Kocamın ilgisini nasıl kazanırım

tugce nur al

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2023
5
3
1
32
Selam kızlar son zamanlarda eşimle çok uzaklaştık kendisi çok yoğun çalışıyor erken gidiyor geç geliyor işten bende akşama kadar çocukla ilgileniyorum akşam olunca ikimizde uyuya kalıyoruz yorgunluktan.. Çocuk olduktan sonra ayda bir kez birlikte olduk hep ama oda belki.. Doğum sonrası kilo veremedim ben hala 8 ay oldu biraz verdim ama önceden fiziğim çok düzgündü ne giysem yakışırdı bakan dönüp bir kere daha bakardı şimdi ise kiloluyum ve eski kıyafetlerim olmuyor kendime yeni şeyler alamıyorum çocuğun masraflarından biraz geçim sıkıntıda yaşıyoruz. Kaşlarımı bile çok nadir aldırıyorum önceden sürekli bakımlı gezerdim eşim artık beni beğenmiyor gibi hissediyorum çünkü hiç ilgi göstermiyor süreli elinde telefon yüzüme bile bakmıyor. Bi arkadaştan farkımız yok sadece film fln izliyoruz. Ama ben eskisi gibi bana ilgi göstersin istiyorum zayıflamak istiyorum ama daha çok bunalıma giriyorum ve yiyorum ne yapabilirim ?

Haklısınız ama erkeğinde etkilemeye çalısması için karşıdakinin ilgi çekici olması lazım.Düşünsene eşin dahi olsa kendini salmış bir insan varsa nasıl olur.
Eşiniz nasıl biri peki? Eve girince hoş bir parfüm kokusu sarıyor mu evi, onada bir bakan bi daha bakıyor mu, evde bile olsa giyimi kuşamı şık mı, size güzel sözler, sürprizler yapıyor mu? Siz yeni doğum yaptınız, ilgiye ihtiyacı olan sizsiniz! Eşinizle konuşun ve sürekli telefonla oynamasından, sizinle ilgilenmemesinden üzüntü duyduğunuzu dile getirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…