Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz benim kafamı nerden biliyorsunuz da konusuyorsunuz.Offf offff. Sabaha kadar anlatsam sizin gibi “ imi cik rihit giyinmistiiiii” diyen kafayla anlaşamam.
Yoo gayette kendinizi rahatlatıyorsunuz kızın pozu da rahattı, tepki vermedi vs. diyerek.zaten bu konuyu açma sebebim kızlar değil bende farkındayım neyin de oldugundan yorum yaparken liçnlemeye çalışmasanız keşke
İşte bu kısımda sıvadınızkızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Ay bi bunların boşluğu var. Siz kaslı kuslu erkek kiracınıza yazsanız yine boşluğuma geldi anlayışını size gösterir miydi acababoşanalım eger aklında benı aldatmak varsa boşanalım dedım resti çektim. boşluguma geldi öyle yazdım dedi
Kız benim kocam ne alaka şimdiAynen kocanızı kapmak icin bekliyorlar. Yahu nasıl terslensin?? Adam cık evimden derse napcaz diye korkup ehehehe siz de gelin güzel teşekkürler diyip geçmiştir. Herkes meraklıydı kocalarınıza
ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldıYoo gayette kendinizi rahatlatıyorsunuz kızın pozu da rahattı, tepki vermedi vs. diyerek.
Boşanmayacaksanız karıştırmayın ortalığı çünkü emin olun bu ilk değildir.
Ben koyuyorum mesela. Bu ev sahibimin bana yazmasını mı gerektirir? Şerefsizlik sizin eşinizde ve biz sizin uçkurunu tutamayan eşlerinizden bıktık!ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı
Şey değil mi bu, "o da mini etekle gece dışarı çıkmasaymış" fikri?ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı
HaklısınızBen koyuyorum mesela. Bu ev sahibimin bana yazmasını mı gerektirir? Şerefsizlik sizin eşinizde ve biz sizin uçkurunu tutamayan eşlerinizden bıktık!
SiZene pozundan. Offf bıktık sizin zihniyetinizde ki kadınlardankızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Nekdr saçma bir yorumŞey değil mi bu, "o da mini etekle gece dışarı çıkmasaymış" fikri?
Öyledir evet, siz sizle aykırı her fikre kulp bulabilecek birisiniz çünkü. Kızın giydiği bikiniden attığı platformdan size ne? Tatile gitmiş tatilden fotoğraf atmış. Siz her bacak gördüğünde ağzı sulanan eşinizi bi tutun önce, sonra milletin fotoğrafına laf edersiniz.Nekdr saçma bir yorum
Size ne isterse çıplaklar kampından çıplak fotosunu koyar.ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı
Ben kziin fotoğrafina laf etmedim isterse çıplak koysun.ben eşimin yorum yapmasına laf ettim ona nasıl bir ders vermeliyim diyorum lütfen kızları kapatın artikÖyledir evet, siz sizle aykırı her fikre kulp bulabilecek birisiniz çünkü. Kızın giydiği bikiniden attığı platformdan size ne? Tatile gitmiş tatilden fotoğraf atmış. Siz her bacak gördüğünde ağzı sulanan eşinizi bi tutun önce, sonra milletin fotoğrafına laf edersiniz.
Ben öyle düşünmüyorum,kocacı tayfadan dadeğilim. Adam bastan manitlere kiralamıştır eviAynen kocanızı kapmak icin bekliyorlar. Yahu nasıl terslensin?? Adam cık evimden derse napcaz diye korkup ehehehe siz de gelin güzel teşekkürler diyip geçmiştir. Herkes meraklıydı kocalarınıza
Kızların verdiği poz sizi hiç ilgilendirmez ister bikinili atar ister mayokinili. Kocanız sağlam ayakkabı değil...kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim