Kocamın görümceme attığı mail

bu kk kadınları kadar yerin dibine gömen bir cemaat görmedim valla.korkulur bizden.ya ne var ki bunda eşi arayı düzeltmeye çalışmış.adamı dedikoducu yapmışsınız,utandır demişsiniz bilmem ne bilmem ne.yuh ya..

başlık sahibi arkadaşım evlilikte bazı seyleri görüpte görmemiş gibi yapmak en büyük erdemdir.bence hiç birşey olmamış gibi davranın tatlı aşınızı acı etmeyin.mutluluklar

senin gizlice eşinin maillerine baktığın düşünülürse, onun da gizlice kardeşine mail yazması çok acayip değil.
ikinizde de gizli iş halletme durumu var yani.
durum bir bir bence.

Canm ya benmi yalnis biliyorum.yalnisim varsa duzelt.hacdan gelene hosgeldin allah kabul etsine gidilir.bunun icin davet edilmez.uzaktaysa annenler tlf etmeleri gerek.eger bunlari yapmadilarsa kv darilmis kusmus olabilir.bu yuzden cagirmak gelmemistir icinden.once annenler gidecekti hos geldine daha sonra kv cagirirdi zaten mevlute.heee ozamn da cagirmassa suc olabilirdi.ama esinin burda bi suçu yok.sakin arabizi bozmayin.oda hem sen uzulme hemde yalnis anlasilmasin diye ugrasmis.mail bile atmayabilirdi.seni dusunmus bi yerde...

Eşiniz bir nevi size ailesinin fırsatını vermek istememiş "kendisi söylemeden ailesinin davet etmeyi düşündüğü" duygusunu sizde yaratmak istemiş. Ailesinin fırsatını vermezken maalesef diğer taraftan ailesine sizin fırsatınızı vermeyi tercih etmiş "davet bekleyen kaprisli tarafmışınız gibi" aslında niyet iyi. arada bir kırgınlık olmadan ortalığı düzenlemeye çalışmış eşiniz keşke bunu yaparken ailesine siz davet bekleyen kişiler olduğunuz için değil de kendi düşüncesiymiş gibi yansıtsaymış, "eşimin ailesini de bir arayıp davet edin bence, onlar beklemezler gelirler zaten ama nezaketen daha doğru olur, belki sizin yoğunluktan aklınıza gelmez diye hatırlatayım dedim" deseymiş... amacınız eşinize ders vermek, utandırmaktan öte özellikle ailelerle ilgili bir durum olduğunda bundan sonra eşinizin ve sizin nasıl davranmanız gerektiğini anlamanıza yönelik olmalı diye düşünüyorum....

Eşiniz çok ince düşünmüş.Doğru olanı yapmış iki aile arasındaki bağı düzenlemiş daha ne yapsın.Sizin aileniz davet beklemekde haklı.Çağrılmadan mevlüde tabii gidilmez siz bunu söyleyince eşinizde ailesini uyarmış ne var bunda.Davet bekliyorlar diye biraz sanki biraz serzenişde bulunmuş ama oda kız kardeşi amanda ne kılıbık diye düşünmesin diyedir büyük bir ihtimalle.Birde adamın maillerine izinsiz bakma çok ayıp.Evlilikde saygı çok önemli.

bu kk kadınları kadar yerin dibine gömen bir cemaat görmedim valla.korkulur bizden.ya ne var ki bunda eşi arayı düzeltmeye çalışmış.adamı dedikoducu yapmışsınız,utandır demişsiniz bilmem ne bilmem ne.yuh ya..

başlık sahibi arkadaşım evlilikte bazı seyleri görüpte görmemiş gibi yapmak en büyük erdemdir.bence hiç birşey olmamış gibi davranın tatlı aşınızı acı etmeyin.mutluluklar

Ara öyle mi düzeltilir ? Bi bozukluk yokken arayı bozuyo resmen..

Ne demek ne insanlar var illa davet bekliyo bunlar cık cık cık, neyse yen gen duymasın filan.. Çok iyi niyetliyse niye saklıyo ve gelişi güzel yorumlar yapıyo ? Görümce de gider annesine söyler kaynana da oğlu bile eşine saygı duymazken kendi hiç duymaz.. Bu konu uzar gider ve sonrakilere zemin hazırlar..

