Kocamın gözünden düştüm.Nasıl toparlayabilirm?

Ben de baya affı zor bir şey yaptınız sandım. Boş bulunmuş dertleşmişsiniz, madem o kadar iyi adammış, sizi başkalarının sohbetine ihtiyaç duyacağınız kadar yalnız bırakıp itmeseymiş kendinden. Ben size hak verdim. Nazlı tripli erkek de bir yere kadar, ömrünü tüketir be insanın.

Hep siz çözümde görev alın, hep onun duyguları incinmiş olsun yok cinsellik yaşayası gelmesin filan. Ne bu?

Çekin önünüze adam akıllı konuşun, beni ne kadar kendi başıma bıraktın dön de bak, beni nerelere sürüklediğine, kimlerle hangi konuları konuşmak zorunda bıraktığına bak diye çıkın üste.

Bu hatanızın tabanı, eşinizin hatası.
Rest mi çekersiniz ne yaparsınız, böyle hayat geçmez. Oldu ya, depresyonlu paşayı memnun etmek için fır dönün durun bari. Alttan alsanız olmuyor, üste koysanız olmuyor, bu adama ulaşılamıyor demek ki. Nabzına tribine başlayın bakalım bi ne olacak.
Tam olarak aklımdan gecenleri yazmışsınız, ben de altına imzamı atıyorum:KK9:

Övgüler ve bol övgüler adama özgü en lazım ha birde kıskanç damarlarını gıdıklamalı erkek işte basit panik yok ama gözün açık önemse ama en ufak münakaşada güçlü dur kişilik var sağlam hemde duruşu takın dekolte ve özenli abiye önerileri için ....com sitesini ziyaret edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana gerçek akılcı çözümler gerek.Eşim depresyonda ve aşamadığmız sorunlar oluyor ben büyütüyorum o takıyor.Ben alttan alınca o yüzüme bakmıyor.En son birkaç bilmeden,farkında olmadan yaptığım davranış yüzünden soğudu ve küçük düştüm.Bazılarına göre küçük bişi ama o kendini çok yalnız hissetti.Cinsellikten de soğuttu kendini.Fakat onu tekrar cinsellikle kazabileceğimi de biliyorum.Yaklaşmamdan rahatsız olabiliyor eyvallahı da yoktur.Fakat tek yolum onu aklımla,cinsellikle geri döndürmek.Bana tekrar şefkat göstermesi saygı duyması içn acil çözüm gerek.Onu sevdiğimi biliyor o da seviyor ama yetmiyor bazen.Beni görmek bile istemediğini düşünüyorum zaman zaman. Ayrılmayı ilk defa söyledi dün. Ama yapamıyoruz.Lütfen yardım.
Cinselligi kullanarak gozunde farkli durumada dusebilirsiniz.

Şimdi Gırgırcılar gelir öneride bulunur.

Herşeyin cinsellik olmasından nefret ediyorum.
Nerde aşk nerde sevgi nerde saygı.
Hastalık var saglık var cinsellikle kendine baglasan yarın cinsellik olmasa yine gözden düşeceksin o zaman.
Kalp kazanılırsa gerisinin önemi yok bence.

Cinsellik evlilikte de olsa bir şeyler için ne ceza ne ödül ne de barışma unsuru olması mantıklı değil.

Cinsellik anın tadıyla yapılan bir eylemken buna hayati kararlar nasıl bağlanır anlamam. Evlenince böyle biri olmak istemiyorum. Lütfen siz de cinsellikle değil de konuşarak halledin.

Şöyle bir şey var

Ben eşimi üzüyorum kendime geleyim kendimi soğutmayayım iyi olayım demiyor.Ben burda ailemden uzaktayım aileme de yansıtmak istemediğim için arkadaşımıza anlattım ben kötü oldum.Tamam yaptığım yanlış fakat hemen beni dışlaması gerekmiyor anlayışssız biri değilim.Ben bilemedim hata ettim onların eşime karşı cephe alacaklarını.Hep bana cephe alıyorlar hemde evimize geldiklerinde hiç bir şey yok gibi davranıyorsun iyi kız sensin kötü çocuk benim diyor.Aylardır bu böyle konuşmuyorum diye salak sandın beni dedi.Biz kimin ilişkisini biliyoruz herkes çok mu iyi dedi.Herkes rol yapıyor diyor.Ben neler biliyorum kime ne anlatmışım içimden gelmeyen bir şeyi yapmacık şekilde yapmam diyor.Dürüstlüğümden kaybedeceksem kaybedeyim ben erkeğim kimseyle lişkimizi konuşamam konuşmam.Ayrılacaksak ayrılalım sakız oldu dedi.Oysa kimse kötü olun demiyor.Triplere girdi.benm de canımı sıktı üzüldüm.Ne olursa olsun benim eşim milletin eşimi kötü bilmesini istemem..
Sürekli tek takılma isteği var.Sürekli yalnız kalayım.Beni dışlıyor.Her hareketim batıyor diyor.Depresyondasın diyorum evet diyor ama destek almıyor.Napcağımı şaşırdım.

Kimseyle paylaşmayıp kafayı mı yiyecekmişsin?
Hiç kusura bakmasın ben de paylaşıyorum.
Tabi iyi niyetine inandığım arkadaşlarımla.

Millet rol yapıyor madem senin için kötü düşünmez.
Herkes sorun yaşıyor işte biz çok mu iyiyiz diye yorumlar.
Aklı başında millet tabi.

Bu çok hatalı olduğun bir konu değil.
Paylaşarak rahatlıyorsun, hayata böyle devam edebiliyorsun.

O da anlayışlı olsun azıcık.
Al karşına böyle anlat..

Bence esas problemlerden biri sorunların cinsellikle çözülebileceğini düşünmek. Tamam erkekler kadınlardan daha düşkün olabilir sekse ama duyguları olan insanlar onlar da. Belki eşiniz bu düşüncenize bozuluyodur. Abaza mıyım ben diye. Başka bi yol bulun.

Şimdi aslında şu kadının düşüncesi normal .çünkü öyle bir açlık var ki bu ülkede adamlar cinsellik diye ölüyor .
Yani akıl çok yok e böyle olunca cinsellikle bağlanıyor çoğu .çok örnek gördüm .gidip evlenenler bile oldu .bakıyorsun Adamın eğitimi kültürü farklı evlendiği kadına bakıyorsun neyse birsey demiyorum .
Konu sahibide kendince haklı .kadınlık silahını kullanıyor .umarım çözer sorunlarını .ama şuda var unutmasın Adamla yıllarca evlilik yaşayacak o cinsellik kalmayacak bir süre sonra .o Zaman ne yapıcak ?

Back
X