Kocamın metresi bana aşık oldu, ne yapayım?

Geliyo geliyo senin ipini çekecek olan kişi geliyo az kaldı aradım ben şimdi. Dur bak daha neler olacak çok heyecanlı

Ablam, sen neyin heyecanını yaşıyorsun?

Moderatör gelip hesabımı silecek? Buna mı heyecanlanıyorsun? Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?

Vay arkadaş.

Ben de sandım ki, burada derdime deva olacak yüce gönüller, yarama merhem sürecek nice zekalar çıkacak...

Sizin durumunuz benden betermiş.

Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?
al iste basladi kezban yakistirmalar.. bizim hic degilse birbirimize faydamiz var.. burda fake konu acinca sen ne anliyorsun? umarim senin ismini soyadini 7 sulaleni resmini herseyini ortaya sererler ..
ondan sonra eksi'de boyle gecer baslik: bizim uyemiz degildir!

Yalniz bisey soylemek istiyorum;

Bu adam ya da kadin her kim ise, noktalama isaretleri,imla kurallarina uyumu,sonraki mesqjlarinda kirdugu cumleler falan cok duzgun.

Sosyal deneye mi tabi tutuluyoruz yoksa yine :)))

Bu siralar okullar da kapali... Tez,odev zamani falan mi ne bileyim bilemedim yani...

Yok moderatör gelip üyeliğinizi silecek diye heyecanlanmiyorlar.
Site sahibimiz Kazen sizin ad soyad ve resimlerinizi ekler bizde hep beraber ona yorum yaparız. Tüm heyecan bundan yanlış anlamayın. .

Yok evladım daha fazlası olacak hesap sildirtmekle yetinemeyiz.. Sen yenisin bilmezsin

Senin de hayatindaki en buyuk heyecan, yeni ogrendigin biseksuel, findik got gibi kelimeleri cumle icinde kurmayi basarabilmek heralde. Senin icin buyuk basari aslinda.

Site sahibimiz Kazen sizin ad soyad ve resimlerinizi ekler bizde hep beraber ona yorum yaparız. Tüm heyecan bundan yanlış anlamayın. .

Aynen aynen zaten bugun aksam cagiracakti mune abla kazeni oglanla brnm herifi. Erkenden uyuttum ekşini kacirmamak icim

Ablalarım, korkutuyorsunuz beni.
Kocam var, ailem var, anam var, babam var, çoluğum çocuğum var, size dert yandım diye beni linç mi edeceksiniz?

Vay ben nerelere düştüm. Keranelere düşsem daha iyiymiş. Vay başıma gelenler.

aaa niye öyle dedın ki..
ben sana kocanın ortagıyla evlen dedım
hiç ona cevap vermedın bile.

soruna cevap verenler var ama sen polemık derdındesın

tillilili aheyy aheyyy diye agit yakman kalmisti onu da yap bari
boyle bisey yapinca sonuclarina katlanacaksin bacim

Buna çirkin deyip, kocanın metresiyle Kaliforniyaya kaçmayı düşünmek nasıl bir kafa gerektiriyor acep?

Yok öyle acındırma hatta cehennemin dibine yol göründü sana

Ciddi misin? Bu konunun altinda mi yapacak bu islemleri? Ben de bakayim diye seettim de,hiv gormedim de )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…