Bakın ona dürüst olmasını söyledim eğer bilmiyorum derse kafamda bir sürü hikaye kurarım cok kıskanc biri değilim benm canımı sıkan bılmıyorum demesiFarz edelim ki aradi esiniz. Ne olacak? Oyle bir yazmissiniz ki sanki esinizi sizi aldatirken basmissiniz. Bu kadar uzmeyin kendinizi bir sey olmaz..
Ne alakası var ya sizin yazıdıgınız gibi düşüncek olsam mahkemeye giderdim buraya yazana kadar emin ol!!! Ben neden yalan söyleme geregı suyduguna takıldım! Sıkıldıysanız yorum yazmayın dahil olmayın!!offffffffffffffffffffffffffffff
aynı konudan bin tane açıldı.
ne duymak istiyosunuz.
kocanız arsız bi zampara hanımefendi. ınstagramda kız aratmak ne demek. kesin aldatıyodur. kesin. ya da bakıp bakıp kendini tatmin ediyodur.
Arkadasım bende bakıyorum. Dıdısının dıdısana bile bakarım sorun bu değil siz benı anlamak ıstemıyorsunuzYa ben kimlere bakiyordum evliyken.Bakkal amcaya bile bakmistim aldatmis mi oluyorum
Kendini bakip bakip tatmin ediyorduroffffffffffffffffffffffffffffff
aynı konudan bin tane açıldı.
ne duymak istiyosunuz.
kocanız arsız bi zampara hanımefendi. ınstagramda kız aratmak ne demek. kesin aldatıyodur. kesin. ya da bakıp bakıp kendini tatmin ediyodur.
Canim bi sakin ol.Adam sana ne diyecek evet baktim guzel kizmis mi diyecek.Hicbir erkek demez bence.Korkar cunku verecegin tepkidenArkadasım bende bakıyorum. Dıdısının dıdısana bile bakarım sorun bu değil siz benı anlamak ıstemıyorsunuz
Bana deseki ilk okul arkadasm veya arkadasmn arkadası vs anlayısla karsılarım ama merak ettiğim hani bu kim bilmiyorum diyip yemin etmesi beni sinirlendiren bakması değilCanim bi sakin ol.Adam sana ne diyecek evet baktim guzel kizmis mi diyecek.Hicbir erkek demez bence.Korkar cunku verecegin tepkiden
Ne alakası var ya sizin yazıdıgınız gibi düşüncek olsam mahkemeye giderdim buraya yazana kadar emin ol!!! Ben neden yalan söyleme geregı suyduguna takıldım! Sıkıldıysanız yorum yazmayın dahil olmayın!!
Iyi de eski bi arkadasim dese kadin milleti iyice paranoya olur.Niye bakti aklimi var vs.Belki de hic tanimiyor.Bi yerde yorumda gordu bakti sonra merak edip aratti olabilir.Bence kafana takma haftasonunun keyfini cikar.Bana deseki ilk okul arkadasm veya arkadasmn arkadası vs anlayısla karsılarım ama merak ettiğim hani bu kim bilmiyorum diyip yemin etmesi beni sinirlendiren bakması değil
Bakın ben büyütmüyorum bakabilir benim büyüttüğüm olay beni salak yerine koyup yalan söylemesi bakmask değil. Delikanlı olacak diyecekki su kişi baktım. Benımde oluyor kim bu diyor acıklamamı yapıyorum ay ben bakmadım ay bu ne demıyorum aptal yerıne koymuyorum karsımdakını bu yuzd n bana guvenıyor bu güven zedelerufacık bişeyi bu kadar büyüteceğinizi bildiği için olabilir mi?
Canım inan öyle bir kadın değilim biliyor yani böyle dese yorumda gördüm tanıdık benzettim vs ama yalan söyleyince insanı zorla işgillendiriyorIyi de eski bi arkadasim dese kadin milleti iyice paranoya olur.Niye bakti aklimi var vs.Belki de hic tanimiyor.Bi yerde yorumda gordu bakti sonra merak edip aratti olabilir.Bence kafana takma haftasonunun keyfini cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?