Kocamın İlgisiz ve sorumsuz Davranışları..:(

Kabul edelim en iyisinin bile hammaddesi odun :1: Bazıları kısmen eğitilebiliyor, bazıları imkansız.
Eğitilebilirlik eşiğini sınayın önce.Elinizden geleni yapın, sonra karar verin tamam mı, devam mı aşamasına.

İlgi isteyip, kimi zaman abartıp (regl dönemi öncesi) ilgi arsızı olduğum zamanlarda yaptıklarım;
-Eşim oyun oynarken devamlı modemi kapatıp, açtım, benim yaptığımı anlamadan kırk saat dolandı geldi,gitti, sonra anladı hainliğimi.Şimdi ne zaman oyun oynamak istese önce beni şımartmak zorunda, yoksa elim gider gene modeme :1:
-Dağınıklık sorunu için kirli sepetine çoraplarını atmadığı ve ben her odadan köpek gibi koklaya koklaya pis çorap aradığım için 10 gün çorap yıkamadım, sonuç; beyaz spor çorapla işe gitti ve artık kirlilerini renkli beyaz diye bile ayırabiliyor, uygun sepete atıyor.
-Gene kendisi oyun oynarken, birden önünde deli gibi soyunmuşluğum ve eli ayağı titrediği için bilgisayar başında denyo gibi kalmışlığını hatırlarım.Sonrasında da giyinip, hiç bir şey yapmadan odaya geri dönmüştüm :1: El mi yaman bey mi ? Hehehe.
-Televizyona çok daldığında bozuk fırını çalıştırıp, sigortaları attırmıştım, sigorta site dışından açıldığından kırk saat sürmüştü tekrar medeniyete dönmemiz.Bu arada da karanlıkta romantik dakikalar yaşamıştık.
-Yürüyüşe çıkmak istediğimde gelmek istemezse, ya da başka şeylerle ilgilenirse transparan bir şeyler giyer "iyi bende mahallenin delikanlılarıyla yürür, koşarım, geç kalırım haliyle sen beni bekleme yat derim", 2 dakikada hazırlanır çıkarız :1:

Yani özetle, kısmen eğittim ve biliyorumki bir ömür devam edecek.Ha diyeceksiniz "Ne bu böyle ilkokul çocuğu gibi eğitmeler, oyun yapmalar, ceza vermeler?"
Malesef hem odun hem de çocuklar, bu iş ya böyle devam eder, ya da biter.

Eşinizin iyi yönlerini düşünün, hatta boş bir kağıda artılarını, eksilerini, iyi günlerinizi, sıkıntılı günlerinizi yazın.Kabaca bir hesap yapın.Sevginizi, aşkınızı ölçün, belki evlilik terapistleri bile bu aşamada yardımcı olabilir.Hepsinin sonunda hesap eksik çıkıyorsa o zaman bu fikirlerinizi yürürlüğe koyarsınız.

Herşeyden önce sağlıklı ve stressiz , mutlu bir hamilelik dönemi dilerim.

kız cok alem kadınsın varya sen:52::52:

Kabul edelim en iyisinin bile hammaddesi odun :1: Bazıları kısmen eğitilebiliyor, bazıları imkansız.
Eğitilebilirlik eşiğini sınayın önce.Elinizden geleni yapın, sonra karar verin tamam mı, devam mı aşamasına.

