KOCAMIN GARİP TAVRI

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Bugün yol kenarında oğlumun sapkasını atkısını düzeltirken hemen yanımızdaki kamyon arka arka gelerek bizi ezecekti, saniyelik bir olay, çevredekiler kamyoncuya dur dedi, öyle kurtulduk, dondum kaldım, az kalsın oğlumla ben bir kamyonun altıda kalacaktık, kamyoncu özür diledi öyle kapandı olay ve biz eve geldik, eşim evde kombi tamircisini bekliyordu, kombici gelmiş.
ben eşimi görür görmez
-az kalsın ölüyorduk dedim
eşimduymamış gibi
-kombide birşeyyokmuş, sorun su tesisatındaymış dedi
ve o an bişi oldu, sinirlenmedim bu sefer, acaba boşansak mı diye bir ileri bir geri düşünüyordum ve bu olayla ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.

2OLAYIN ÖNCESİ:Eşimle aile onayı olmadan iki ay içinde evlendik, hemen hamile kaldım, evlendikten 3 ay sonra hamileyken 2kez şiddetolayı yaşadım, daha sonra baba evine gittim, sonra da baba evinde de bir takım sorunlar olunca kocama geri döndüm, döndükten sonra asla şiddetolayı olmadı ama yukarıda anlattığım gibi olaylar, gece yarısı çocukla beni havalimanından almama ya da umursamama gibi olaylar yaşadık amabugün olan olaykadar hiçbir olay benimkararımın nekadar doğru olduğunu göstermemişti.
Bu evliliğin bitmesi gerek ama önce iş düzenimi oturtmam gerek, bilmiyorum üstesinden gelebilecek miyim, oğlumda kalbinden rahatsız ameliyatı olacak, babamla da anlaşamam ama bu internet evliliğini başıma vurur mu yeni dengeler nasıl olacak hayatımda hiç bilmiyorum, eşim boşanmayı kabul edecek mi çirkefleşecek mi, çocuğu asla ona vermem, o da çocuğu istiyor, ne olacak benim halim Allah yazrdımcımolsun inşallah

önerisi olan var mı

internetten mi tanışıp evlendiniz?

Böyle şeyleri doğru bulmayan bir insan olarak istisnalar olsa da sizin bu konunuz örnek olsun kadınlara diyorum.

Sizin aklınızda boşanmak var ve bence şiddet olayı olduğu an bunu yapmaliydiniz.
olmadı işte, çok sorunlu evlendik, aile baskısı vs oldu onlara yordum ve denemekistedim, insanlar ne der dedim rezil olurum dedim,akonomik olarak hazır hisstmedim vs

Canım kocana olayı anlatmamıssın uzerıne konusmamıssın bıle belkıde esın kombıyı kastetrıgını sandı kombı yuzunden korktugunu sanarak korkma kombı bozuk degıl anlamında demıstır bana oyle geldı dıger meselelerı dıger konunda yorumlamıstık heraldde ama genel olarak kıncı bı ınsansın ve olayları haddınden fazla uzatıp sonucsuz kavgalar edıyorsunuz galıba bence artık bı sonuca baglayın ya butun herseyı unut yada bıtır ama sureklı aynı seylerı tartısma cocuguna yazık

Öylesine söylenmiş bişey zannetmiş olabilirmi? Korkudan ölüyodum gibi mesela??
Bide tamirci yanındayken çok adapte olamamıştır belki size.

Öncesi olduğu için tepkiniz büyük ama olay kendi başına değerlendirmek için küçük.

Öylesine söylenmiş bişey zannetmiş olabilirmi? Korkudan ölüyodum gibi mesela??
Bide tamirci yanındayken çok adapte olamamıştır belki size.

Öncesi olduğu için tepkiniz büyük ama olay kendi başına değerlendirmek için küçük.
BİRÇOK OLAY YAŞADIK, HEPSİNİ İYİYE YORMALIYIM, HAVALİMANINDA GECEÇOCUKLA BENİ BIRAKTI BUNUN ADI DA UYANAMADIM OLDU MESELA

Bu aslında boşanmaya sebep bişey değil bence.
Eşiniz duymamış olabilir, kombiyi kastetmiş olabileceğinizi düşünmüş olabilir falan.
Sonradan olayı iyice anlatabilirdiniz.
Bence sorun birikmişlerde.
Herşey batıyor artık size.
Zamanında şiddet olayınca kesin bir şekilde alacaktınız o boşanma kararını.

Bu aslında boşanmaya sebep bişey değil bence.
Eşiniz duymamış olabilir, kombiyi kastetmiş olabileceğinizi düşünmüş olabilir falan.
Sonradan olayı iyice anlatabilirdiniz.
Bence sorun birikmişlerde.
Herşey batıyor artık size.
Zamanında şiddet olayınca kesin bir şekilde alacaktınız o boşanma kararını.
ALACAKTIN VERECEKTİN DEMEKKOLAY BEKARA KARI BOŞAMAK HER ZAMANKOLAY OLMUŞTUR

Çocuğu istediği kadar almak istesin. Annede çocuğun kötülüğüne dair durumlar yoksa (uyuşturucu kullanımı, ihmalkar olması vs vs), hakim zaten anneye verecektir.

Hava alanı konusunu okumuştum, sizin konunuz olduğunu bilmiyordum.

Gerçekten sizi umursamayan bir insan karşıdaki, son olayda çocuğunu da umursamamış.

Nafaka talebinde bulunun muhakkak, istemem onun parasını demeyin.

Çocuğu istediği kadar almak istesin. Annede çocuğun kötülüğüne dair durumlar yoksa (uyuşturucu kullanımı, ihmalkar olması vs vs), hakim zaten anneye verecektir.

Hava alanı konusunu okumuştum, sizin konunuz olduğunu bilmiyordum.

Gerçekten sizi umursamayan bir insan karşıdaki, son olayda çocuğunu da umursamamış.

Nafaka talebinde bulunun muhakkak, istemem onun parasını demeyin.
nafaka alırsam çekişme olacak sadece hayatımızdan defolsun gitsin

Bekar değilim.
Sadece yorum yaptım kendimce.
O zaman boşanmanız daha doğruydu eğer gerçekten istemiyorsanız, çekemiyorsanız.
aslında doğru söylüyorsun, çocuk benden mi demişti, hastane masrafları da ana kaldı e tabi ortak hesaptakiparalarımızı da lohusayken öğrendim üstüne geçirdiğini salağım ben yaaa salağımki belki değişir dedim

BİRÇOK OLAY YAŞADIK, HEPSİNİ İYİYE YORMALIYIM, HAVALİMANINDA GECEÇOCUKLA BENİ BIRAKTI BUNUN ADI DA UYANAMADIM OLDU MESELA
benim esim normal bir estir ben anlattıgımda sizin uyanamama olayını olabilir bazıninsanlar uykuya düskün olur belki afam beklerken uyudu demişti .

ama bana göre sacma tabiki uyuması haklısın

canım başlık yanlış artık senin için.. kocanın bu tavırları garip gelmemeli sana çünkü bariz sorumsuz ve gamsız bir adam. sen de bunu biliyorsun. maddi durumlarını toparla biraz da birikim yap sonra bak yoluna. baba evine dönmek zorunda değilsin kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin.

Back
X