- 18 Ekim 2023
- 357
- 1.177
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım.Uyumayan var mi
Bir sey soracagim yaziyorumBen varım.
Bugun esimle isyerine gittim 19 mayis tatilde kalabalik oluyor, bu kadin çocuklarinida getirmis,kocasi bugun yoktu,sadece kadin ve cocuklari vardi..benimki basta tepkisiz kaldi meger firtina oncesi sessizlikmisBir sey soracagim yaziyorum
Kadin geldi,buyrun dedi,benimki kadina dedikiBugun esimle isyerine gittim 19 mayis tatilde kalabalik oluyor, bu kadin çocuklarinida getirmis,kocasi bugun yoktu,sadece kadin ve cocuklari vardi..benimki basta tepkisiz kaldi meger firtina oncesi sessizlikmis
Once kadindan bir iki malzeme istedi,kendisi ugrasti yapamadi,Dukkanda ne kadar bayagidir duran satilmamis seyler varsa onlari bozup tekrar yapmaya calisti,sonra kadinin cocuklarini cagirdi annenizi cagirin dedi
Kadinda tamam hocam tesekkurler dedi,benimki birsey yapmis kadina gosteriyor bu olmusmu tut bakim soyle..sence olmus mu..bak iste boyle donustur,madem bu haliyle satamadim sen sat kazan dedi.Kadin geldi,buyrun dedi,benimki kadina dediki
Bu elimdekileri sana verecem boz,tekrar atiyorum toka yap...dekor yap...senin olsan sana verecem...sen kazanacaksin sen satacaksin...bu cocuklara harclik olsun,buyuklere yonelik kucuklere yonelik seyler yap...ama bak sen satacaksin sen yapacaksin dedi![]()
Adam cok iyiniyetli, abi gibi davraniyor olamaz mi?Kadinda tamam hocam tesekkurler dedi,benimki birsey yapmis kadina gosteriyor bu olmusmu tut bakim soyle..sence olmus mu..bak iste boyle donustur,madem bu haliyle satamadim sen sat kazan dedi.
Yarin hastane randevusu aldim basimdan asagi kaynar sular dokuldu tam kan tahlili yaptiracagim hic iyi degilim
Iste bakislarini falan ona bakarken sigara icisini gordumAdam cok iyiniyetli, abi gibi davraniyor olamaz mi?
Sen de normal değilsin.Bugun esimle isyerine gittim 19 mayis tatilde kalabalik oluyor, bu kadin çocuklarinida getirmis,kocasi bugun yoktu,sadece kadin ve cocuklari vardi..benimki basta tepkisiz kaldi meger firtina oncesi sessizlikmis
Once kadindan bir iki malzeme istedi,kendisi ugrasti yapamadi,Dukkanda ne kadar bayagidir duran satilmamis seyler varsa onlari bozup tekrar yapmaya calisti,sonra kadinin cocuklarini cagirdi annenizi cagirin dedi
Konusursam direkt susar,sizce abilik mi buHoş değil ama öncesinde kendi üzerinize mal mülk para almaya bakın. Konuşursanız herşeyi saklayabilir.
size herkes ne yapmanız gerektiğini yazmışSordum soruyu burada
Yazıyoruz işte çözümü. Okumuyor musun?Konusursam direkt susar,sizce abilik mi bu