kocamin hakaretleri

efsun15

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
26
31
8
37
kizlar sizinde kocaniz size hakaret ediyor mu? kucuk bi olay olunca hemen bana "lan" "gerizekali" diye hakaret ediyor... ornek olarak ben bugun iftar icin marketten kahve istedim bitmisti... onun yuzunden bile bana hakare etti cok pahali baska yerden alalim bende hayir diyince tartisti ve bu hakaretlere maruz kaldim.. oda universite bende universite okudum yani boyle hakaretleri ona yakistiramiyorum...zoruma gidiyor ben ona kotu soz soylemem ama bende artik baslicam boyle giderse... aramizin daha mesafeli ve saygili olmasi icin neler yapa bilirim?

neden bu kadar basit şeylerden geriliyor, bi derdi mi var, o derdi çözmek lazım belki de

genel ilişkiniz iyi gidiyorsa sonrasında özür diliyorsa arada öfke patlamaları olabiliyor.
Bizde ben hemen coşarım öfkelenir saydırırım eşim genelde alttan alır.Ama benim öfkem kısa sürer küslük ya da trip bilmem o sırada saydırır rahatlarım.5 dk sonra yapış yapış olurum.
Başta çok kızardı dengesizsin diye şimdi alıştı hiç ses etmiyo susana kadar dinler.Bana erkek ruhlusun der:KK45:
Eşinde uzatmayıp o sırada söyleyip unutuyorsa belki öfkesine hakim olamıyordur.Yine de rahatsızlığını sakin bi zamanda dile getir.Eşim bana söyleye söyleye kendimi baya bi törpüledim ben bu konudao_O

asla ozur dilemez.. nianliyken diliyordu ama simdi hic... susup dinlemez hemen cevap yapistirir, ben konuyu uzatmayalim desem bile yeniden aciyor kendi hakli olcak her konuda...

''Gerizekalı senin babandır'' da denmiyor tabi.. Nefret ediyorum böyle adamlardan. İlk hakaretin de sizin tepkiniz ne oldu merak ediyorum.. Sert bir tepki verdiniz mi ?

birdaha boyle hakarte etme dedim bugun yine vurguladim ama dinlemiyor herseferinde... babasindan gordugu olmali diye dusunuyorum, saygi istiyorum ama yok bide cocuk var cocuk bunlari gorerek buyumemeli

''Gerizekalı senin babandır'' da denmiyor tabi.. Nefret ediyorum böyle adamlardan. İlk hakaretin de sizin tepkiniz ne oldu merak ediyorum.. Sert bir tepki verdiniz mi ?
Bence denir ya. "Sensin gerizekali hatta ailece gerizekalisiniz cunku anan baban gerizekali olmasa sen bu kadar gerizekali dogmazdin herkesi de kendin gibi saniyosun dogal" dersin adam bi daha sana gerizekali diyemez yemez cunku

Esinde ofke kontrol problemi kisilik bozuklugu var ama psikiyatra git desen gitmez cunku sana saygi duymuyo. Belki sozunu dinleyecegi birine rica edebilirsin onu yonlendirir

Bence denir ya. "Sensin gerizekali hatta ailece gerizekalisiniz cunku anan baban gerizekali olmasa sen bu kadar gerizekali dogmazdin herkesi de kendin gibi saniyosun dogal" dersin adam bi daha sana gerizekali diyemez yemez cunku
Eh zaten konu sahibi babasından böyle görmüş olmalı yazmış cevap olarak, o zaman denmesi hak bu durumda.. Kişi kendinden bilir işi.. Sen kimsin de eşini küçük düşürüyorsun, hakaret ediyorsun bir kere ya. Bir de baba olmuş bu adam yarın öbür gün çocuğuna da böyle olacaktır eminim.

birdaha boyle hakarte etme dedim bugun yine vurguladim ama dinlemiyor herseferinde... babasindan gordugu olmali diye dusunuyorum, saygi istiyorum ama yok bide cocuk var cocuk bunlari gorerek buyumemeli
Böyle sakin bir şekilde söylediyseniz adam sizi pek takmamıştır büyük ihtimalle. Bence sert olun kesin tavrınızı koyun..

Eh zaten konu sahibi babasından böyle görmüş olmalı yazmış cevap olarak, o zaman denmesi hak bu durumda.. Kişi kendinden bilir işi.. Sen kimsin de eşini küçük düşürüyorsun, hakaret ediyorsun bir kere ya. Bir de baba olmuş bu adam yarın öbür gün çocuğuna da böyle olacaktır eminim.
Bu tip kufurbaz adamlarin sahsina kufredersen hic sallamaz bi kadinin onun sahsina kufretmesini onemsemez. Guzelce anasini babasini bacisini siradan gecireceksin o zaman dellenir bi daha ailesine hakaret edilmesin diye sesini kesmesini ogrenir :d

Bu tip kufurbaz adamlarin sahsina kufredersen hic sallamaz bi kadinin onun sahsina kufretmesini onemsemez. Guzelce anasini babasini bacisini siradan gecireceksin o zaman dellenir bi daha ailesine hakaret edilmesin diye sesini kesmesini ogrenir :d
Zaten sallaması için önce saygı duyması gerekir ben bu konu sahibinin eşinde saygı olduğunu sanmıyorum.. Dediğin gibi o da ona hakaret etse eminim zoruna bile gitmez sensin o falan moduna girer en fazla..

benimde esm boyle herseye herseye hakaret eder.sonra ogrendimki nami olan bi piskopatin torunu yarim akilli bi babanin oglu oldugu icinmis cok cok uyardim ozur diler yine yapardi.megerse genetik koddanmis yani degismiyorlarr

Kabul edilir yada alışılabilecek bir şey değil eşinizin hakaretleri. Bu durum azalmaz hatta daha ileri boyutlara gider birşeyler yapmassanız. Ama sakın sizde ona karşılıkvermeyin iyice berbat bir hal alır ilişkiniz.Konuşmayın, küsün, uzak kalın.

Sert çık derim.

Sen kime gerizekalı diyorsun ayı diyerek başlayın gerisini de saydırın acımayın.

Onu uyararak bu işe son verebilirsin.. ona söyledikleri için tepki göster dicem ama o zaten alışmış biraz zor bu durumdan sıyrılıp kurtulması canım.. kendi yontemlerinle konusmayarak muhatap olmamakla vazgecir. Böyle konusursa seninle iletişime gecemeyecegini anlasın....

Saygısız olduğu için eşin böyle davranması çok normal. Gerizekalının yanına yanaşır ama işi olduğunda.. Sizde hakettekleri tavrı koyamadığınız için bunların tekrarını yaşıyorsunuz bence.. Adam rahat,sayar söver kadın iki söylenir sonra hiçbişey yokmuş gibi devam edilir.
Geçenlerde trafikte kadının biri küfür etti,aldım plakasını yaptım şikayetini.. Geçen gün savcının odasındaydı en son :) almadım şikayemi,uğraşacak..
Öyle herkese küfür etmek her yiğin harcı değil.

Üniversite mezunu olmakla agzı bozuk olmanin alakasi yok. Öğretmen olup agzindan küfür eksik olmayan da var ilkokul mezunu olup küfürlü konuşmayan da.
Ama bu kadar ufak şeylerle birbirimizi yıpratmayin arada saygi kalmaz ve evlilikte en önemli şeylerden biri de saygi yani.

Back
X