Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Ne mezunusun?Eger ilkögretim ise açık meslek lisesine yazılırsın.Düz lise ise evet okursun aöf de üniversite olarak.
İşte öğretmen olabilmek için aöfe yazılmak gerekir bunun için lise şart diye sordum.. İlköğretmden ancak çocuk gelişimin acıktan lisesi okunur .. İlköğretimden çocuk gelisim diploması alınıyormu diye sordum

Biliyorum çok zor durumdasın ama güçlü olmaya çalış hiç bişey kendinden ve bebeğinden değerli değil daha çok gençsin kendini yıpratma,sığınalacak en büyük kapı Allahtır, Allaha sığın

Eşinin kurtarmak için seni ateşe atmışlar belli
Zorla evlendirildiğin için
ama şunu unutma, gençsin, akıllı ol,kendini sürekli geliştir, eğitimini bitir. Kültürlü ol.
Doğru yerde ve zamanda hareket etmeyi öğren. Ağır ol. Eşin seni elinde tuttuğunu biliyor. Kadınla masum birşey olduğunu düşünmüyorum aralarında
Hiçbir anne oğlunun yaptığını yanlış görmez zaten

İşte öğretmen olabilmek için aöfe yazılmak gerekir bunun için lise şart diye sordum.. İlköğretmden ancak çocuk gelişimin acıktan lisesi okunur .. İlköğretimden çocuk gelisim diploması alınıyormu diye sordum
Evet üniversite için lise şart konu sahibi lise sondan bırakmış o yuzden açık meslege yazıl demiştim lise son olduğu için cabuk bitirir liseyi.Bitirmişte.

Yalan kokusu alıyorum senden.
Okulu bitirmene bir yıl kala evlendin. Lise bitirmeden üniversite kazandın öyle mi? Açıktan bitirdim falan deme ne yaşın ne zaman aralığı tutmuyor. @Mune bi el atıver.
Lise sonda bıraktım demiş ama açık liseye yazılmıştır ve 4 yıllık yüksek kredi gelir bir kaç sınavla mezun olur 1 yıla kalmadan.

Yazıktır yaa.. Hamile kızı ağzını açtına, yardım,destek aradığına pişman etmişsiniz. Gerçekten acınacak haldesiniz hem küçük diyip hem de hamile olduğunu bile bile yardırmışsınız. ..

Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı olsun, Rabbim iki cihanda da afiyet versin umarım herşey yoluna girer. Boşanma gibi bi durum söz konusu olursa bebeği alamaz korkma. Unutma ki gerekirse boşanma bazı evliliklerde çıkış kapısıdır ve Allah gücü herşeye yetendir.

yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi bilemedim be çocuğum..
eski konunu da okudum hayat hikayeni anlattığın..
kenara köşeye bir iki para atmaya çalış çaktırmadan..
bir psikolog yardımı alsan çok daha iyi olur aslında..
bu kadar kasık agrısı hayra alamet de değil bunu bil..
ayrıca güzel kızım, annenin psikolojisi cocugun beyin gelişimini, yapısı etkiliyor gebe iken..
çocuk gelişimi okuduguna göre bunu biliyor olmalısın. yine de hatırlatmak istedim.
madem hamile kalmak istedin kendin ve çocuğun için iyi olmaya bak..
çok büyük bir yanlış yapmışsın hamile kalmayı tercih ederek ama lütfen bundan sonrası için korunma konusunu yabana atma..
kendini ezdirme, sakin kalmak zor biliyorum ama eşinle sakin konuşma yapmaya çalış..
dersinle, kpss ile ilgilen.. belediyenin vs kurslarına gitmeye çalış kafanı dağıt..
en azından mesleğini eline alana kadar yap bunu, sonrasında çeker gidersin zaten..
madem boşanma ihtimalini düşündürtemiyor bile şartlar, bunları yapmalısın fikrimce.
çaktırmadan gelecek planlarını kur..
internet geçmişini sil..
senin yaşında bir kardeşim var hamile olduğu hayal dahi edemiyorum.
bir abla olarak bu tavsiyeleri verebiliyorum sadece..
mor çatı vs nasıl olur sıgınma evleri bilgim yok.
umarım bilgisi olan arkadaşlar yorumlarında yönlendirme yapabilirler.
unutma geleceğin yazılı değil, kendin yazacaksın.. kendin çizeceksin yolunu..
duygularınla değil mantığınla hareket etmelisin bu süreçte..

eşinizdeki geçici bir heves ve ilgi olabilir, bunlar hep şeytanın ve nefsin insana oynadığı oyunlar... bir yere varacak bir ilişki değil kadın yaş olarak eşinizden büyük , üstelik evli, üstelik üç çocuğu var... kesinlikle sizi bırakıp ona gideceği bir durum değil,,, şuan heves ve nefisten dolayı birbirlerine karşı bir ilgi ve samimiyet duyuyorlar,, belkide en kötüsü olacak bu iş yatağa kadar gidecek,, bu sizin engel olabileceğiniz bir şey değil,,, hamile imisiniz, şuan sizin sağlığınız, sizin ve çocuğunuz için çok önemli, o yüzden bu saçma arkadaşlığı kafanıza bu kadar takmayın,,, erkek ve kadın milleti, insan olmayı önce beceremiyor, boş heveslerin peşine takılıyorlar, gerçek mutlu etmeleri gereken insanları ihmal ediyorlar,,, zaman herşeyin ilacı eşiniz bu saçma ilgi ve hevesten kendisi kurtulur ,,
sacma bir yorum bence.Valla ben evblı değilim ama goz ucuyla baksa eşim sınırım bozulur.once ılıskılerı var mı ona emın olmak varsa da çocuk dogduktan sonra boşanmak en dogrusu.he ufak ıhtımal kadın adamın aklını başından alacak davranıslaarda bulunduysa bır derece

Back
X