Kocamın göbeği...

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Bu bir dert değil sadece yorumlarınızı,ve fikirlerinizi öğrenmek istedim.Eşim 1,85 boyunda ve 110 kilo:)Evlenmeden önce zayıftı.Çünkü önceden işine hep yürüyerek gidip geliyordu mesafe uzunmuş ama şimdi kendi işini yapıyor ve işyeri hemen evimizin karşısında.
Eşim sürekli kilosundan yakınıp ne yapıcam ben diyor ama bişey yapamıyor.Eskiden sürekli gece yemek yerdi onu bıraktık.Çok yemek yerdi onuda zamanla bıraktı.Ama doğru dürüst su içmiyor ve hareket edemiyor yani yürüyüş falan.Bide ayağında spor yaralanmasından dolayı biraz sorun var doktor çok yürüyüş yapma falan dedi.
onu görenlerde aa baya kilo almışsın diyor ee oda bozuluyor haliyle.

EEE BEN ŞİMDİ NASIL ONUN ZAYIFLAMASINA YARDIMCI OLABİLİRİM:):)

Son düzenleme:
Bu bir dert değil sadece yorumlarınızı,ve fikirlerinizi öğrenmek istedim.Eşim 1,85 boyunda ve 110 kilo:)Evlenmeden önce zayıftı.Çünkü önceden işine hep yürüyerek gidip geliyordu mesafe uzunmuş ama şimdi kendi işini yapıyor ve işyeri hemen evimizin karşısında.
Eşim sürekli kilosundan yakınıp ne yapıcam ben diyor ama bişey yapamıyor.Eskiden sürekli gece yemek yerdi onu bıraktık.Çok yemek yerdi onuda zamanla bıraktı.Ama doğru dürüst su içmiyor ve hareket edemiyor yani yürüyüş falan.Bide ayağında spor yaralanmasından dolayı biraz sorun var doktor çok yürüyüş yapma falan dedi.
onu görenlerde aa baya kilo almışsın diyor ee oda bozuluyor haliyle.

EEE BEN ŞİMDİ NASIL ONUN ZAYIFLAMASINA YARDIMCI OLABİLİRİM:):)
DALGA GEÇTİĞİMİ DÜŞÜNMEYİN.SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM...

göbişiyle sevin :9:
bi yaştan sonra kilo vermek zor oluyor..
perhiz yemekleri falan hazırlayabilirsiniz ama hareketsiz bir işi varsa zor

yemek alışkanlıklarını değiştirebilirsiniz. pilav, makarna, kırmızı et yerine sebze, salata ve çorbadan oluşan menüler hazırlayabilirsiniz.ben pilav ve makarnayı çok nadir yaparım.egeliyim sebzeyle besleniriz genelde...tatlıyı da kesin. faydası olacaktır.bir de eşinizin troidine baktırın derim.o da aşırı kilo yapabilir....

aklınıza geldikçe su içirin ve yemeklerinizi dikkatli yapın zeytinyaglılar salatalar gibi ...bence faydası olur tatlı ve hamur işini bırakın...erkek zayıflyacaksa sorun yok bence ama kadın zayıflayacak sorun var çünkü adamlar kuvvetli yemekleri seviyo otla beslenmeyi sevmiyo aama kendi iyiligi için sizin eşiniz buna hayır demez bence...

göbişiyle sevin :9:
bi yaştan sonra kilo vermek zor oluyor..
perhiz yemekleri falan hazırlayabilirsiniz ama hareketsiz bir işi varsa zor
Göbişiyle seviyorum zaten:1:Hatta hamileyken ben sende önce doğurcam diyordu:)Yaşı 30 sanırım dediğiniz gibi belli bi yaştan sonra zor...

yemek alışkanlıklarını değiştirebilirsiniz. pilav, makarna, kırmızı et yerine sebze, salata ve çorbadan oluşan menüler hazırlayabilirsiniz.ben pilav ve makarnayı çok nadir yaparım.egeliyim sebzeyle besleniriz genelde...tatlıyı da kesin. faydası olacaktır.bir de eşinizin troidine baktırın derim.o da aşırı kilo yapabilir....
Yemekleri değiştirebilirim haklısınız...

Kikiriklinin kız kardeşim olması hasebiyle biliyorum.Kocası olacak zat-ı muhterem asla tatlıyı kesmez:))))))))))))

Kikiriklinin kız kardeşim olması hasebiyle biliyorum.Kocası olacak zat-ı muhterem asla tatlıyı kesmez:))))))))))))

o zaman işi çok zor. tatlıdaki kalori başka birşeyde yoktur herhalde .o zaman bir diyetisyene gidip durmun vehametini dr ona anlatmalı.Allah korusun ama göbekli insanlarda kalp krizi, yüksek tansiyon, kolesterol,şeker vb.riskler çok fazla. hiçbirşey canımızdan tatlı değildir herhalde.sağlık açısından da düşünmek lazım..yaşı da gençmiş aslında isterse verebilir.ama boğazını kesmeden çok zor...diyetle değil yeme alışkanlıklarını değiştirmek, bütün hayata yaymak lazım...