İlgi isteyip, kimi zaman abartıp (regl dönemi öncesi) ilgi arsızı olduğum zamanlarda yaptıklarım;
-Eşim oyun oynarken devamlı modemi kapatıp, açtım, benim yaptığımı anlamadan kırk saat dolandı geldi,gitti, sonra anladı hainliğimi.Şimdi ne zaman oyun oynamak istese önce beni şımartmak zorunda, yoksa elim gider gene modeme :1:
-Dağınıklık sorunu için kirli sepetine çoraplarını atmadığı ve ben her odadan köpek gibi koklaya koklaya pis çorap aradığım için 10 gün çorap yıkamadım, sonuç; beyaz spor çorapla işe gitti ve artık kirlilerini renkli beyaz diye bile ayırabiliyor, uygun sepete atıyor.
-Gene kendisi oyun oynarken, birden önünde deli gibi soyunmuşluğum ve eli ayağı titrediği için bilgisayar başında denyo gibi kalmışlığını hatırlarım.Sonrasında da giyinip, hiç bir şey yapmadan odaya geri dönmüştüm :1: El mi yaman bey mi ? Hehehe.
-Televizyona çok daldığında bozuk fırını çalıştırıp, sigortaları attırmıştım, sigorta site dışından açıldığından kırk saat sürmüştü tekrar medeniyete dönmemiz.Bu arada da karanlıkta romantik dakikalar yaşamıştık.
-Yürüyüşe çıkmak istediğimde gelmek istemezse, ya da başka şeylerle ilgilenirse transparan bir şeyler giyer "iyi bende mahallenin delikanlılarıyla yürür, koşarım, geç kalırım haliyle sen beni bekleme yat derim", 2 dakikada hazırlanır çıkarız :1:

Yani özetle, kısmen eğittim ve biliyorumki bir ömür devam edecek.Ha diyeceksiniz "Ne bu böyle ilkokul çocuğu gibi eğitmeler, oyun yapmalar, ceza vermeler?"
Malesef hem odun hem de çocuklar, bu iş ya böyle devam eder, ya da biter.

Eşinizin iyi yönlerini düşünün, hatta boş bir kağıda artılarını, eksilerini, iyi günlerinizi, sıkıntılı günlerinizi yazın.Kabaca bir hesap yapın.Sevginizi, aşkınızı ölçün, belki evlilik terapistleri bile bu aşamada yardımcı olabilir.Hepsinin sonunda hesap eksik çıkıyorsa o zaman bu fikirlerinizi yürürlüğe koyarsınız.

Herşeyden önce sağlıklı ve stressiz , mutlu bir hamilelik dönemi dilerim.

Harika bir eğitmenmişsiniz hayran kaldım doğrusu..Söylediklerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın ..
Evliliğim ve bebeğim için tabiiki denemeye değer..

Sevgiler..

seni çok iyi anlıyorumm bende 8 aylık hamileyim 2 yıldır evliyiz çok severek evlenmeme rağmen şimdi çok pişmanım..beni boğan bunaltan biçok şey ona normal geliyo..aklımdan sürekli çekip gitmek geçiyo..çocuk doğduktan sonra hiç katlanamazmışım gibi geliyo ya hakkımızda hayırlısı...:59:

Yok canım hamilelkten öncede böyleydi...Ben çok büyük bi günah işledim Allah 'da bana ceza verdi :)
kader diyelim canım yoktur eminim bir günahın =)

Bu arada eşim aradı napıyosun diye :) ŞOŞIRDIMMM[/QUOTE]
hehe süper hissetti galiba bak çok sevindim senin adına :)

seni çok iyi anlıyorumm bende 8 aylık hamileyim 2 yıldır evliyiz çok severek evlenmeme rağmen şimdi çok pişmanım..beni boğan bunaltan biçok şey ona normal geliyo..aklımdan sürekli çekip gitmek geçiyo..çocuk doğduktan sonra hiç katlanamazmışım gibi geliyo ya hakkımızda hayırlısı...:59:

senin neyin var şekerim?? derdini söylemeyen derman bulamazmış seninki ne yapıyor o da mı çok ilgisiz yoksa geneli böyle o yüzden hiiiç takmamak lazım....:64:

Her yolu denemeden bu karara varmamalıyız aynı şey benim içinde geçerli :74:

Herkese Merhaba,
1,5 yıllık evliyim.
Anne sözü,büyük sözü dinlemezsen başına gelebilecek en kötü durumun içindeyim.Aranızda benim gibi olan varsa üzülmesin yalnız değilsiniz :)

O kadar çok şey var ki anlatılacak buraya sığdırmamın imkanı yok,yüzyüze konuşmamız lazım :82:

Maalesef eşim benle pek ilgilenmiyor ve ben bunu dile getiriyorum kendisine ama bi işe yaramıyo..
Şu anda 5 aylık hamileyim aglak bi kız oldum ve bugün düşündümde bana onun dışında herşey iyi geliyor..Benim psikolojimi bozan mutsuz eden kocamdan başkası değil.
Akşamları işten gelip ya tv karşısında uyuya kalıyor,ya mahalleden gelen arkadaslarıyla bahcede oturuyo yada üst katta bilgisayarın basında geceyarısına kadar takılıor.
Bu arada kayınvalidemler üst kattalar:(Altlı üstlü oturuyoruz.

