kocamın instagramı

Diyelim ki eşin arattırmış ( arattırmasa zaten geçmiş kaydında çıkmazdı) eee napicaksin bosayacak mısın adamı? Bebegi olan bir kadının böyle liseli ergen kafası taşıması ne kadar acıklı

Be kadar lüzumsuz bir yorum.. boşayacak olsam burda şarj harcamam emin ol liseli ergen olsam takılmam adam benim kocam bakmadım diye yalan söylüyor diyorum aptal yerine koyuyor diyorum aldı mı kafanız ?

Açtığın konu aynen su sekilde ;

-Kızlar bizim eşimle telefonlarımızın şifrelerini biliriz evde ulu ortadır telefonlarımız bazen ver bakıyım der bebeğimizin çektiğin fotolarına yada ne biliyim benim internetim olmaz onun telefondan video açar izleriz güleriz falan birbirimizin elindediler telefonlarımız yani. Uzun zamandır eşimin sosyal hesaplarına bakmamıstım şeytan dürttü dün akşam ver bakıyım dedim( whatsapp hikayesine bebegımızın fotosunu koymustu kimler bakmıs dedm aldm teli) şeytan bu ya girdim instagrama bakıyım dedim neleri aratmış. Arama motoruna basınca"başlıca" yani en cok baktımız sayfalar bide altında "yakındakıler" kısmı varya orda bir kız profili vardı sordum bu kim dedim bilmiyorum dedi yalan söyleme dedım bakılmış işte yemin ediyor ki bilmiyor diye ee kim baktı? Durduk yere cıkacak hali yok. Dün akşamdan beri öyle taktım ki kafama bu kim niye baktı diye delircm ya bi akıl verin hatta arkadasıma ekletip bu kişiyi tanıyormusun diye msj atmayı düşünüyorum

Be kadar lüzumsuz bir yorum.. boşayacak olsam burda şarj harcamam emin ol liseli ergen olsam takılmam adam benim kocam bakmadım diye yalan söylüyor diyorum aptal yerine koyuyor diyorum aldı mı kafanız ?

Actigin konuda bana verdiğin cevap içeriğinden hic bahsetmemissin farkindaysan? (kocam niye yalan soyliyor beni s.lak yerine koyuyor gibi bir ifade yok) Önce konu açarken kendini tam ifade et bence. Sayfa sayfa acaba ekstradan ne ekledi diye yüzlerce yorum mu okumami bekliyorsun? Artı olumlu-olumsuz elestiriye açık degilsen hic konu acmicaksin güzel kardeşim. Once senin güzel kafan bunu almalı

Yorum yazmak için yorum yazma! Ben burda eleştirilmek için konu açmıyorum bir derdim var burası kıyafet yarışması değil. Tanımadıgım insanlardan fikir almak isterim eleştiri değil okey ? Bana liseli ergen kadın diyeceksin ben bunu hakaret olarak değilde eleştiri olarak kabul edicem öyle mi? Ya uslubuzu düzeltin yada konuma dahil olmayın !

Her aşkın katili sensiiiin
Teslim ol suçlusu sensiiiiin ; sosyal medya

Bu sosyal medya gerçekten hepimize zarar. Ya benim bildiğim o "yakındakiler" arkadaş listesinden çıkıyor genelde. Yani bende öyle oluyor. Bazen bakıyorum bende de çok alakasız birini gösteriyor hiç profiline girmişliğim yokken.

Benim bildiğim arama kısmına tıkladığınız zaman çat diye liste şeklinde arattığı isimler çıkıyor eğer geçmişi silmemişse. Ama "yakındakiler" kesminde benim bile aratmadığım arkadaş listemden kişiler çıkıyor.

Vuu bunu duyduguma sevindimm cnm peki neler çıkıyor ki o kısımda

Birkaç tanesi bir fotonun altında yorumunu görüp kimmiş diye baktığım birkaçtane de hiç bilmediğim var...
Benim aradığım kişilerle benzerlik gösterenleri belki takip etmek isterim diye gösteriyor olabilir instagram uygulaması...

İnşallah oda öyledir yorumun için çok ama çok teşekkür ediyorum

Psikologa gidin.

Geçmişte aldatma var evet ama eşimden değil babamın annemi yıllarca aldatmasından ailevi meselelerden diyim kötü şeyler yaşadım
Belki de o durumlardan etkilendiğiniz için durduk yere bu şekilde işkilleniyorsunuz. Huzurunuzu bozmayın ve geçmişi geçmişte bırakın derim.
Benim de ailemde var (sayılır). Yani biz kanıt bulduk kardeşlerimle çok geşmişe dair ama annem inkar etti. Ben kuruntu yapıyordum falan dedi. Babam da hala tezgahtar kız güzelse dahi bizim yanımızda eşimin bile yanında hemen ne satıyorsa satın alır, flörtöz flörtöz konuşur vs. Bunların eşimle ilişkimi etkilemesine izin vermemeye çalışıyorum ama. Asla bakmam hiç bir sosyal medya hesabına. Bir şey görsem de olumsuz düşünmezdim hemen. En azından sizinki gibi bir şey.

Evet babamın yaptıklarının evliliğim üzerinde cok etkisi var bilinç altım yaptıklarıyla dolu.. aşmaya çalıştım aştımda sanırım. Yani eşimi kıskanmadım sadece bana ben aratmadım haberim yok demesi yalan söylemesi canımı sıkıyor konu aslında instagram değil yalan söylüyor olması

Arama motorumu eşim görse beni heralde boşar diye düşünüyorum ..
Not:Aldatmıyorum,niyetine de girmedim.Bunlar hep işsizlik, hep merak...

Instagramda hic tiklamadigimiz kisilerde surekli degisik degisik geliyor karsimiza ..bence kimseye bakmamistir..yakindakiler diye oluyor bizim bakmadigimiz..bisey yok bence kafama takma.

Farkında olmadan da bakmış Olabilir Yanlışlıkla basılmış vs olabilir yani güveniyorsanız çok takmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…