kocamin hakaretleri

Yanlış anlamayın böyle yapın demiyorum sadece benim balıma geleni paylaşacağım
13 yıllık evliyiz biz ve defalarca uyarmama rağmen ota çöpe her sebeble bana hakaret hatta küfür ederdi ben asla kendine yakıştırıp dilime alamam birde kızlarım var hani anneden küfür vs duysunlar istemiyorum ne kötü..
Hep rica ettim izah ettim güzelce anlattım yok artarak devam editör çığrından çıktı adam
Bir gün yine kavga esnasında evde de yalnızdım Allah ne verdiyse aman allahım yemin ediyorum utanıyorum şu an aklıma geldikçe ve tövbe ediyorum rabbim beni affetsin inanın şeytandan mıdır nedir öyle şeyler söyledin öyle şeyler söyledim ki onun söylediklerini solda sıfır bıraktı (ay çok fena ya)
Sonuç o gün bu gündür tek kelime kötü söz etmeyen bir adam
Halbuki hep derdim " bak bende böyle sözler edebilirim benimde dilim var ama tarzım değil lütfen" diye ama hiç işe yaramazdı
Artık yaptığımı ve hep yapabileceğimi mi gördü bilmiyorum son oldu
Bıçak gibi kesildi

egitim cehaleti alir esseklik baki kalir...
benim.esim saka yollu bikac kere bu tarz seyler soyledi hani sacmalama ya salak misin gibi birgun konusmadim. yuzune bakmadim atlattik o doneni. simdi ailesine bakiyorum babasi annesi kardesi boyle aileden ogrenmis iste...
seninki ileri boyut dilerim duzelir...

Küfür eden, hakaret eden adamın karşısında ılımlı olmaya çalışılmaz, uzatmayalım denmez.

Öyle bir bağırılır ve uzatılır ki huzurunu toptan kaçırana kadar, bir daha düşünmeden bir şey yapamaz.

Bu kadar sakin karsilarsaniz
Ayy aman agzinin tadı bozulmasın ali riza bey modunda konuyu kapatmaya calisirsaniz
olmaz

babası böyleyken kendi böyle olduysa oğlunuzun da aynı olacak demektir
keşke nişanlıyken duyduğunuzda bitirseydiniz

kizlar sizinde kocaniz size hakaret ediyor mu? kucuk bi olay olunca hemen bana "lan" "gerizekali" diye hakaret ediyor... ornek olarak ben bugun iftar icin marketten kahve istedim bitmisti... onun yuzunden bile bana hakare etti cok pahali baska yerden alalim bende hayir diyince tartisti ve bu hakaretlere maruz kaldim.. oda universite bende universite okudum yani boyle hakaretleri ona yakistiramiyorum...zoruma gidiyor ben ona kotu soz soylemem ama bende artik baslicam boyle giderse... aramizin daha mesafeli ve saygili olmasi icin neler yapa bilirim?
Hayır etmez
Sizin koca garip

birdaha boyle hakarte etme dedim bugun yine vurguladim ama dinlemiyor herseferinde... babasindan gordugu olmali diye dusunuyorum, saygi istiyorum ama yok bide cocuk var cocuk bunlari gorerek buyumemeli

Şimdi sana gerizekalı mi dedi. Hemen konuşmayı kes. Hiç cevap verme. Tartisma cikarir vs sen mesafeli davran. Baktin yine yapiyor bu sefer küs. 2 gün -3 gün veya 1 hafta taaaa ki gelip özür dileyene kadar. Gelip özür dileyince uzatma hem kabul et. Eski haline dön. Bir daha yaptığında bu taktik ise yaramayabilir. Senin sabırlı olman lazım her seferinde. Sana küfür hakaret veya en ufak bir ses yükselmesinde iletişimi kes. Yanında gelip Özür dilemedikce sevgi de gösterme. Senin sevgin değerli ve onun için önemli. O böyle dacrandikca bundan mahrum kalacak. Onu anlamasını sağlama lazım. Senin hareketlerin ne kadar katı sert ve keskin olursa o şekilde daha iyi olur. Yani sınırını çiziyorsun. O sınırı geçerse aranızdaki ilişki bozuluyor. Anlar kısa sürede. Sen kalkar ona cevap verirsen olmaz. Hem sınırın bozulur hem de bir işe yaramaz

