Tabiki soyledim madem degmiyo neden sorun ediyorsun diyorum bana suslen diyo makyaja ihtiyacin yok kimse senin kadar bakimli degil is yerinde falan diyor.. Aslinda at gozlukleri bakan biri degil sadece kultur catismasi oluyor diye dusunuyorum evlenmeden once kirmizi ruj surmemi severdi evlendikten sonra uymadiTamam boşa beni de yapamaz korkma senn makyaj için kavga tartışma yapmıyorsun biraz mantıklı düşün adam çocuk eğitir gibi yasak koyuyor üstüne her şeyine karışıyor seni sürekli değiştiriyor ve bak sana artık normal geliyor,değmezse kendi kavgayı başlatmasin ağzınız diliniz yok mu adam bunu diyince madem değmez sen neyin kavgasını yapıyorsun değer mi bir ruj için kalbimi kırmaya sen git sürmeyenini bul diyemiyor musunuz ya biraz mantıklı düşünün ama kendi mantığınızla eşinizinkiyle değil mesele neyin yasak olduğu değil eşinizin size yasak koyacak kafada olması
Kültür çatışması falan değil bu benim olan yapmasın çünkü kötü gözle bakarlar diye düşünüyor çünkü kendi de öyle yapıyor bunun aksine asla inanmam .Tabiki soyledim madem degmiyo neden sorun ediyorsun diyorum bana suslen diyo makyaja ihtiyacin yok kimse senin kadar bakimli degil is yerinde falan diyor.. Aslinda at gozlukleri bakan biri degil sadece kultur catismasi oluyor diye dusunuyorum evlenmeden once kirmizi ruj surmemi severdi evlendikten sonra uymadi
İyi de beraber geçtiniz o zorluklardan kocam hiç büyümesin olay hevesini alsın ne zorluklardan geçtik demiyor ama umrunda değilTaviz verdigim icin bu duruma geldigimin farkindayim tek korktugum nokta cok zorluklardan gectik hem maddi hem manevi burda benim ondan onun benden baska kimsesi yok ve bu konu yuzunden kavga buyumesini istemem kafam cok karisik :/
Egoist oldugunu dusunuyorsunuz yani?İyi de beraber geçtiniz o zorluklardan kocam hiç büyümesin olay hevesini alsın ne zorluklardan geçtik demiyor ama umrunda değil
Buyuttugumu mu dusunuyorsunuz? :)Küçük çaplı bi cinnet çözer gibi
Asla bende de aynıydı kendim o şekilde çözdüm de ondan başka türlü olmuyorBuyuttugumu mu dusunuyorsunuz? :)
Tabiki soyledim madem degmiyo neden sorun ediyorsun diyorum bana suslen diyo makyaja ihtiyacin yok kimse senin kadar bakimli degil is yerinde falan diyor.. Aslinda at gozlukleri bakan biri degil sadece kultur catismasi oluyor diye dusunuyorum evlenmeden once kirmizi ruj surmemi severdi evlendikten sonra uymadi
Iste o ilk eyelinera sahip cikacaktin...
Egoist değil sizin bu ilişkiye verdiniz değeri vermediğini düşünüyorum sizin üstünüzde baskı kurması normal değil bazı şeyleri güzellikle söylemek varken o baskı yolunu seçip senden güzel davranış bekliyor evlilik için fedakarlık tek taraflı olmaz kiEgoist oldugunu dusunuyorsunuz yani?
Bugun tatil yine makyaj yapim ben yine isimi hallediyimde
Hormon bozukluğunun tedavisi gayet kolay ertelemeyin... adetin 2. Günü gidip kan tahlili verin ve ilaçlara başlayın 6 ay kadar bi süre zaten. Sonrasında da hemen bi hastanede lazere başlayın çok rahat edeceksiniz.Bi keresinde surdum eve gelip tum rujlarimi kirdi yepyeni olanindan en bi sevdiklerime kadar :/
Lazerin faydasi olmuyo canim hormon bozluklugunu halletmem gerekiyo
Esim dil kursuna gidiyo beni ise goturup getiriyo ben 1 hafta sabah erken ise baslayip oglen paydos ediyorum 1 haftada oglen baslayip aksam paydos ediyorumEşiniz bir işte çalışmıyor mu?
Yaptirdim kan tahlilini doktordan randevu alacaktim temmuz ayina verdiler iptal ettim Turkiye'de gorusecem insAllah :) suan testeredisli aslan pencesini ve nane kurunu yapiyorum bakalim insAllah duzelir (prolaktinle testosteron yuksek sadece) tesekkurler bilgi ve onerileriniz icinHormon bozukluğunun tedavisi gayet kolay ertelemeyin... adetin 2. Günü gidip kan tahlili verin ve ilaçlara başlayın 6 ay kadar bi süre zaten. Sonrasında da hemen bi hastanede lazere başlayın çok rahat edeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?