Benim eşimde tanıştığımızda 85 kiloydu ve boyuna göre çok zayıftı...fakat şimdi tam 112 kg...boyu ise 2.00 cm...kilolu durmuyor çok fazla ama göbişi var ama ben onun göbişini çok seviyorum..sizde moral verin destek olun..böyle durumlarda moral çok işe yarıyor..tecrübe ile sabittir:))

cnm bnm bunu dert etme bnm esımde evlenmeden once zayıftı evlendık altı yada nasıl kılo aldı bılmıyorum bır baktım kocaman bır gobış esımın boyu 1.85 kılo da 115 artık bır kac zayıflama hapı kosu bandı ama olmuyor zayıflamıyor halbukı cok hareketlı bırı bol su da ıcer az yer ama gece yer ustune yatar bence bundan zayıflamıyor ben alıştım 5 senedır sevıyoruz gobısını hatta bazen bana buldun bnm gıbı fıstık kocayı der bende ne demezsın dolmalık fıstık dıyorum yanı artık umursamıyorum gobişini

bol su içmesi için teşvik edin. hakikaten etkiliyor yav. birkaç hafta önce aşırı sıcaklar vardı ve ben çok su içiyordum. normalde günde 1-2 bardak ya içerim ya içmem. 2 kilo verdim o sayede :D

yürüyüş yapamıyorsa da mekik çeksin falan

bunu dert etme diyenlere çok şaşırdım gerçekten.burada kaynanam şunu dedi eltim şunu yaptı diye dertlenirken, eşinin kilosunu dertlenme sev göbeğini demeyi anlamaya çalışıyorum.sağlık bu kadar arka planda mı gerçekten?gençken sorun oluyorsa kilolar ileride bir sürü hastalık getirir beraberinde.arkadaşım sen bunu önemse ve eşini diyetisyene götürmeye ikna et.gerisi gelir sonra....

sızın yapabılecegınız pek fazla bırsey yok sanırım .4-5 kılodan bahsetmıyoruz kı zamanla az yıyerek verır dıyelım .en az 15kılodan bahsedıyoruz .o yuzden dıyetısyene basvurmak ya da bır spor salonuna basvurmak sart .dıyetısyen belkı ama ,spor salonu kesnlıkle sart .gunde en az 2 saat spor kılo vermesını hızlandırıcaktır .

boğazı kısmadıkça kilo falan verilmez
akşam yemeklerini azaltsın
biraz kilo vermeye başladıkça azim gelir
belki bi diyetisyene bile gidebilir
kilo hastalığa dönüşmeden önleminizi alın

bunu dert etme diyenlere çok şaşırdım gerçekten.burada kaynanam şunu dedi eltim şunu yaptı diye dertlenirken, eşinin kilosunu dertlenme sev göbeğini demeyi anlamaya çalışıyorum.sağlık bu kadar arka planda mı gerçekten?gençken sorun oluyorsa kilolar ileride bir sürü hastalık getirir beraberinde.arkadaşım sen bunu önemse ve eşini diyetisyene götürmeye ikna et.gerisi gelir sonra....

bu laf banaysa espri mahiyetinde söyledim..
altınada fikrimi belirttim zaten
:34:

mesajınıza baktım.espiri yaptığınız açıkça ortada.dert etme bunu diye yazanlar olmuş. ben ona şaşırdım.aslında lafım kimseye değil.bilmiyorum belki de ben çok önemsiyorumdur kiloyu.ondan anlamaya çalışıyorum dedim....eski insanlar kiloyu iy birşey sanırmış.zayıflara neredeyse hasta gözüyle bakarlarmış.benim babaannem mesela :)

Son düzenleme:
Evet espiri zaten bende aynı şekilde espiriyle cevap verdim:)

mesajınıza baktım.espiri yaptığınız açıkça ortada.dert etme bunu diye yazanlar olmuş. ben ona şaşırdım.aslında lafım kimseye değil.bilmiyorum belki de ben çok önemsiyorumdur kiloyu.ondan anlamaya çalışıyorum dedim....eski insanlar kiloyu iy birşey sanırmış.zayıflara neredeyse hasta gözüyle bakarlarmış.benim babaannem mesela :)

Evet eskilere göre erkeğin göbekli olanı makbul,Ama işte bel çevresi ne kadar geniş olursa o kadar hastalık belirtisi maalesef çok dikkat etmek gerekiyor...

Back
X