Küsmekten,tavırdan,uyardan anlamıyorsa aynı şekilde cevap vermekten başka çare yok.
Aç ağzını yum gözünü,O bir diyorsa sen beş de...Sonra özür dilersin,beni çileden çıkardın,bir daha böyle yapma ki ben de yapmayayım dersin:) Tabii şiddete başvurmayacağından eminsen böyle yap,yoksa daha kötü olur.

birdaha boyle hakarte etme dedim bugun yine vurguladim ama dinlemiyor herseferinde... babasindan gordugu olmali diye dusunuyorum, saygi istiyorum ama yok bide cocuk var cocuk bunlari gorerek buyumemeli
Benim eşimin babası da iyi bir eş değilmiş. Bana dediği, ben babamın anneme yaşattıklarını ben sana yaşatmıcam der. Sırf bu yüzden iki kat özen gösterir... Saygı olmazsa olmaz. Özür dileyene kadar da konuşmayın. Altta kalır gibi de susmayın. Eziyet edercesine hareketlerle susun. Terbiyesiz adam ya, kendisi çok ileri zekalı sanki süper akıllı ya ondan bu davranışları

kizlar sizinde kocaniz size hakaret ediyor mu? kucuk bi olay olunca hemen bana "lan" "gerizekali" diye hakaret ediyor... ornek olarak ben bugun iftar icin marketten kahve istedim bitmisti... onun yuzunden bile bana hakare etti cok pahali baska yerden alalim bende hayir diyince tartisti ve bu hakaretlere maruz kaldim.. oda universite bende universite okudum yani boyle hakaretleri ona yakistiramiyorum...zoruma gidiyor ben ona kotu soz soylemem ama bende artik baslicam boyle giderse... aramizin daha mesafeli ve saygili olmasi icin neler yapa bilirim?
4yillik evliyim şükür daha hic duymadım en ufak küfür bile genel anlamda iyi anlaşırız evde olmasndan dolayı mutlu olurum bazen derin derin sohpet ederiz ama asamadgmz aile mevzusu var bitek o aramzi bozuyor ole olnca da küseriz konusmayiz hiç bi sessizlik olur evde:)guldgme bakmayın çok sıkkınm aslnda

Kendinizi ezdirmeyin, karsilik verin.
Yeni evli sayilabilecegimiz zamanlarda sebebini hatirlamadigim bir seyden tartisiyorduk. Ustume geldi, resmen ezmeye calisti beni. Mutfaktaydik, buzluktan donmus et cikarip firlattim ustune. Ayaklarinin ddibine dustu, neye ugradigini şaşırdı.
Inadima hicbir sey yapmaz simdi. Bu tarz bir iki cikis aramizdaki dengeyi kurdu, tartisirken bile sesi cikmaz:olamaz::KK70:

Benim eşimde ediyor son 1 yıldır.Artık bende ona ediyorum.Ben ona kızıyordum şimdi oda bana kızıyor kıyamam:halay:

Seviye 1 kere düştü mü bir daha düzelmez

Bence bı kac kez byle seyler syledıgınde agzının ustune ıkı tane yapıstr sevıyene ınersem bundan snra byle devam ederız de tparlanır :KK53:

Benim eşimde bir zamanlar tartıştığımız sırada bana aptalmisin sen demeye kalkmıştı burnundan getirdim o lafı.Aptal olduğumu düşünüyorsan hemen şimdi defol git yada dur ben gideyim dedim çıktım gittim akşama kadar gezdim telefona da cevap vermedim.Gerı geldiğimde süt dökmüş kedi gibiydi.Özür diledi ve birdaha tekrar etmedi.
Maşallah diyeyim de nazar değmesin)

Bazıları güzellikten anlamıyor. Onun söylediği küfrün 10 katını söyleyince susuyorlar anca. Şimdiye kadar bunu uygulamak mecburiyetinde kalmadım şükür ki. Tabii bi hanımefendi olarak hiç ağzımızı bozmamız lazım de mi:süslü:

Birinin hakaret edip etmemesi icin okudugu okulun ne onemi var allah askina kisilik ve karakter meselesi.. bu arada gerizekali deilde lan der bnm kocam .. bnde sinirlennce cok soylenirim :-) sonrada barisirim :-) burayada yazms biri ama siz rahatsz oluosanz sert bir dille uyarn. Yada aynisini yapin dcem ama cocuk gbi olur sankimm

Back
X