Şu na ne yazacağımı resmen beynim zonkluyor. Kayınvalidem hacdan geldi haftasonu oradaydık , bu hafta sonuda mevlütü var ama hiç annenlerede söyle falan demedi. Eve gelince eşim annanlere amcanlara falanda haber ver ara dedi bana. bende annen bişey demedi ama ben şimdi kendi kendime nasıl sizin mevlütünüze nasıl davet ediyim insanları dedim. Ama derkende biliyordumki haberr karşı tarafa uçacak ah keşke söylemeseydim.Dün akşam bekar görüncem aradı annemlerde yemek yerken çocuktan konuşamadı eşim. Sonra eve gelince biz aradık uygun değilmiş vs bir türlü konuşulamadı. Bende kızımı uyuturken baktım eşimin telefonuna eve girmeden 10 dk önce görüşmüşler görümcemle. Ama bana akşam hiç söylemedi kesin ara davet et falan dedi. Biraz önce eşimin mailine girip baktım (bu arada o baktığımı bilmiyor , şirket mailine ulaşıyorum bir şekilde çünkü) görümceme mail atmış ve aynen şunlar yazıyor mailde.
MÜSAİT OLDUĞUNDA FIRSAT BULURSAN BİZİM KAYNANAYI FALAN ARAYIVER HATTA YENGEMLERİ FALAN ARA DA MEVLÜTE DAVET ET, BEN ANLAMADIM BU İNSANLARI İLLA Kİ DAVET BEKLİYORLAR BEN SÖYLEDİM HABERLERİ VAR AMA SİZİN DAVET ETMENİZ GEREKİYORMUŞ. ARAMIZDA KALSIN çilekliprenses FALAN DUYMASIN SANA SÖYLEDİĞİMİ.
acayip bozuldum aslında benim anlatmak istediğim bu değildi ama ben ve ailem farklı yansıtıldık kV tarafına. Şimdi ne yapsam , nasıl davransam bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Ona mailine baktığımı hissettirmeden güzel bir ders vermek istiyorum. Kendimi enayi gibi hisettim.