Kocamin karşı cinsle samimiyeti.

Ücretli ya da kadrolu nasıl olursa olsun bir öğretmenin idare ile ya da karşı cinsteki öğretmenlerle sınırlarını cizememesi hiç etik değil. Biri bu kıza dur demeli.

Merhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?

Yahu kaç yaşında adamsın, evlisin, çocuğun var iş yerinde bir kadınla ''kanka'2 muhabbeti nedir?
Bunlar yaşları büyümüş ama kendileri adam olamamış ergen tipli erkekler. Bir aile babası nasıl olunmalı, nasıl davranmalı haberleri yok.
Bunu siz yapmış olsanız kıyameti koparır, demedik bırakmazdı bu ergen kafalı...
Bir de şu ''ciddiye alınacak '' tip değil ne demek anlayamadım?
Bence sizin eşiniz de pek ciddiye alınacak bir tip değil. Sonuçta kadın zorla arayıp, mesaj atıp taciz etmiyor. Eşinizden o samimiyeti gördü ki karşılıklı yazıyorlar.
Madem eşiniz bu durumu sorun olarak görmüyor bundan sonra sizde okul whatsapp gruplarında her konuya dahil olacağınızı ve kanka muhabbeti yapacağınızı söyleyin bakalım tepkisi ne olacak...

Neden ki? Ben bunu ortamda söylemesini kastedmemiştim ama benim bulunduğum ortamda bir bayan başka bir bauana böyle söylese ben buz kesilirim. Bırakın kahkahayı konuşamam bile.
Ben de öğretmenim.Evet bi gülerler ama sonra da kim bilir ne yaptı da bu kadın gelip bunu dedi diye o kişiye karşı bi soguklasirlar

burdaki bayanların yarısından fazlası öğretmenmiş bunu da öğrenmiş olduk :))
ama benim düşüncem de kıskandığınızı asla belli etmeyin. onun yaptığı gibi siz de relax takılın bence. hatta okuldan bir erkek öğretmenle aynı onun gibi arkadaşça mesajlaşın. eğer olurda bir şey derse sende yapıyorsun aynı şeyi o yüzden gayet normal birşeye neden kızıyorsun ki dersiniz.

O yaşta işi gücü olan insanların bu laubali tavırları bana tuhaf geliyor.Evli barklı adamın arkadaşı tabiki olur ama böyle 24 saat mesajlaştığı kankası falan olamaz kimse kusura bakmasın.O kadının da kocası ne rahat maşallah !

Back
X