Face hesabindan kadinin resimlerini falan begenmisti avukatim iki ay once delil olarak kullandi sonucta gizlilikle sahip olunmus delil degil acikca yazilan seyler ama foto konusunu sorucam avukatima cok tskkur ederim ilginize
Sosyal medyadan bir suru delil buldum ben bosanma asamasindayken.. herkese acik bir sekilde paylasilmisti.. hem hakim olsun, hem yargitay sunmus oldugum butun delilleri kabul ettiler, hukuka aykiri degil sonucta cunku gizlilik yok.. karsi tarafta havliyordu yok o sunmus oldugum deliller delil sayilmazmista bilmem neymiste.. kapak oldu bu onlara..
Gif programlarla yapılıyor . Resim o esnada birçok işlemden geçiyor . En sonunda jpeg resim gif olarak kaydediliyor . Bildiğim kadarı ile hayır sorunuzun cevabı .
ceylin hanim profesyonel bir sayfa editoru olarak diyorum ki bu tip gorsellerde orjinale ulasma icin gereken tarayici sadece emniyette var. ote yandan avukatiniz da belki soylemistir, sosyal medya uzerinden alinan hicbir delil, delil niteligi tasimamaktadir.
Yaralama konulu bir dosya vardı elimizde. Çocuklar facebook duvarlarında birbirlerine laf atmışlar. Belki 30 sayfa facebook çıktısı vardı dosyanın içinde.
Detaylı bilmiyorum ama delil sayılıyor gibi geldi bana. Avukatına tekrar sorsun tabii.