- 16 Mart 2011
- 316
- 108
- 103
- 35
keşke fake olsam.. ne desen haklısınben de fake diye düşünüyorum artık.
çalışan bir kadın bu kadar ezik olamaz, olmamalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke fake olsam.. ne desen haklısınben de fake diye düşünüyorum artık.
çalışan bir kadın bu kadar ezik olamaz, olmamalı.
ya ailesini tercih ederse demişsin ya, zaten onları tercih etmiş eşin. sen koca diye adama yapışan dış kapı mandalısın.keşke fake olsam.. ne desen haklısın
belki de bu gerçekle yüzyüze gelmek istemiyorum bilmiyorum. Bana bu konuda en çok sen yol gösterdin. Zayıf karakterimden dolayı böyle pasifim güçlü olmak isterdimya ailesini tercih ederse demişsin ya, zaten onları tercih etmiş eşin. sen koca diye adama yapışan dış kapı mandalısın.
Dengeyi kesinlikle kuramaz. Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen kuramadı. Eşime güvensem zaten sorun yapmazdım. Ama ona güvenim yok. Ailesiyle sürekli birarada olmak isteyecektir. Onların gittiği yerlere bile birlikte gitmek isteyecektir.bende evlendikten 6 ay sonra eşimin memleketine taşındım, 4 senedir de burdayım. Olay tamamen eşinizin dengeyi kurması ile alakalı bir durum. Eşimle biz oğlum yokken haftada bir giderdik hafta içi ziyarete onlarda ayda yılda bir biz davet edersek gelirdi. Eşim annesine her hafta biz geliyoruz sizin gelmenize gerek yok demiş çok sonra söyledi bunu kayınvalidem bana :)
Aslına bakarsanız eşiniz dengeyi kurarsa o kadarda kötü bir şey değil aynı şehirde yaşamak, ama eşiniz bunu yapamayacak sürekli sizden çıkmayacaksa büyük sıkıntı yaşarsınız
eşiniz ne anlarsa anlasınkeşke fake olsam.. ne desen haklısın
Dengeyi kesinlikle kuramaz. Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen kuramadı. Eşime güvensem zaten sorun yapmazdım. Ama ona güvenim yok. Ailesiyle sürekli birarada olmak isteyecektir. Onların gittiği yerlere bile birlikte gitmek isteyecektir.
Ailesi bana oldukça iyi davranıyolar. Ama bizim aile olmamıza fırsat vereceklerini zannetmiyorumo zaman ne yapın edin gitmeyin bence, fazla muhabbet tez ayrılık getirir lafı boşuna değil, zaten yakın mesafe de oturuyor mussunuz öyle olmaya devam edin.
eşinize de gitmek istemediğinizi burada ki düzenizi bozmak istemediğinizi problem yaşamaktan korktuğunuzu net bir şekilde anlatın anlar diye düşünüyorum
'Evcilik' .. Ne kadar da doğrugüvenmediğin adamla neden hala "evcilik" oynuyorsun?
Uyuşturucu falan mı kullanıyorsunuz burdan bakınca düşünceleriniz uyusmuş gibi "evet ,haklısınız ,öyle, keşke söyleyebilsem ,katılıyorum "la olmayacak biliyorsun uz değil mi ?!! Bence artık buraya birsey sormayın kaç aydır insan eşine içindekileri nasıl söylemez taş olsa çatlar valla siz bizi catlatirda yine de birsey yapmaz gibisiniz'Evcilik' .. Ne kadar da doğru
Uyuşturucu falan mı kullanıyorsunuz burdan bakınca düşünceleriniz uyusmuş gibi "evet ,haklısınız ,öyle, keşke söyleyebilsem ,katılıyorum "la olmayacak biliyorsun uz değil mi ?!! Bence artık buraya birsey sormayın kaç aydır insan eşine içindekileri nasıl söylemez taş olsa çatlar valla siz bizi catlatirda yine de birsey yapmaz gibisiniz
yazmadı ama acaba şiddet mi görüyor?Uyuşturucu falan mı kullanıyorsunuz burdan bakınca düşünceleriniz uyusmuş gibi "evet ,haklısınız ,öyle, keşke söyleyebilsem ,katılıyorum "la olmayacak biliyorsun uz değil mi ?!! Bence artık buraya birsey sormayın kaç aydır insan eşine içindekileri nasıl söylemez taş olsa çatlar valla siz bizi catlatirda yine de birsey yapmaz gibisiniz
Ailesi bana oldukça iyi davranıyolar. Ama bizim aile olmamıza fırsat vereceklerini zannetmiyorum
sonuç??'Evcilik' .. Ne kadar da doğru