Kocamin isyerinde kadina yaptigi hareketler

Siz kocanızdan çok kadından rahatsız gibisiniz, şimdiye kadar kıyameti kopartmanız gerekiyordu, bırakın kadının yakasını. Ne kadar ayıp şeyler bunlar ya, evli barklı çoluklu çocuklu kadın hakkında düşündüğünüz şeylere bakın, o adamı boşamadıkça önüne gelen kadına yav.. cak. Siz hala kadın da kadın deyip duruyorsunuz burada.

Karı koca su kadını rahat bırakın ya! Kocanizin ağzına edeceğinize sırf güzel diye kadına uyuz oluyorsunuz o kadar belli ki yazdıklarınızdan. Siz sanıyor musunuz ki bu kadın gitse sorun çözülecek? Sizin kocanizin kişiliği bu başka güzel bir kadın gelse ona yapacak bunu! Sizin yerinizde olsam o adamı dovmekten beter ederim laflarimla. Hatta işi ileriye götürür kadının kocasına durumu anlatır kocamı da bosardim. Gerekirse dayak yesin belki aklı basına gelir! Siz böyle pasif kalmaya devam edersiniz kızılca kıyamet kopar haberiniz olsun. Pislik adam kadını takıntı yapıp başına bela olmasa bari!

Evi halen başına yıkmış değilsin anlaşılan. Sinirlenip kavga etmedin mi cidden?

Eski konunuzu da hatırlıyorum.
“sen iyi kötü kendine bir saygınlık edinmiş esnafsın, hocasın. Milletin genç karısına sulanıyorsun, bu yaştan sonra kendini maskara etme, millet aptal değil herkes anlıyor. Kadının kocası da bir demez iki demez üçüncü de ağzının payını verir. 50sinden sonra kendini olmayacak hayaller için rezil etme. Senin asıl şimdiden sonra bana ihtiyacın var. Artık genç değiliz, tansiyon çıkacak şeker çıkacak prostat çıkacak kalp tekleyecek ölüm ara ara yoklayacak. Bunlar hayatın gerçekleri. O kadın kocasını bırakıp sana yar olmaz ama sen eşinden evladından olursun, kuytu köşede bir başına ölümü beklersin. Aklını başına devşir” gibi bir konuşmanın vakti gelmi

Ben şunu çok merak ediyorum kaç gündür nasıl kendinizi tutup da bu konuyu eşinize hiç açmadınız. Bu ciddi marifet yani. Eşinizin o kadına kur yaptığını görür görmez noluyor napıyorsun diye sormanız lazımdı. Kafanızda kurup durmaya devam mı edeceksiniz niye böyle yapıyorsun diye konuşamıyor musunuz. Konuşursam ne olur diye düşünüyorsunuz

Yazıp yazıp duruyorsunuz iyi değilim diye kan tahlili mi yaptıracaksınız anlamadım ki

Kocanız utanmadan sizin yanınızda kadına yürümüyor koşuyor
Belliki utanması sıkılması sizi üzerim kızdırırım diye düşünmesi yok

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz onu yazın bir hele
Kan tahlili

cikmazdayim,birisi yazmisti dukkani sirtlanip gidemezsin diye...
Ben yazmıştım:) evet o yüzden bu iş büyüdükçe büyür. Yani ben olsam önce kocamla konuşurdum. İflah olmuyorsa kadın ile konuşurdum. Kadınla ciddi şekilde konuşurdum. Kadın geri adım atarsa kocan zaten fiss diye söner. Ama şu var kocanın niyeti bozulmuş. Bu kadın gitsin başkası gelsin aynı şey olur.

Esnaf eş, Abaza koca ve kocatapar üye görünce aklıma bir kişi geliyor ama neyse
Kim kim
1747738035278.webp

Kiraz mevsimi mi biri vardı kocası böyle esnaftı yan dükkanda ki kıza yavşayıp duruyodu falan, sanki o geri geldi
O en son boşandım diye konu açmıştı sanırım. Ama daha evvel de öyle demişti, sonra yok boşanmadım şaka yaptım vs deyip kıvırıyodu. Akıllara ziyan bir kişilikti.

O en son boşandım diye konu açmıştı sanırım. Ama daha evvel de öyle demişti, sonra yok boşanmadım şaka yaptım vs deyip kıvırıyodu. Akıllara ziyan bir kişilikti.
Konuları bulursanız atın ya boşken okuruz biz de. Ben aradım bulamadım )

Back
X