Bir kadın yanlış cümle secti diyede bir erkek elini kaldıramaz...Ben ona defalarca anlattım bak evlenmeden önce beni gördün herşeyimi biliyordun evlendikten sonra bu baskıcı tavırların nedir diye ama nafile yolda yürürken bile benım yanımda yürüyeceksin arkamda veya önğmde gidemezsin diyo bunları evlenmeden önce demiyordu evlendikten sonra tanımadığım bir insan olduBen bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.