kocamın ilgisizliği

142536muccukkk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
114
20
18
37
4 buçuk aylık bi bebeğim var ve o doğduğundan beri kocam çok değişti ilgisi çok azaldı. Eskiden ben üzüldüğümde gönlümü almak için çırpınan adam şimdi hiç önemsemiyor ne yapmalıyım.Kaç defa da döyledim bak senden uzaklaşıyorum dedim ama nafile bikaç gün düzeliyo sonra yine aynı

Bazı erkekler çocuk doğduğunda eşlerini anne olarak gördükleri için kendilerini geri cekebiliorlar. geçmiş yazıları okursan belki faydali olur

zaten ilgilenmiyorum uzun zamandr içimden de gelmiyo onun unrunda deil onun için yaptığım fedakarlıklara ğzülüyorum değmezmiş

İlgiyi falan kesmeyin. Evliliklerde sorunlar böyle çözülmez.

Bir sıkıntısı vardır mutlaka. O da yeni baba olmuş, belki alışamadı duruma uyum sağlayamadı. Belki endişeleri var. Belki bebeğiniz erken oldu, hazır değildi. Sorunları sebeplerini bulmadan çözemezsiniz. Oturun konuşun.

Ayrıca senden soğuyorum, uzaklaşıyorum demekle bir insanı kendinize bağlayamazsınız. Bu tip duygularınızı çok fazla dile getirmemenizi öneririm. Kimse kendinden soğduğunu düşündüğü bir insan için çaba sarfetmez.

inanın benden daha hazırdı bebek için zaten onun isteğiyle yaptık bebeği insan bi anda ilgisizliğe düşünce bocalıyo kenfisiyle de konuştum kaç defa yine eskiye dönüyo

Bazı erkekler doğumdan sonra aşırı eşlerine düşkün olurken bazılarında sizinki gibi oluyor. Galiba anne olmaya cesaret eden kadına artık hiç birşey olmaz nasılsa diye düşünüyorlar

es kadin evinin gonullu hizmetlisi birde anne sifatini bi kisinin hakkindan gelmeye calismasi kolay degil.bizler aslinda zoru basarmaya calisiyoruz.herkes yapsada herkesin yasadiklari zorluklar kendine.aslinda dogumdan sonra bence eslerimizin bizim uzerimize daha titremeleri ilgilenmeleri gerekir.ancak onlar da nasil bi duygu yogunlugu yasiyorlar bilemiyoruz.ancak malesef yine bize biraz fedakarlik daha dusuyor.esim ilgilenmiyor diye sizde uzak durmayin.yoksa sogukluk iyice hissettirir kendini..normal olun yakin olun bebekle bag kurdurun.bana esim senden soguyorum dese ben de ondan sogurum sadece boyle konustugu icin.artik sana olan sevgim azaliyor demektir bana gore..siz adim atin once..

Şöyleki hamilelik doğum çok zor olaylar bide yeni doğmuş yavruya bakmak, gece uyumadan durabilmek bunlar bir erkeğin bizlerden daha kuvvetli olmalarına karşın yapamayacağı şeyler. Bunların üstesinden gelince bence erkek artık oldun gözüyle bakıyor. Gözündeki o narin kırılgan canlı gidiyor herşeyin üstesinden gelebilen Superman geliyor. O yüzden her işine ay canım sen dur yapamazsın diye koşmaz bekleme.

bi de bunu deneyim belki fayda eder sanmıyorum ama

ö
önceden de koşmuyodu zaten evde pek yardmcı olmaz ama bnm beklediğim biraz ilgi küçük süprizler açık açık söylememe rağmen yapmıyo

Kadına tam da böyle bi zamnda ilgili şefkatli destek olucakları yerde bizden önce kendileri lohusa depresyonuna yakalanıyorlar!
Ök. Z familyasından ne beklenir ki başka

Ben bu ilgisizligin bakimla falan alakasi oldugunu dusunmuyorum.bebek dogdugunda ozellikle ilk aylar kadin ve cogu erkegin dunyasi 180 derece degisiyor.kadin cok hassas,depresyona meyilli oluyor.bu tum aileyi etkiliyor.
Bende doguma giderken esimle sarilip aglamistim.beni teselli etmidti.hediyeni simdiden vereyim canim karicim demisti.cok guzel bir hamilelik gecirirken ve gule oynaya doguma gidip bebegi kucagimiza alinca bizde ipler kopmustu.ben esimin 3 ay suratina bakmadim.kedi kopek gibiydik.anlayisli,kusme nedir bilmeyen,merhanetli adamin psikolojisi bambaskaydi.ilgisiz,aptalca haraketlet,bebege de soguktu .anlam veremiyordum.hatta ablama bi duzeleyim bosayacam bu adami bile demisligim var.birde biz esimle mecburi sebeplerden dolayi basbasa fazla kalamamistik.hep birileri vardi evde.

Ama herkes evine gidince,bebege alisinca bir duzen kuruluyor.hersey duzeliyor.biz fazla hassas oluyoruz dogum yapinca.bu n u cogu erkek anlamiyor.ozellikle ilk bebekte cogh anne yasiyor bu psikolojiyi.

Benden size tavsiye evinizde birileri varsa cok fazla yatili kalmasin.beraber vakit gecirin.bebeginizi uyutunca beraber bi cay icin.iletisim kurun.surat asarak,tavir yaparak daha kotu oluyor hersey.onuda ikinci bebeginiz farzedin.maalesef bazi erkekler boyle.bazilari bebekli yasama cabuk aysk uydurup hatta esinin ustune daha fazla dusuyor.bazilarida sizin esiniz gibi oluyor.bebek de olunca hakli olarak daha fazla ilgi bekliyorsunuz bunu goremeyince de soguyorsunuz.

Ben dogum yapinca sunu anladim.en azindan kendim icin.evin hanimi iyiyse mutluysa herkes mutlu.kimseden birsey beklememek en iyisi.yoksa buyuk hayal kirikligi oluyor.kayinvalidem esimin boyle davranmasini garipseyip seni bebekten kiskaniyor demisti.bebegimi severken esim bize garip garip bakardi.ama tum huzursuzluk 5 ay sonra gecti bizde.hersey yoluna girdi.

Esime herzaman diyorum.tekrar dogum yaparsam senden 0 beklentiyle doguma gidicem.hayal kirikligina ugramamak icin.

Sizinde esinizle en kisa zamanda duzeleceginizi dusunuyorum.yeterki iletisiminizi koparmayip surat asmayin.hersey yoluna girer.

zaten evimizde bizden başka kimse yok surat da asmıyorum bebeğimizi de ilk günden beri çok seviyo eşim sadece bana karşı ilgisiz birlikte vakit geçiremiyorz pek bebek geç uyuyo erken uyuduğu zamanlarda da tv faln izliyo telefonla uğraşıyo ben onu özlüyorum başbaşa vakit geçirmeyi özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…