Kocamin karşı cinsle samimiyeti.

Night Night

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
530
733
103
Merhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?

Kadınla bir iletişimim yok yuz yüze gelmişligimiz var beni hatta bir defasında beni süzerken yakaladım başta tanıyamadım kim bu niye böyle bakıyor diye düşündüm sonra jeton düştü tabi. Sonra yanıma geldi bi sohbet ettik biraz inanın küçümsemek istemem kimseyi fakat gerçekten .ben ingilizce öğretmeniyim eşim beni bile ezmeye çalışır psikolojik olarak ve bu kişiye nasıl böyle tahammül edip sabırla yanıt veriyor anlayamıyorum.

Kurduğu cümleler bile o kadar basit ki kankam diye hitap ediyor bir de laçka lakayit mesajlar ve hitaplar

Eşim matematik öğretmeni ben de ingilizce öğretmeniyim . O bayan da sosyal bilgilerdı sanirim
Bende sosyal bilgiler öğretmeniyim baya çaba harcamıştır atanabilmek icin sizden ve esinizden daha fazla!
Neyse bi ortak alanda degiller, bence tepki koy!

Belki linç edilebilirim bu düşüncelerimden ötürü Bilmiyorum Eşim hayatıma girdikten sonra hiç karşı cinsten yakın arkadaşım deyip her gün mesajlaştığım biri olmadı aynen onun da olmadı ve bence olmamalı. Haa o zamana kadar gelen arkadaşlıklara sonsuz saygım var. Benim de yıllar önceden süre gelen erkek arkadaşlarım var şimdi eşli olarak hep beraber görüşürüz güler eğleniriz yeri gelir hala dertleşiriz. Ama onlar hep vardı. Biz de sizin gibi iki öğretmeniz ve ben de yerinizde olsam çok rahatsız olurum. Erkeklere bunu anlatmak zordur tartışmaya girmeyin ama kontrolü de abartmamak şartıyla bırakmayın. Onların kafası bizim gibi çalışmadığından bazen fazla iyi niyetli olabiliyorlar. Umursamaz da oluyorlar bu durumda. Kavga etmeyin yokmuş gibi davranın ve kadını yanında kötülemeyin kısacası eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın 😉

Siz okuldan bir öğretmenle bu muhabetleri yapsanız eşinizin tavrı ne olur? Muhtemelen müsade etmez.

Aslında böyle şeylerde kısas yapacaksınız ki, karşındaki insanı, eşini biraz anlasın.
Asla müsade etmez kıyas mi ben kıyas yapmaktan empatiye davet etmekten vazgeçelı uzun zaman oldu. Bakımlı bir bayanım normalde giyimimde de dikkat çekici olmayı severim ama buna rağmen sırf eşimin gönlü hoş olsun diye giyim tarzımdan bile feragat etmişligim var. Erkeklerle aramda hep bir mesafe vardır zoruma giden de bu işte ben buna hak edecek ne yaptım

Bende sosyal bilgiler öğretmeniyim baya çaba harcamıştır atanabilmek icin sizden ve esinizden daha fazla!
Neyse bi ortak alanda degiller, bence tepki koy!
Ne güzel meslektaşımsiniz. Yalnız o bayan ücretli çalışıyor atanmamis branşı da öğretmenlik değil zaten boşluk var diye çalısıyor

Asla müsade etmez kıyas mi ben kıyas yapmaktan empatiye davet etmekten vazgeçelı uzun zaman oldu. Bakımlı bir bayanım normalde giyimimde de dikkat çekici olmayı severim ama buna rağmen sırf eşimin gönlü hoş olsun diye giyim tarzımdan bile feragat etmişligim var. Erkeklerle aramda hep bir mesafe vardır zoruma giden de bu işte ben buna hak edecek ne yaptım
Demek ki eşiniz kendinizden ödün verecek şeyler yapmayı asla haketmiyor, bundan sonra taviz vermeyin kendi tercihlerinizden.

Hakedecek birşey yapma meselesi değil bu , bizim toplumun erkeklerinde olan ikiyüzlülük ,evdeki karısına kısıtlama getirip kendisi dışarıda istediği gibi davranacak.

Back
X