Ayrıca da konu sahibesi davetiye istememiş, annen çağır demedi sen çağır diyosun kendi kendime çağırmış olmayayım demiş..

Bence de kayınvalide kendi çağırmalı dünürüm müsaitseniz şu gün gelin mevlüt var diye, olmadı gelinine annenleri de çağırır mısın diye rica da bulunmalı.. Damat Ferit Paşa kendi kendine böyle bir fikir türetmemeli..

Ara öyle mi düzeltilir ? Bi bozukluk yokken arayı bozuyo resmen..

Ne demek ne insanlar var illa davet bekliyo bunlar cık cık cık, neyse yen gen duymasın filan.. Çok iyi niyetliyse niye saklıyo ve gelişi güzel yorumlar yapıyo ? Görümce de gider annesine söyler kaynana da oğlu bile eşine saygı duymazken kendi hiç duymaz.. Bu konu uzar gider ve sonrakilere zemin hazırlar..

Ayrıca da konu sahibesi davetiye istememiş, annen çağır demedi sen çağır diyosun kendi kendime çağırmış olmayayım demiş..

Bence de kayınvalide kendi çağırmalı dünürüm müsaitseniz şu gün gelin mevlüt var diye, olmadı gelinine annenleri de çağırır mısın diye rica da bulunmalı.. Damat Ferit Paşa kendi kendine böyle bir fikir türetmemeli..

aynen böyle düşünüyorum..

Şu na ne yazacağımı resmen beynim zonkluyor. Kayınvalidem hacdan geldi haftasonu oradaydık , bu hafta sonuda mevlütü var ama hiç annenlerede söyle falan demedi. Eve gelince eşim annanlere amcanlara falanda haber ver ara dedi bana. bende annen bişey demedi ama ben şimdi kendi kendime nasıl sizin mevlütünüze nasıl davet ediyim insanları dedim. Ama derkende biliyordumki haberr karşı tarafa uçacak ah keşke söylemeseydim.Dün akşam bekar görüncem aradı annemlerde yemek yerken çocuktan konuşamadı eşim. Sonra eve gelince biz aradık uygun değilmiş vs bir türlü konuşulamadı. Bende kızımı uyuturken baktım eşimin telefonuna eve girmeden 10 dk önce görüşmüşler görümcemle. Ama bana akşam hiç söylemedi kesin ara davet et falan dedi. Biraz önce eşimin mailine girip baktım (bu arada o baktığımı bilmiyor , şirket mailine ulaşıyorum bir şekilde çünkü) görümceme mail atmış ve aynen şunlar yazıyor mailde.

MÜSAİT OLDUĞUNDA FIRSAT BULURSAN BİZİM KAYNANAYI FALAN ARAYIVER HATTA YENGEMLERİ FALAN ARA DA MEVLÜTE DAVET ET, BEN ANLAMADIM BU İNSANLARI İLLA Kİ DAVET BEKLİYORLAR BEN SÖYLEDİM HABERLERİ VAR AMA SİZİN DAVET ETMENİZ GEREKİYORMUŞ. ARAMIZDA KALSIN çilekliprenses FALAN DUYMASIN SANA SÖYLEDİĞİMİ.

acayip bozuldum aslında benim anlatmak istediğim bu değildi ama ben ve ailem farklı yansıtıldık kV tarafına. Şimdi ne yapsam , nasıl davransam bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Ona mailine baktığımı hissettirmeden güzel bir ders vermek istiyorum. Kendimi enayi gibi hisettim.

canım eşin senin adına iyi birşey yapmış ama
erkekler bizler gibi ince düşünemiyor (illa davet bekliyorlar konusu)
bence eşinin mail atıp seni önemsemesi güzel ancak orda ettiği cümle senin adına kırıcı olmuş evet...

bence çok takılma ...

kader

sırf takmış olmak mı amacın:)ne yapsın kocayı mı boşasın bunun için.siz burda yazıyorsunuz ama dertlerini yazanlar akşam kocalarına sarılıp uyuyorlar.öylede olmalı zaten.ne diyelim şimdi kadın zaten dertlenmiş bizde öyle olmaz,vah vah tüh tüh mü diyelim.en güzeli bazı seyleri görmezden gelmektir.eşini tanıyorsa ve seviyorsa bunu yapar zaten.

Son düzenleme:
Back
X