kocamin kadinla resmi

Face hesabindan kadinin resimlerini falan begenmisti avukatim iki ay once delil olarak kullandi sonucta gizlilikle sahip olunmus delil degil acikca yazilan seyler ama foto konusunu sorucam avukatima cok tskkur ederim ilginize

yaparlar kızım neler yapıyorlar sen onu güzle kaydet yerini zamanını bilişim suçları varya ebesine kdar ulaşır ama iyice herşeyini bul kaydet

Sosyal medyadan bir suru delil buldum ben bosanma asamasindayken.. herkese acik bir sekilde paylasilmisti.. hem hakim olsun, hem yargitay sunmus oldugum butun delilleri kabul ettiler, hukuka aykiri degil sonucta cunku gizlilik yok.. karsi tarafta havliyordu yok o sunmus oldugum deliller delil sayilmazmista bilmem neymiste.. kapak oldu bu onlara..

Eğer elinizde katman katman, raw bir dosya hâlinde varsa fotoğraf, tabii ki kaldırabilirsiniz köpek kafasını ama elinizde jpeg varsa yapamazsınız.

Gif programlarla yapılıyor . Resim o esnada birçok işlemden geçiyor . En sonunda jpeg resim gif olarak kaydediliyor . Bildiğim kadarı ile hayır sorunuzun cevabı .

Aa nasıl taşımıyor?

Yaralama konulu bir dosya vardı elimizde. Çocuklar facebook duvarlarında birbirlerine laf atmışlar. Belki 30 sayfa facebook çıktısı vardı dosyanın içinde.

Detaylı bilmiyorum ama delil sayılıyor gibi geldi bana. Avukatına tekrar sorsun tabii.

Lagiyini bulmus esin bak sevgilisi neye layik gormus onu

zor bı durum.. allah yardmcn olsun.. ne yuvalar yıkılıyo bu memlekette.. allah ıslah etsın...

Nasıl bir foto?

Yanyana çekilmiş mi sevgili gibi samimi mi?

Sevgili oldukları acık ve net değilse boşuna uğraşmayın. Arkadaşız der çıkarlar mahkemede

Dedektif tutabilirsin o çeker sana ama mahkemede kullanacaksan çok para istiyorlar. . Dava evrakların vardır zaten anlatırsin sana yönde gösterir

Teknik olarak mumkun degil boyle bir sey.
En uzmani bile bir sey yapamaz.
Ancak vucut onun vucudu olduguna dair kanitiniz varsa delil sunabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…