• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin isyerinde kadina yaptigi hareketler

Kadına kocanla konuş demişler de böyle arsızlarla konuşarak bir yere varılmaz ki. S.ç ağzına dicem ona bile yarabbi şükür der biraz sabret bi 15-20 yıla teneşir paklar kesin çözüm

Bir sey soracagim yaziyorum
Bugun esimle isyerine gittim 19 mayis tatilde kalabalik oluyor, bu kadin çocuklarinida getirmis,kocasi bugun yoktu,sadece kadin ve cocuklari vardi..benimki basta tepkisiz kaldi meger firtina oncesi sessizlikmis

Once kadindan bir iki malzeme istedi,kendisi ugrasti yapamadi,Dukkanda ne kadar bayagidir duran satilmamis seyler varsa onlari bozup tekrar yapmaya calisti,sonra kadinin cocuklarini cagirdi annenizi cagirin dedi

Bugun esimle isyerine gittim 19 mayis tatilde kalabalik oluyor, bu kadin çocuklarinida getirmis,kocasi bugun yoktu,sadece kadin ve cocuklari vardi..benimki basta tepkisiz kaldi meger firtina oncesi sessizlikmis

Once kadindan bir iki malzeme istedi,kendisi ugrasti yapamadi,Dukkanda ne kadar bayagidir duran satilmamis seyler varsa onlari bozup tekrar yapmaya calisti,sonra kadinin cocuklarini cagirdi annenizi cagirin dedi
Kadin geldi,buyrun dedi,benimki kadina dediki😡
Bu elimdekileri sana verecem boz,tekrar atiyorum toka yap...dekor yap...senin olsan sana verecem...sen kazanacaksin sen satacaksin...bu cocuklara harclik olsun,buyuklere yonelik kucuklere yonelik seyler yap...ama bak sen satacaksin sen yapacaksin dedi😡

Kadin geldi,buyrun dedi,benimki kadina dediki😡
Bu elimdekileri sana verecem boz,tekrar atiyorum toka yap...dekor yap...senin olsan sana verecem...sen kazanacaksin sen satacaksin...bu cocuklara harclik olsun,buyuklere yonelik kucuklere yonelik seyler yap...ama bak sen satacaksin sen yapacaksin dedi😡
Kadinda tamam hocam tesekkurler dedi,benimki birsey yapmis kadina gosteriyor bu olmusmu tut bakim soyle..sence olmus mu..bak iste boyle donustur,madem bu haliyle satamadim sen sat kazan dedi.

Yarin hastane randevusu aldim basimdan asagi kaynar sular dokuldu tam kan tahlili yaptiracagim hic iyi degilim

Kadinda tamam hocam tesekkurler dedi,benimki birsey yapmis kadina gosteriyor bu olmusmu tut bakim soyle..sence olmus mu..bak iste boyle donustur,madem bu haliyle satamadim sen sat kazan dedi.

Yarin hastane randevusu aldim basimdan asagi kaynar sular dokuldu tam kan tahlili yaptiracagim hic iyi degilim
Adam cok iyiniyetli, abi gibi davraniyor olamaz mi?

Sen de normal değilsin.

Yazıp yazıp duruyorsunuz iyi değilim diye kan tahlili mi yaptıracaksınız anlamadım ki

Kocanız utanmadan sizin yanınızda kadına yürümüyor koşuyor
Belliki utanması sıkılması sizi üzerim kızdırırım diye düşünmesi yok

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz onu yazın bir hele

bu ikinci konu benim bildiginm.
Acikca demedinmi? Bi ortaligi basina yikmadinmi?
Adam cok hoslanmis belkide asik bile.bildigin musallat oluyor kadina. Zamanla belki iyice takinti yapip psikopota baglayip kocasindan bile kiskanacak.
Zavalli kadinin cocuklari bile var. Bu cok utanc verici.

Sonucu iyi görmüyorum . Sizde film izler gibi kalmayi birakin artik

Back
X