kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bupo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
46
-73
18
merhaba hanımlar evliyim bir evladım var.
kocam yeni aldıgımız eve kiracı koydu sitede iki kız tuttular.ben hiç karışmadım her neyse 2 ay fln olmuştur tutalı.geçen kızın whatsap durumuna kocam yorum yapmış güzel cıkmıssın diye.kızda tatilde biyerde paylaşmış.kızda teseküür etmiş tavsıye etmış cart curt .tabi ben bunu gördüm kıyameti koparttım.özür diledi etti ogünden sonra fazla konusmuyorum ama unutamıyorum aklımdan cıkmıyor. bu adam böyle bir adamdıda benmi görmedim senelerdir radarıma takılan bı yalanı daha olmuştu ne yapmalıyım.

Yazık ya, kız da rahatsız olmuştur eminim ama ev sahibim diye gecistirmistir.
Terbiyesiz adam. Böyle ev sahibim olsa kafaya takardim.
kız cok rahat yazmış sizinde tatil resimleriniz öyleydi fln demiş. ama sizli konuşmuş

Kocanız bildiğiniz durumdan istifade edip hâlleniyor, terbiyesiz sapık herif. Kızlar da muhtemelen rahatsızdır o kart zamparadan. Kocanızla konuşun, kirayla siz ilgilenin, bundan sonra kirayla ve evle ilgili olarak benimle iletişimde olacaklar diye şart koşun.

boşanalım eger aklında benı aldatmak varsa boşanalım dedım resti çektim. boşluguma geldi öyle yazdım dedi

Of yani aldatan ve aldattigi bariz ortaya cikan adamlar bile inkar ediyorken eşinizin, "evet tam da aklimdan aldatmak geciyordu bari boşanalim" demeyecegini siz de biliyorsunuz ve boş yere salliyorsunuz. 🤷

Ayrica aldatmak gayet aklinda, simdiye kadar yapmadiysa uygun ortam olsa ve yüz veren olsa aldatir bu adam net.

Rahatsız olsa teşekkür edip tavsiye falan vermezdi bence. Ben kızdan da gıcıklandım nedense 🤔
kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim

Rahatsız olsa teşekkür edip tavsiye falan vermezdi bence. Ben kızdan da gıcıklandım nedense 🤔
Aynen kocanızı kapmak icin bekliyorlar. Yahu nasıl terslensin?? Adam cık evimden derse napcaz diye korkup ehehehe siz de gelin güzel teşekkürler diyip geçmiştir. Herkes meraklıydı kocalarınıza

Aynen kocanızı kapmak icin bekliyorlar. Yahu nasıl terslensin?? Adam cık evimden derse napcaz diye korkup ehehehe siz de gelin güzel teşekkürler diyip geçmiştir. Herkes meraklıydı kocalarınıza
maddi olarak zorluk yasamayan kızlar oturdukları site lüks bir site.

kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Kızın verdiği pozdan size ne ki?
Kocanız istemiş, yazmış. Ne rahat pozlar görülür o telefon elinde olduğu sürece biliyor musunuz? Ev sahibi olduğu için kiracı kız tepki verememiş olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X