Kocamin kiskancligi

Tabiki soyledim madem degmiyo neden sorun ediyorsun diyorum bana suslen diyo makyaja ihtiyacin yok kimse senin kadar bakimli degil is yerinde falan diyor.. Aslinda at gozlukleri bakan biri degil sadece kultur catismasi oluyor diye dusunuyorum evlenmeden once kirmizi ruj surmemi severdi evlendikten sonra uymadi

Taviz verdigim icin bu duruma geldigimin farkindayim tek korktugum nokta cok zorluklardan gectik hem maddi hem manevi burda benim ondan onun benden baska kimsesi yok ve bu konu yuzunden kavga buyumesini istemem kafam cok karisik :/

Kültür çatışması falan değil bu benim olan yapmasın çünkü kötü gözle bakarlar diye düşünüyor çünkü kendi de öyle yapıyor bunun aksine asla inanmam .

Taviz verdigim icin bu duruma geldigimin farkindayim tek korktugum nokta cok zorluklardan gectik hem maddi hem manevi burda benim ondan onun benden baska kimsesi yok ve bu konu yuzunden kavga buyumesini istemem kafam cok karisik :/
İyi de beraber geçtiniz o zorluklardan kocam hiç büyümesin olay hevesini alsın ne zorluklardan geçtik demiyor ama umrunda değil

İyi de beraber geçtiniz o zorluklardan kocam hiç büyümesin olay hevesini alsın ne zorluklardan geçtik demiyor ama umrunda değil
Egoist oldugunu dusunuyorsunuz yani?
Bugun tatil yine makyaj yapim ben yine isimi hallediyimde

Boyle konulari okuyunca inanamiyorum. Adam seni en bakimli halinle begensin sonra yok onu surme yok bunu giyme. Boylelerine taviz veren kadinlarda suc.

Enteresan, yorumlara cevaplarinida okudum Senin elin armutmu yopluyor, geri cevap versene. Ben boyle mutlu oluyorum ne, neden seni degistirmek istiyor anlamadim. Erkekler neden boyle ya. Benim eşimde sevmezdiruj surdugumde ne o dudaklar ya derdi silerdim,hatta bi keresinde seni opmek icin surdum,gicikligina. Ama rujuda o kadar severimki surmeye devam ettim oda alisti zaten kiyafetime bile karisirdi, daha iyisini alda giyeyim derdim simdinkarismiyor

Nerden biliyor is yerindekilerin bakimli olmadigi, sizde onun gibi davranin, kiskanmis gibi sorsaydin is yerindeki bayanlardan sana ne deseydin

O kadar saçma sapan şeylere takacağına “ eşimin bir gözü nerdeyse görmüyor ona iyi davranayım, önlemini alsın, kendini iyi hissetmesi için destek olayım” demesi gerekirken adamın taktığı şeye bak.
Çok yüz vermişsiniz. Ben böyle birini hayatta çekemem. Allah sabır versin.

Iste o ilk eyelinera sahip cikacaktin...
Bende sadece eyeliner suruyorum uzun bir suredir birakamam kimse icinBen calisirken beni gozetlemesi cok rahatsiz ederdi ya.Bu makyajdan da buyuk sorun benim icin.Calisirken kimseyle konusmayim hic gulmeyim oldu canim baska

Biz de esimle sevgiliyken hic karismazdi giyimime makyajima vs.. karisanlara da acaip kil dir.
Suanda karistigi tey sey tayt mini etege felan karismiyo ama tayta acaip kil oluyo. Bende giymiyorum zaten. Ben ruju kendim sevmeem zaten o yuzden surmem ama gun icinde makyaj yapan birisym.
Sende atiyorum kzin gunldrinde yap makyaji . Ona bike karisiyorsa eger az az alistirman lazim. Kesin ailesi sevmiyordur makyaj i o yuzden oyle yapiyordur
Mesela bigun sadece fodotrn diger gun fondoten allik gibisinden .. isyerinde makyajsiz hic dusunemiyorum kendimi. Sende makyajin baskakari begensin diye ozguven den dolayi yaptigini anlat surekli

Eşiniz bir işte çalışmıyor mu?

Egoist oldugunu dusunuyorsunuz yani?
Bugun tatil yine makyaj yapim ben yine isimi hallediyimde
Egoist değil sizin bu ilişkiye verdiniz değeri vermediğini düşünüyorum sizin üstünüzde baskı kurması normal değil bazı şeyleri güzellikle söylemek varken o baskı yolunu seçip senden güzel davranış bekliyor evlilik için fedakarlık tek taraflı olmaz ki

Bu tartismadan sonra direnince konu farkli yerlere gidiyor ailem cok buyuk sorunlar yaratti sevgili ve nisanlili donemimizde bu maddi konular degilde ablam enistem babam bi olup ayrilmami istediler iftira atarak esim ispatladi herseyi ve suan evliyiz evliligimiz guzel gidiyo genel olarak. Sinirler gerilince tartisma oluyo basit bi tartismadan konular aileye dayanabiliyo bazen sonradan ikimizde pisman oluyoruz. Bende mesela makyajdan cikan tartismayi uzatmak istemiyorum cunku tartisma aileye uzanir diye korkuyorum ailemin yaptiklari hatanin faturasini odemek istemedigimden kaciyorum...

Bi keresinde surdum eve gelip tum rujlarimi kirdi yepyeni olanindan en bi sevdiklerime kadar :/
Lazerin faydasi olmuyo canim hormon bozluklugunu halletmem gerekiyo
Hormon bozukluğunun tedavisi gayet kolay ertelemeyin... adetin 2. Günü gidip kan tahlili verin ve ilaçlara başlayın 6 ay kadar bi süre zaten. Sonrasında da hemen bi hastanede lazere başlayın çok rahat edeceksiniz.

Eşiniz bir işte çalışmıyor mu?
Esim dil kursuna gidiyo beni ise goturup getiriyo ben 1 hafta sabah erken ise baslayip oglen paydos ediyorum 1 haftada oglen baslayip aksam paydos ediyorum
Sabah karanlik aksamda karanlik. Ehliyetim var ama bi gozum kor denecek kadar az goruyo digeride yorgun :/ karsidan gelen araba veya arkamda olan arabanin farlari gozumu alip aglatiyor bu yuzden esim goturup getiriyor dil kursunda tatil olunca beni is yerinde bekliyor is yerim uzakta

Hormon bozukluğunun tedavisi gayet kolay ertelemeyin... adetin 2. Günü gidip kan tahlili verin ve ilaçlara başlayın 6 ay kadar bi süre zaten. Sonrasında da hemen bi hastanede lazere başlayın çok rahat edeceksiniz.
Yaptirdim kan tahlilini doktordan randevu alacaktim temmuz ayina verdiler iptal ettim Turkiye'de gorusecem insAllah :) suan testeredisli aslan pencesini ve nane kurunu yapiyorum bakalim insAllah duzelir (prolaktinle testosteron yuksek sadece) tesekkurler bilgi ve onerileriniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…