• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

cnm hiç bir kadın samimi olmadığı bir insana asla o saatte özel durumunu açmaz kesinlikle bi sohbet muhabbetleri vardır ki açılma gereği onu yakın hissetmiştir bunun peşini bırakma derim
ama bu kadar salakmı ya
evde ben varım hani gizli bir şey yapacaksa ben varken yapmaması lazım..

Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
mesajı açıktan okudu kocam baktığımı gördü çünkü ekrana
kız kocasından boşanmak üzere ve ne kadar kötü hissettiğini yazmış kocama
eşim cevap bile yazmadı hatta "amann banane "deyip kenara kaldırdı
ama aklıma takıldı akşamın o saatinde evli bir erkeğe bu durum neden yazılır..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?

NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
İş yerinde dost olmuş olabilirler kız eşinle dertlerini paylaşmış olabilir .O yüzden zor zamanında mesaj atmıştır.
Ama yaptıgı çok yanlış sonuçta eşinizle ne kdr iyi anlaşşada evli bir erkek bence ne derece samimi olduklarını iyice öğrenin kimse kimseye durup dururken bu mesajı atmaz

yok ben kadını hiç bilmiyorum
şöyle ki benim eşim bankacı tatile falan çıktığımız zaman işleri o kadına veriyor oda arayıp soruyor

iş yerinde çalışma durumu ortak olması bunu azda olsa arkadaşlığa zemin hazırlamış olması gayet normal
ANCAK.. kızı uyarmalı bana böyle mesaj atmamalısın demeli! eşinin de kızın ona böyle şeyler söylemeye kalkması durumunda cümlelere başlamadan onu durdurmalı.
bunları eşine söyle bence

tamam canım bakalım kötü düşünmek istemiyorum...

ben kadınla hiç tanışmadım
ama dediğiniz gibi eşim boşanacağı eşini tanıyor o yüzden sanırım onla daha rahat konuşuyor.

O zaman daha rahat mesafeyi hissettirebilirsiniz
Buyuk ihtimal ogle tatillerinde felan beraber takiliyorlar.
Bu aralar ogle tatillerine is cikarin esinizinde dahil olabilecegi hatta cikistan once bir kez esinizi almaya gidin hanimli konusun mesafe koyun , birkac kez esinize istedigi zaman ulasamadigini gorurse mecburen baska birine yonelecektir .

Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?

NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
eşinle iş yerinde bu bayanla sohpeti olan biri belli. ama hemen kötü düşünme işyerinde neredeyse 10 saat insanlar birbirlerini görüyorlar. bide boşanma ciddi yoğun bir üzüntü durumu belkide işteyken yansıttı insanlara. benim mesela işyerinde daha çok bir kaç erkek arkadaşımla samimiyetim var. belki dertleştiler konuştular. ama mesaj atması kabul edilecek bi durum değil. eşinizin sizinle durumu önceden paylaşması lazımdı.. eşinle konuş gerekirse bence o kızla da sen konuş belki sana anlatır durumu anlarsın. bide sen kızı gördün mü nasıl biri..

Kadınlar boşanabilirler, herkesin başına gelebilir bu. Her boşanan kadın etrafında daha boşanmadan erkek ayartma potansiyelinde değildir.

Kadınların da samimi erkek arkadaşları olabilir. Bu illa ki aralarında 2 cinsi ilgilendiren bir durum olduğunu da göstermez.

İnsanlar eşlerine güveniyorsa erkekler isterse Brad Pitt olsunlar kadınlar hiçbir şekilde yoldan çıkaramaz.

İş arkadaşına durduk yere böyle bir mesaj atıyorsa ya dengesizin biridir, ya da gerçekten samimilerdir.

ya ahını almak değil de yine de doğru olmadığını söyle bizde çalışan insanlarız eşimizle tartışınca aramız bozulunca iş yerindeki erkek arkadaşlarımıza mı yazıyoruz kaldı ki özel şeyler bunlar kızlara bile yazmıyoruz eşinizden yana sorun yok ama eşiniziniz iyi niyetinden bayan içinde bulunduğu boşluktan yanlış şeyler düşünebilir

ben kocama güvendiğim için üstüne çok düşmedim...

aramak istiyorum ama hani ya cidden iyi niyetle attıysa birde şuan çok hassas ahını alırmıyım diye korkuyorum..

şöyle eşim kadının boşanacağı adamı tanıyor o yüzden ona karşı rahat sanırım...

Günaydın Arkadaşım..
işte sanırım kocam onun boşandığı adamı tanıyor diye ona öyle birşey yazdı yani ben buna yordum..
Sebebi bu olabilir ama yine de evli bir erkeğe o saatte msj yazmak normal değil.
Eşine belli etme sinir olduğunu,bir müddet izle bakalım.

Saat 9 üzerinde ne çok durulmuş:)
İşten eve gelmesi 8 buçuğu bulan insanlar var yemek yedin 9.. Çok geç bir saat değil ki.
Sanki 12 de rahatsız etmiş gibi anlatıyorsunuz.

Dertleşmek için illa hemcins seçilir ilk olarak diye bir şey yoktur, insan bazen kendini karşı cinse daha kolay açar.
Ama bunu otobüsteki amcaya ya da iş yerinde en mesafeli olduğun kişiye yapmazsın tabi.

