Esim serbest meslekle ilgili çalışan ortalamaya göre yüksek sayilabilecek gelirli biri. Ama sürekli memnuniyetsiz. Neden piyasa böyle? Aslında çok kazanmiyoruz. Sermayemiz eriyor diye sürekli yakınan biri.
Evet haklısınız kimse memnun değil halinden ancak kimse kendine mutlu olacak bir şeyler de mi bulmuyor. Bu denli mi hayat berbat. Bu kadar mi mutsuzluk için sebep cok. Durum bu bizlerin elinde olmayan şeyler. Yön veremiyoruz hayatın bu akışına değil miŞu durumda ülkede kazandığından, işinden, piyasadan memnun, şükredecek 3 kişi falan vardır bence. Kimse önünü göremiyor.
Size anlatmasın da kime anlatsın sıkıntısını? Anlatmasa bu kez eşim hiç bir şey anlatmıyor diye sorun edecektiniz.
Siz bulabiliyor musunuz mutlu olacak şeyler? Ben bulamıyorum mesela. Virüsten aylardır evden çıkamadık, kazandığımız para gün geçtikçe eriyor kuş kadar kalıyor, harcamalarımız her geçen gün artıyor. Üstüne bir de deprem yaşadık. Ay bugün hava da pek güzelmiş diye mutlu olamıyorum ben artık. Siz oluyorsanız tebrik ederim. Sürekli maddi, sağlık, güvenlik vb konularda endişe içindeyim ben.Evet haklısınız kimse memnun değil halinden ancak kimse kendine mutlu olacak bir şeyler de mi bulmuyor. Bu denli mi hayat berbat. Bu kadar mi mutsuzluk için sebep cok. Durum bu bizlerin elinde olmayan şeyler. Yön veremiyoruz hayatın bu akışına değil mi
Çok haklısınız. Geçen hafta depremden dolayı psikolojim bozuldu. Bir hafta kendime gelemedim. İnsan tam.bu hafta iyi olsun diye beklentiye girince heralde olamayınca. benim de sinirlerim bozuldu sanirimSiz bulabiliyor musunuz mutlu olacak şeyler? Ben bulamıyorum mesela. Virüsten aylardır evden çıkamadık, kazandığımız para gün geçtikçe eriyor kuş kadar kalıyor, harcamalarımız her geçen gün artıyor. Üstüne bir de deprem yaşadık. Ay bugün hava da pek güzelmiş diye mutlu olamıyorum ben artık. Siz oluyorsanız tebrik ederim. Sürekli maddi, sağlık, güvenlik vb konularda endişe içindeyim ben.
Oof of. Hayat cidden zor.Eşinize hak verdim. Her güne daha fakir başlıyoruz. Kazandığımız para hep daha az, hayat daha pahalı.
Devlet maaş ödeyemiyor şuan. Memur adam ya kredimi ödeyemezsem diye araba alamıyor.
Parayı ne yaptık diye dönüp baktığımızda temel ihtiyaçlar dışında neredeyse hiç bir harcama yapmamış oluyoruz. Artık şaşırmayı bile bıraktım. Biz bu durumdaysak asgari ücretle çalışan napıyordur düşünmek bile istemiyorum.
Eşiniz haklı. Şükredilecek değil isyan başlatılacak bir durumdayız.
beynimin içi tam da böyleSiz bulabiliyor musunuz mutlu olacak şeyler? Ben bulamıyorum mesela. Virüsten aylardır evden çıkamadık, kazandığımız para gün geçtikçe eriyor kuş kadar kalıyor, harcamalarımız her geçen gün artıyor. Üstüne bir de deprem yaşadık. Ay bugün hava da pek güzelmiş diye mutlu olamıyorum ben artık. Siz oluyorsanız tebrik ederim. Sürekli maddi, sağlık, güvenlik vb konularda endişe içindeyim ben.
Ülke böyle adam çok haklıMerhabalar herkese. Esimle olan bir sorunundan bahsetmek istiyorum.Esim serbest meslekle ilgili çalışan ortalamaya göre yüksek sayilabilecek gelirli biri. Ama sürekli memnuniyetsiz. Neden piyasa böyle? Aslında çok kazanmiyoruz. Sermayemiz eriyor diye sürekli yakınan biri. Sürekli sukretmesi için telkinde bulunan, motive eden ben ne yazık ki bazı zamanlar hal ve hareketlerinden olumsuz etkileniyorum. Enerjim kalmiyor, kendimi kötü enerjiyle dolmuş hissediyorum. Küçük şeylerden bile mutlu olan bir insanim. Evlenmemiz daha yeni sayılır. Evde sürekli iş mi konusulur. Motivasyonumu yitiriyorum. Moralim bozuluyor sürekli onu motive ederken. Düşünüp şöyle bakiyorum adam akıllı birlikte bile olmuyoruz. Tum hevesimi kaciriyor. Genel hali sürekli beklentisi yüksek olduğu için memnun olmayan bir insan haline geldi. Hayata karşı çok sabırsız. İnsan sürekli motive ederken kendini bir bakıp umutsuzluklar içerisinde bulabiliyor. Bu hali beni çok mutsuz ediyor , zaten hayat yeterince zor içim karariyor. Sizce ben mi çok abartiyorum cabuk mu demotive oluyorum
Bu kisimda esiniz hakli ama. Serbest calisan herkes bu durumda ve bu dusuncelere sahip. Kim sukreder ki su icinde bulundugumuz duruma? Bence siz de biraz ekonomiyle ilgilenseniz esinize sukret demez belki sohbete dahil olursunuz o zaman moraliniz bozuk olmazNeden piyasa böyle? Aslında çok kazanmiyoruz. Sermayemiz eriyor diye sürekli yakınan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?