Sohbete dahil olmadığımı bu alanda ilgisiz olduğumu soylemedim yazdiklarimda.kotunun de kötüsü var unutmayın sürekli şikayet sikayet elde olan şeyler degil bunlar. Nice zor durumda olan insanlar varBu kisimda esiniz hakli ama. Serbest calisan herkes bu durumda ve bu dusuncelere sahip. Kim sukreder ki su icinde bulundugumuz duruma? Bence siz de biraz ekonomiyle ilgilenseniz esinize sukret demez belki sohbete dahil olursunuz o zaman moraliniz bozuk olmaz
Aynen oyle. Yaşıyoruz bir şekilde öyle ya da böyle ama mutlu olacak küçük seyler de çıkarmak gerek haklisinizEşiniz haklı evet ama anlık mutluluklar da yaratmak zorundayız. Ben de negatif enerji yüklü insanlara, ortamlara dayanamıyorum. Asosyalim. Günlük rutinim bozulmadıysa akşama kadar evde dünyanın en mutlu insanı gibi dolanıyorum. Arada oturup insanlara ve dönemin berbatlığına sövüp sayıyorum, ardından dua ediyorum.
Yaşayıp gidiyoruz işte.
Amin inşallah hepimizin temennisi bu yöndeBizde de gündem sürekli bu maalesefDolar düşüyor, dolar çıkıyor, Türk parası değer kaybediyor vs vs vs.... Ben dinliyorum sadece motive etmek ya da olumlu bişi söylemek için çaba sarf etmiyorum eşime. Benim dememle bişi değişmiceği için yormuyorum anlıcağın kendimi. Ama ciddi olarak durumlar vahim. Allah zor yetiştirenlere de yardım etsin. İnşallah güzel günler de görürüz en kısa zamanda
Yok bu durumlardan önce de işimizi yeni kurduk diye yine bu yonlerdeydikHer zaman mı böyleydi, sonradan gelişen bir durum mu eşinizin bu yaptığı? Yani ekonomi kötüye gitmeden önce başka şeylerden şikayet ediyor muydu?
Zor durumda olan insanlari inkar etmiyoruz ki. Zaten insanlarin zor durumda olmasinin sebebi ekonominin kotu olmasi. Sadece bizde boyle degil dunya genelinde olan bir durum. Siz de bunlarla ilgili bilgi edinirseniz belki esinizle ayni dili konusabilirsinizSohbete dahil olmadığımı bu alanda ilgisiz olduğumu soylemedim yazdiklarimda.kotunun de kötüsü var unutmayın sürekli şikayet sikayet elde olan şeyler degil bunlar. Nice zor durumda olan insanlar var
Hanımefendi.ayni dili konuşmak mi benim bahsettiğim.anlamiyorsaniz yorum yapmayın lütfen siz. Bilgisiz olduğum kanısına nereden vardınız. Öncelikle iktisat yüksek lisans mezunuyum. Buradan saygılarımı iletiyorum size. Kimin nerede bilgili ya ya bilgisiz olduğunu bilip bilmeden yorum yapmayın.Zor durumda olan insanlari inkar etmiyoruz ki. Zaten insanlarin zor durumda olmasinin sebebi ekonominin kotu olmasi. Sadece bizde boyle degil dunya genelinde olan bir durum. Siz de bunlarla ilgili bilgi edinirseniz belki esinizle ayni dili konusabilirsiniz
Bilgisiz oldugunuzu soylemedim ki. Esiniz size ekonominin durumundan bahsediyor,siz sukret diyorsunuz. Sukredilecek bir durum yok ortada aslinda bunu izah ediyorum ben de. Ureticinin durumu kotu. Gitgide de kotuye gidiyor bu yuzden esiniz memnun degilmis gayet normal. Nereden mezun oldugunuzun konuyla alakasi yok zaten.Hanımefendi.ayni dili konuşmak mi benim bahsettiğim.anlamiyorsaniz yorum yapmayın lütfen siz. Bilgisiz olduğum kanısına nereden vardınız. Öncelikle iktisat yüksek lisans mezunuyum. Buradan saygılarımı iletiyorum size. Kimin nerede bilgili ya ya bilgisiz olduğunu bilip bilmeden yorum yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?