- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Yinede engel olamiyrm ki kendime bu duruma cok üzülüyorum sonra... olgun bi kadın gibi davranamıyorum: (((Konuşmadan önce düşünün mesela. Sorunun farkındasınız zaten.
Sogutmus bile olabilirim çünkü eskisi gibi değil önceden yorgunluktan ölsede akşam ece gelir yürüyüşe cik ar bi kahve içerdik..simdi asker arkadaşı gibiyiz..kendinde bazen laf arasında diyor sen kavgalarınla benide çileden cikardinEşine neden bu kadar öfkelisin?
Sinirlendiğinde kolunu ısır.
Adamı hayattan soğutcan yoksa.
Hakim olamıyorum ki bide üstüne kafama takıyorum hepten eşimi soğutuyorusoğutuyorumSorunun farkindasin esinde soylemis ne yapmani gereksiz tartismalara girme alinganlk yapma.Hakikaten metrobus sorun tartisma yeri degil.
Evli kalması bile mucize inan.Sogutmus bile olabilirim çünkü eskisi gibi değil önceden yorgunluktan ölsede akşam ece gelir yürüyüşe cik ar bi kahve içerdik..simdi asker arkadaşı gibiyiz..kendinde bazen laf arasında diyor sen kavgalarınla benide çileden cikardin
Yazım hataların için özür dilerim..ama telefonun yazı yazarken deli ediyor beniBiraz daha dikkat edebilirsiniz evet ama yinede eşiniz yazım kuralları yada dolaylı anlatımla ilgili espri yaparsa ciddiye alın derim
Kendine hakim olmaktan başka bir çözüm yok ki.. Nasıl bir öneri istiyorsun anlamadımHakim olamıyorum ki bide üstüne kafama takıyorum hepten eşimi soğutuyorusoğutuyorum
Terapi alin o zaman bir uzmandan.Hakim olamıyorum ki bide üstüne kafama takıyorum hepten eşimi soğutuyorusoğutuyorum
Sogutmus bile olabilirim çünkü eskisi gibi değil önceden yorgunluktan ölsede akşam ece gelir yürüyüşe cik ar bi kahve içerdik..simdi asker arkadaşı gibiyiz..kendinde bazen laf arasında diyor sen kavgalarınla benide çileden cikardin
Ve suan esim bildiğiniz ödün oldu hep onu suçluyorum ama sanırım bende de var hata... ben pek işve cilve yapmam bazen o gayet neşeli saka yapar ama ben sürat aşınca onunda modunu dusuruyrmEvli kalması bile mucize inan.
Her an kavga eden surat asan insan çekilmez.
Yok esim o konuyu açmaz bile. Şakaları herkesin yaptığı gibi gerçi bazen deli ediyor ama mesala akşam eve gelir benimle uğraşır küçük çocuk gini bende pek hoslanmamAsıl anlaşamadığınız konu nedir yazmadığın için derdin pek anlaşılmıyor.
Eşin bu konu hakkında laf sokacak şakalar mı yapıyor ? Şaka diye laf sokmaya ben de tahammül edemem.
Bilmiyrm neden eşime karşı böyleyim: (((niye icinde ona karsi öfke var? sebebi olmali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?