Bende çalışan bi bayanım ve cok yeni evliyiz daha..Ama maalesef eşim çok bencil biri ve ben bunun farkına yeni varıyorum . Gerizekalılığımın bedelini şimdi bu kadar ağar şartlarda ödüyorum.Çok pişmanım..Ve üzgün..

Bi oğlum olucak bu arada..

Sevgiler..

canim
evlendigine göre seviyorsun kocani. sana tavsiyem kocanin olumlu ve olumsuz özelliklerini düsün.. hangisi agur basiyor. birde bazi erkekler boyle ilgisiz olabiliyor bazan sanirim benim kocamda oyleydi ben o bana ilgisiz davrandikca ben ona dahada ilgilendim. simdi durum terisne döndü.

Kaba derken birçok şey arasından şunları sayabilirim:
Yemek yenir eline sağlık demeden kalkar..
Seni seviyorum demez..
Gün içinde hiç aramaz..
Özür dilemez..
Lütfen kelimesini kullanmaz..
vs..

yengeç burcu erkeğiyle evli olmak zor...tam da aynı benim yengeç ve bende daha 11 aylık evliyim:(

aralık annemiz üzme canım sen kendini en doğrusu adam akıllı otur birdaha konuş eşinle akşamları yemekten sonra yürümen gerektiğini doktorun sölediğini sana eşlik etmesini söyle belki birlikte yürüyüşler felan yaparsanız aranızdaki iletişimde gelişir canım.. akşamları yalnız salmaz sanırım seni dışarıya..

tipik türk erkeği modeli
sen aynı benm kocamı anlatmışsın...ben 4 yıllık evliyim bende az çekmedim bu ilgisizliğinden dolayı
+bide hamileydim herşeye ağlar olmuştum odun kocam 'aşkım noldu 'diyeceği yere derdiki bıktım senin bu ağlamalrından herşeye ağlıyorsun,
hiçbir zaman beni anlamdı anlamak istemedi
elinde kumandasıyla tv başında uyuyakalırdı,pc nin başında kalkmazdı oyun vs
eşimin işide kendi işi atölyemiz var oraya gider çalışıyorum diye arkadaşları gelirmiş kağıt oyu
nu oynarlarmış
gün içinde aramazdı
msj göndermezdi..........
yeter artık dedim çok mücadele ettim,bıkmadım,konuşmaya çalıştım baktım değişen birşey yok
her defasında alırdım karşıma uygun dile anlatırdım çok sıkıldığımı,ilgisiz olduğunu kabullenmezdi bağırırdı,
artık kağıtlra yazar olmuştum derdimi sıkıntımı çok üzerine gittim ilgilenmiyor diye bavulumu alıyımda gidiym demedim
artık bir çöüzm yolu bulmaya karar verdik,eşim tv izliyorsa benm sevmedğim film olsa bile izliyordum,
o ben bulaşık yıkarken pc başında oyun oynamasına müsade ediyordum
beni aramazdı çokk lazım birşey olursa soracağı olursa arardı dedimki zaten şu kadar saat göremiyorum bi ara sesini duyayım derdim kem küm ederdi şimdi çok şükür günde 3 defa tlf görüşüyoruz
bende kaynvalidemlerle atlı üstlü oturuyoruz bizde yeme içme beraber bi yatma zamanı evimize geçiyorduk
yemekten sonra evimize iniyoruz eşime çay yapıyorum oda o sırada oğlumuzla ilgileniyor,çay içerkende benm izlediğm dizilere bakıyoruz çok şükür eskisinden çok çok daha iyi..ama bende az ağlamadım,çok yalnız kaldım,çok tartştık.....
hiçkimsenin evliliği,kocası dört dörtlük değildir,bizden daha beterleride vardır ama iş bizde yumuşatacz,pes etmeycz,bide erkek tatlı dili sever:))beynine çivi gibi çaktıktan sonra allhın iziniyle inş yola gelirler

Back
X