Kocamın isteği

Ayrıca sorulara cevap vereyim.

Böyle bir şeyi kabul etmem. İlişki dediğin sadece erkeğin zevk aldığı bir şeyse kadınla ne işi var? Bunu isteyen erkeklerin hastalıklı bir zihne sahip olduklarını düşünüyorum. Tek taraflı zevk alıp, karşısındaki kadının ileride ve şimdi sağlığını tehlikeye atan erkeği yanımda adam diye gezdirmem. Hadi bay. Kib.

Arkadaşlar bir sorunum var. Lutfen bu konuda dini yorumlar yaparak yargılamayın. Ben 5 senelik evliyim. Eşimi çok seviyorum o da beni cok seviyor. Güzel bir cinsel yaşamımızda var. Fakat eşim benimle anal ilişkiye girmek istiyor. Onu üzmemek icin kabul edeyim diyorum. Fakat sonrasında normal ilişki yerine anal ilişkiyi tercih edermi diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Benim durumumda olan varmı? Sizin eşinizde hic böyle bir teklifte bulundumu? Sizce normal mi?
Hadi ordan diyorum yeni kullanıcı.....fake
Fake
Fake
Fake
Fake
Fake
Daha yeni dini konu yuzunden bu konu kapandi....istedigin kadar ver yiyosa diyor ve kaçıyorum:KK62:

Hayır konu gerçekse daha da vahim!

Ben anlamıyorum ya! Kadın olarak sizin tercihleriniz yok mu, hayatınız eşinizden önce koskoca bir sıfır mıydı?! Bir şeyi ya istersin ya istemezsin, ya kabullenirsin ya etmezsin. Kocim istiyoo yapiiim miiie nedir ya. Bunun kararını bile kendiniz alamayıp soluğu burda almak nedir. Anlamıyorum. Kadınları anlamıyorum!
Yüzde yüz katılıyorum cok yerinde bi cevAp :KK52:

Bugün günlerden anal heralde...neyse, eşim böyle bi teklifte bulunmaz bulunmadı bende kabul etmem, sağlık açısından kaygılarım ön planda olmak kaydıyla dini açıdan da yapmayacağım bişey, ayrıca kendimi de o pozisyonda seksi hissedeceğimi hiç sanmıyorum

yorumlar bi tek bana mı abartı geldi. Tamam siz tercih etmiyo olabilirsiniz ama 'ıyy iğrenç, boşanma sebebi, 40 gün günahkar kalıcaksın tarzındaki yorumlar biraz komik.
Konu sahibi eğer sadece kocanızı üzmemek için yapıyosanız yapmayın

yorumlar bi tek bana mı abartı geldi. Tamam siz tercih etmiyo olabilirsiniz ama 'ıyy iğrenç, boşanma sebebi, 40 gün günahkar kalıcaksın tarzındaki yorumlar biraz komik.
Konu sahibi eğer sadece kocanızı üzmemek için yapıyosanız yapmayın

Hayır abartı değil kişi kendisi sormuş size teklif edildi mi ne yaparsınız diye,anal konusununda dine bulaşmadan yorumlanması zor

yönetimin bu duruma el koyması lazım gelen geçen cinsellikle ilğili konu açıyor

Hayır abartı değil kişi kendisi sormuş size teklif edildi mi ne yaparsınız diye,anal konusununda dine bulaşmadan yorumlanması zor
dini yönüne girmiycem girersem banlanırım ama tek bi ilişki türü yok ve baya bi kişi tarafından da tercih ediliyo anal. Onur kırıcı, boşanma sebebi diye nitelendirilmesi çok saçma. İstemeden yapılması tabiki yanlış ve onur kırıcı ama iki tarafta istiyosa bi sorun yok bence

Konunuzun fake oldugunu dusunuyorum cunku nickinin bugün acilmiş ve ilk konunuz bana inandırıcı gelmedi nedense sitede son günlerde herkes analdan konu acıyor

dini yönüne girmiycem girersem banlanırım ama tek bi ilişki türü yok ve baya bi kişi tarafından da tercih ediliyo anal. Onur kırıcı, boşanma sebebi diye nitelendirilmesi çok saçma. İstemeden yapılması tabiki yanlış ve onur kırıcı ama iki tarafta istiyosa bi sorun yok bence

Tabi iki taraf da istiyosa sıkıntı yok, ama bdv konusu olduğuna göre durum tersi...bide kadınların bu konuda edilgen kalması kocam istiyo demeleri çok sevimsiz değil mi, başkasına gitmesin diye bunu yapan var

Back
X