan KK üzerinden tanışıp arkadaş olduğum ve facebook hesabımdan hergün görüştüğüm o kadar çok kişi var ki.
Bir söz vardır ya hani "Kişi kendinden bilirmiş" diye.Gerçekten çok doğru bir söz.
Ve zerrece art niyeti olan biri değilimdir.Kıskançlığım da yoktur çok şükür. Ben benim olanla mutlu olmayı bilen biriyimdir.Başkasında olan neden bende yok demem çünkü başkasına hayr olan bana şer olabilir.Etrafımda ki herkesin mutlu olmasını isterim çünkü etrafın ne kadar mutlu insanla doluysa sende o kadar mutlu olursun :KK66:
:KK9::KK9::KK9:

+1

Konu dahibi eşiniz niye gelmeyecek? Bir sıkıntı mı var? Aslında gelse daha iyi olurdu ama olsun. Sonuçta kuzeninin düğünü ve eski sevgili de şimdi eski sevgili olarak anılmaktan hoşlanmayan biri olabilir. Belki de o da nişanlanmıştır ya da sevgilisi vardır. Her eski sevgili psikopat olacak değil ya. :KK16:

Esimle kuzenimin baska sorunlari da var cook onceden
Ama biz sevgili olurken bile cok laf soylemisti bize belki ordan kalan bir kin de olabilir. Hadi ben affettim diyebilirim ama onun icindeki duygulara mudahale edemiyorum malesef.
Aman gelmesin zaten bence boyle daha iyi

Kizin bir piskoptligi duymadim ama biz esimle tanisdigimizda bozmak icin arkamdan baya konustu laf geldi bizede

Back
X