• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Kocanizi havada bekliyolar kapmak icin yani? Kim napsin sizin kadin gordumu agzindan salyalar akan kocanizi?
Yazik kizlara uzuldum ben.

kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Bakın kızların verdiği pozda sıkıntı yok, olayı lütfen kafanızda yumuşatmayin.Kocaniza özel atmamişlar herhalde.........

Ha suçlu kızlar mı oldu, giyimi, kıyafeti, verdiği poz mu olay oldu? Ev kiralarından haberiniz var mı? Kart zampara kocanıza ağızlarını açmıyorlarsa nezaketen cevap veriyorlarsa pislik yapmasın diyedir. Kimse benim malım kötü diyemiyor da ellerde suç arıyor.

Konusahibi bence unutmuş gibi yapın bırakın biraz. Arada kontrol edin devam ediyorsa sizi rahatsız eden bi tavrı olursa o zmn düşünürsünüz.
Eğer niyeti varsa onlar yada bi başkasıyla mutlaka açık verir.
Konuyu uzatmadığınızı farkederse cesarerlenebilir. Bi bekleyin

Kiz istedigi pozu verir. Bende bikinili poz koymama ragmen baskasini kinayacak, ayiplayacak merci olarak gormuyorum kendimi. Herkesin kendi tercihi. Hatta cok daha ciplak olan fotograflar sosyal medyada paylasiliyor. Kadinlara bileneceginize esinizin gozunun disarida olmasini problem etmelisiniz.

Ay öf kocanız da sapık olmasın mesaj atmasın o zaman. Kart zampara kocanıza söz geçirin önce.

Ha suçlu kızlar mı oldu, giyimi, kıyafeti, verdiği poz mu olay oldu? Ev kiralarından haberiniz var mı? Kart zampara kocanıza ağızlarını açmıyorlarsa nezaketen cevap veriyorlarsa pislik yapmasın diyedir. Kimse benim malım kötü diyemiyor da ellerde suç arıyor.
evi yeni tuttular güncel yuksek fiyattan tuttular

valla elin karısının verdiği poz da, yaşam tarzı da seni hiç bağlamaz bacım. sen önce kendi kocana mukayet ol burada kızları yargılama. sana ne? senin kocan sapık!

Ben kızın pozunu sormadım konumda kocamin yaptığı serefi

Ben kziin fotoğrafina laf etmedim isterse çıplak koysun.ben eşimin yorum yapmasına laf ettim ona nasıl bir ders vermeliyim diyorum lütfen kızları kapatın artik

Dersini almistir bundan sonra attigi mesajlari silerek sapikliklarina devam eder.

Silsin rehberden. Bundan sonra kirayla da siz ilgilenin sadece. Yazık ya kızlar kesin rahatsız olmuşlardır. Kart zampara ev sahibiyle mi uğraşacaklar bir de?
Öyle diyorsunuz ama şimdi düşünüyorum da adamın biri bana böyle bir mesaj attığında eğer rahatsız oluyorsam cevap dahi vermem. Daha fazla yüz almamasi için aşırı derece de bir mesafe koyarım adama. Beni evden atacak diye de korkmam, eğer bir yanaşmasi olursa da karısına şikayet etmekle tehdit ederim, neticede mesaj atmış. Kaldı ki bu devirde ev sahipleri kirasıni ödemeyen kiracilarına bile bir sey yapamiyorlar. Kızın ne amaçlı cvp verdigini bilemem ama cvp vererek adamin kafasinda ona yeşil ışık yaktığına dair bil algı olusturduğundan eminim.

Konu sahibi üzgünüm ama kocanızın niyeti bozuk. Boşluğuma denk geldi ne demek?

Burada bir senelik kiracılar ev sahibim artan fiyatlar yüzünden tefe tüfe üstü de olsa ya zammı ver ya çık diyor diye konu açıyorlar. Var öyle ev sahipleri. Geçen sene bu zaman kiralarıyla bu sene bir değil. Seneye ne olacak kim bilir. Yeni tutmuş olabilirler ama herkeste bir korku hakim. Kızlar nazikse, terslemiyorsa, tatlı dille cevap veriyorsa bu yüzdendir. Kız başınalar, korkuyorlardır.

Kiracılarla siz muhatap olun, kocanız da sütten çıkmış ak kaşık değil; bunu bilin. Kimsenin kıyafeti, pozu, yaşam tarzı bir DAVET değildir.

heeee şimdi zihninden şu mu geçiyor yani, bu kızlar bu kira parasını nasıl kazanıyor?
acaba ne iş yapıyorlar??
parayı nerden buluyorlar???
çok da rahatlar??
öf!
Kızların mesleklerini bilmesi de hakkı ama bence bir araştırsın. Ben evimi kiralarken mutlaka öğreniyorum.

valla elin karısının verdiği poz da, yaşam tarzı da seni hiç bağlamaz bacım. sen önce kendi kocana mukayet ol burada kızları yargılama. sana ne? senin kocan sapık!
ben kızları yargılamıyorum.konu nekdr uzadı. ben kızlar tutmus dıye hıc ırdelemedım karışmadım bile.taki o msjı gorene kdr. kocam kart değil buarada 35 yasında.
heeee şimdi zihninden şu mu geçiyor yani, bu kızlar bu kira parasını nasıl kazanıyor?
acaba ne iş yapıyorlar??
parayı nerden buluyorlar???
çok da rahatlar??
öf!
ayyyyyyyyyyyyyyy bu yorum ancak sizin zihninizden geçmiş. orda kira fiyatlarından haberınız varmı seslerı cıkmamıstır dedıkleri için güncel yeni tuttular dedim az bi okuyun oyle konusuun

Öyle diyorsunuz ama şimdi düşünüyorum da adamın biri bana böyle bir mesaj attığında eğer rahatsız oluyorsam cevap dahi vermem. Daha fazla yüz almamasi için aşırı derece de bir mesafe koyarım adama. Beni evden atacak diye de korkmam, eğer bir yanaşmasi olursa da karısına şikayet etmekle tehdit ederim, neticede mesaj atmış. Kaldı ki bu devirde ev sahipleri kirasıni ödemeyen kiracilarına bile bir sey yapamiyorlar. Kızın ne amaçlı cvp verdigini bilemem ama cvp vererek adamin kafasinda ona yeşil ışık yaktığına dair bil algı olusturduğundan eminim.

Konu sahibi üzgünüm ama kocanızın niyeti bozuk. Boşluğuma denk geldi ne demek?
Bastan anlasmali sokmus zaten kızları eve ya 😀 bunun aksini bile düşünmüyorum. Bende cevap vermem ne munasebet ! evden çıkaracak diye niye korkayım,kel alaka

Yani demek istiyorsunuz ki kiradan da korkmuyorlar, bize muhtaç değiller açık açık eşime yeşil ışık yaktılar diyorsunuz. Ama o öyle değil :) Üzülüyorum böyle elalemin iki ''açık'' fotoğrafını görünce ağzı sulanan adamların eşlerine. Bir şey yapabildikleri de yok konuşmayarak yatak ayırarak ceza verdiklerini sanıyorlar. Allah başa vermesin.

Bir hemen kadını suçlama modundan çıkın.

Teşekkür eder tabi, inanın kocanıza sen evli adamsın kiracına niye böyle yazıyorsun dese kocanız hemen bir yalan uydurup evden attırmaya çalışırdı. Arada güç farkı var.

Sokakta laf atan adamı terslemek kolay da ev sahibine doğruyu söylemek kolay değil. Gülücükle geçiştirmişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X