kocamın ilgisizliği

belkide adamın bir derdi vardır bi konuşmaya öğrenmeye çalışşana,hem ben eşinin yerinde olsam 2-3 kere ilgilenmedim diye uzaklaşıyorsan uzaklaş derdim öyle şey mi olurmuş..kendine bak kuaföre git süslen hazırlan hemende öyle soğuma uzaklaşma işlerine girmeyin ya..

bi derdi yok biliyorum süslensem de değişmiyo hemn olmadı ki bu soğuma kaç aydır ilgisz olunca bnde bıktım artık

Bebek yokken cok ilgili bi esmiydi?yani tavirlari nasildi?

hamileyken bıktırıyodu artık sürekli öpmeler sarılmalar bana oln ilgisi bebeğe döndü tabiki bavası sevicek ilgilenck ama bnde eşiyim yani deil mi

hamileyken bıktırıyodu artık sürekli öpmeler sarılmalar bana oln ilgisi bebeğe döndü tabiki bavası sevicek ilgilenck ama bnde eşiyim yani deil mi
Evet haklisiniz.ama cok fazla bunu dert ederseniz kendinizi yipratirsiniz.zamana birakin.bebeginiz de sizi yoruyordur.daha hassassiniz.biraz kendinizle ve bebeginizle ilgilenin.inanin esiniz bunu dert bile etmiyordur.onemli olan su anda sizsiniz.

Evet haklisiniz.ama cok fazla bunu dert ederseniz kendinizi yipratirsiniz.zamana birakin.bebeginiz de sizi yoruyordur.daha hassassiniz.biraz kendinizle ve bebeginizle ilgilenin.inanin esiniz bunu dert bile etmiyordur.onemli olan su anda sizsiniz.
dert etmiyo zaten o halinden memnun insan istemez mi karısının gelip öpmesini sarılmasını hiç ımrunda deil

Kendine bak ve cocuginla o kadar ilgilenme esinle de ilgolen

Arkadaşım genelde erkekler böyle . İlgilsiide var yok degıl ama onlar koruma altına alınmalı . Örnegın bir arkadaşım var hamile . Kocası anlamıyor halinden bıseyler beklıyor ondan kavga edıyorlar . Ikı ay kaldı doğumuna . Hıc anlamıyor dıyor benı kız . Keza benımkı de oyleydı . Bır tek senmısım hamile derdı . Hamile olup yemek vs yapanda var derdı . Cocuk var . Herkesın cocugu var dıyor bu sefer :) dun cok agrım vardı şu anda da var biraz . Cocugu zor baktı BAŞIM çatlıyor şöyle böyle dıyerekten sinir oldum . Hastayım hasta olmasam zaten minnet etmıcem . Kocaya da minnet edermiyorsak vay halimize . Erkekler böyle ökzzz

halbuki biz öylemiyiz onların başı ağrısa elimizden geleni yaparz dünyayı onların etrafında döndeririz ama artık uyandım o nadılsa bnde öyleyim kasmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…