Senin farkında olmadığın bir samimiyet oluşmuş belli ki. Belki vereceğin tepkiden korktuğu için eşin renk vermemiştir bugüne dek..

biz aynı kurumun farklı birimlerin de çalışıyoruz ve tüm arkadaşlarımız neredeyse ortak..çok samimi bekar evli kız arkadaşlarımızda var ama bir gün dahi böyle bir saçmalıkla karşılaşmadık.Allah'da karşılaştırmasın.Demek istediğim samimi olmalarına rağmen, eşimle aynı odada çalışan bayan arkadaşlar bile, akşam eşimle ilgili bir durum da bana ulaşırlar. Bana çok normal gelmedi, üzerin de dur ama huzurunu bozmadan. belki de takıntılı ve bunu bilinçli yapıyor eşine karşı..

ama bu kadar salakmı ya
evde ben varım hani gizli bir şey yapacaksa ben varken yapmaması lazım..

BAK DURUM YANLIŞ ANLAŞILMAYA OKADAR MÜSAİT Kİ...İNŞŞŞ YANLIYORUMDUR. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADASLARDA AYNI ŞEKİLDE,,
telefonunu falan karıştırmıyorsan bıraz rahatsan eşinde önemsemiyordur. bak arkadaşım bu kadınla samimi olur, eşiyle samimi olur sen tanırsın neyse derim .. ama samimiyetleri yok diyorsun birde 'beni en iyi sen alarsın' bilmiyorum arkadaşım .. en ıyı sen bılırsın bıze danışırsın tabi ama manzara çok masum gelmedi banainş . yanılıyorum yanılıyoruzdur. için rahat edecekse konuş eşinle ciddi ve kararla gerekirse tepkili!!!! ve mesajı atan kadınla senı nasıl ıyı anlayabılır eşim diyebilirsin bunu sormaya hakkın var. sen çalışıyormusun bilmem ama aynı şey senın başına gelse eşin ne tepki verirdi?...

Eşin sandigindan samimi bence o kadinla enine boyuna konusuyorlarki beni en iyi sen anlarsin diyebiliyor kadin. Bu zamana kadar yalan soylememis olmasi asla soylemeyecegi anlamina gelmez ayrica.temkinli olun derii ben

eşin boşanacağı kişiyi tanıyorsa kesin bu yüzden konuşmuşlardır.. ama mesaj atması çok ama çok saçma

valla şekerim gozunu dort ac..eşinin o kadınla muhabbetı var ki yazmış..eşin senın tepkınden korkmuş aptala yatmış...uyanık ol..kavga cıkarmadan sessızce takıbe al.kocama guvenırım deme..kk ne guvenılır sanılan kocaların ne mal olduklarına şahıt oldu...gercekten pusuya yat..facebook,whatsaap da falan bak bakalım mesajlar sılınıyor mu?? o kadın kımmdır nedır araştır...ınsallah kotu bısey cıkmaz canım..ama dedıgım gıbı sınsı ol

olay banada masum gelmedi yani en azından ortada senin habersiz olduğun bi samimiyet kesinlikle war esinde ewet aşkım biz samimiyiz diycek halide yok tamam güweniosun eşine ama belli ki karşı taraf doğru durmuyo

BAK DURUM YANLIŞ ANLAŞILMAYA OKADAR MÜSAİT Kİ...İNŞŞŞ YANLIYORUMDUR. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADASLARDA AYNI ŞEKİLDE,,
telefonunu falan karıştırmıyorsan bıraz rahatsan eşinde önemsemiyordur. bak arkadaşım bu kadınla samimi olur, eşiyle samimi olur sen tanırsın neyse derim .. ama samimiyetleri yok diyorsun birde 'beni en iyi sen alarsın' bilmiyorum arkadaşım .. en ıyı sen bılırsın bıze danışırsın tabi ama manzara çok masum gelmedi banainş . yanılıyorum yanılıyoruzdur. için rahat edecekse konuş eşinle ciddi ve kararla gerekirse tepkili!!!! ve mesajı atan kadınla senı nasıl ıyı anlayabılır eşim diyebilirsin bunu sormaya hakkın var. sen çalışıyormusun bilmem ama aynı şey senın başına gelse eşin ne tepki verirdi?...
şöyleki bende çalışıyorum
bizim burda da aynı durum bir arkadaş için oldu erkektı çalışan
bize geldi anlatttı baya morali bozuktu teselli ettik
ama tabii mesaj falan atmadı

Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş, (bunu sanırım kocam boşanacağı adamı tanıyor diye demiş)

eşin işyerinde kıza gösterdiği samimiyeti senin yanında göstermemiş.belli ki daha önce konuşmuşlar yoksa kimse böyle bir cesaret alamaz kusura bakmayın.

Bence esiniz iyi niyetle destek olmustur kadina, dertlesmistir. Ama siz yanlış anlayabilirsiniz diye mesaj gelince yan cizmistir.
Ben olsaydım kadını arar olaydan üzüntü duydugumu dile getirirdim. Yani bosanma olayindan. Ve destek olmak istedigimi, ihtiyaci oldugunda onu dinlemeye hazir olduğumu soylerdim. Sizi onemsemeyip, sikintilarini paylasmazsa, esinizle kurdugu iletisimi sizinle kurmazsa o zaman anlayabilirsiniz niyetini.
Ve bir daha esinizle bosanma muhabbetlerine girerse 'hadi ordan ib.e, git kendine baska bir dert ortagi bul' dersiniz.

bence eşinin bu bayanla sohpeti baya var ama bunu lütfen hemen kötü düşünme. benimde iş yerinde arkadaşlarım var nişanlı falan kızla kavga ettiklerinde hemen belli oluyor. takılıyorum bende anlatıyorlar dertleşiyoruz akıl veriyorum abla olarak arkadaş olarak. ama ben gece mesaj atmasına çok takıldım ne yalan söyliyim. ya kız çok patavatsız yada daha önce mesajlaştılar..

Back
X