Kocamin kiskancligi

Üff bu ne ya...bu ne güvensizlik hem size hem kendisine ..

Canim kusura bakma ama insan kendi nasilsa karsidakinide oyle gorur esin kuzenleriyle muhabbet edince yan gozlemi bakiyor aceba

sen kendi kız kuzenlerinin elini tutunca tahrik mi oluyorsun, onlarla watsapta konuştuğunda onlara karşı hisler mi besliyorsun da benimkiler de öyle olacak sanıyorsun diye bir soru yöneltin bence. sizi eve kilitlemeye bile kalkışabilir. taviz vermeyin.

Kocanın kafası çok kötü çoooook. Whatsapp muhabbetini geçtim, normalde de tokalaşma, muhabbet etme demesi ağır vaka yani.

Benim eşim de ailesinde amca çocuklarıyla falan evlenen çok olduğu için bana kuzenlerinle samimi olma demişti ilk başta ama ben ne dedim "BANA BAK ONLAR BENİM KARDEŞİM CANIM ASLA BANA BÖYLE BİR ŞEY DİYEMEZSİN DEDİM " o zamandan bu zaman hiç ağzını bile açmadı ve kuzenlerim 25 20 27 yaşlarında hala gördüm mü yanaklarını sıkar öperim onlar benim kardeşlerim bence bu eşinin yaptığı ayıp ötesi

Benim eşimde kıskanç da kuzenden kıskanmak nedir yani. Kendisi konuşmuyomu kuzenleriyle.
O kuzenlerle kardeş buyumedi öyle görmemiş o yüzden beni kiskandi. Biz kardeş gibiydik her bayramda toplasir konusurduk o bunu görmemiş beni engelliyor tartistik kaç kere anlayan mi hic yok!

Bizde yapiyorduk kuzen benim yanaklarimi sikmistir eşim fena bakiyor yapiyo bu ya dovucem der gibi. Oysa biz bi arada büyüdük severdik eşim anlamiyo ben bunu kaç kere dedim.kardeşlerim diye yok anlamiyo yok nikah düşermiş bla bla ne şeyler düşünüyor adamin kafasinda!

Kendi kuzenlerle hic samimi değil evli barkli adamim diyor niye olayim diyor hic de samimi konuştuğu görmedim iki sene oldu. Kendisi yapmadigi için banada yapmami istemiyo iste benim kocam böle biri.

kendi köyünde cogu akraba ilişkileri hep kopuk. Nedeni miras yüzünden.. O yüzden kardeş ilişkilerden çok uzak.. Bizde öyle degildik biz hepimiz şimdiki tuttuk konuştuk. Kocam kendi kuzeniyle konuşmuyor samimiyeti yok olsa kiskanmazdim akraba evliliğe kesinlikle karsiyiz biz. İste kaftan anlamiyo o yönden kültürumuz farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…