- 29 Temmuz 2015
- 19
- 4
- 1
- 40
- Konu Sahibi ZariflerPrensesiMerve
-
Geliyo geliyo senin ipini çekecek olan kişi geliyo az kaldı aradım ben şimdi. Dur bak daha neler olacak çok heyecanlı
al iste basladi kezban yakistirmalar.. bizim hic degilse birbirimize faydamiz var.. burda fake konu acinca sen ne anliyorsun? umarim senin ismini soyadini 7 sulaleni resmini herseyini ortaya sererler ..Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?
Kimi aradin dombik
Yok moderatör gelip üyeliğinizi silecek diye heyecanlanmiyorlar.Ablam, sen neyin heyecanını yaşıyorsun?
Moderatör gelip hesabımı silecek? Buna mı heyecanlanıyorsun? Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?
Vay arkadaş.
Ben de sandım ki, burada derdime deva olacak yüce gönüller, yarama merhem sürecek nice zekalar çıkacak...
Sizin durumunuz benden betermiş.
Sivilceli ergen insanın ipini çekecek kişiyi. Kolaymı öyle salak saçma edepsiz şeyler yazıp sonra özür dilemeler. Kafaya almalar.
Yok evladım daha fazlası olacak hesap sildirtmekle yetinemeyiz.. Sen yenisin bilmezsinAblam, sen neyin heyecanını yaşıyorsun?
Moderatör gelip hesabımı silecek? Buna mı heyecanlanıyorsun? Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?
Vay arkadaş.
Ben de sandım ki, burada derdime deva olacak yüce gönüller, yarama merhem sürecek nice zekalar çıkacak...
Senin de hayatindaki en buyuk heyecan, yeni ogrendigin biseksuel, findik got gibi kelimeleri cumle icinde kurmayi basarabilmek heralde. Senin icin buyuk basari aslinda.Ablam, sen neyin heyecanını yaşıyorsun?
Vay arkadaş.
Yok moderatör gelip üyeliğinizi silecek diye heyecanlanmiyorlar.
Site sahibimizKazen sizin ad soyad ve resimlerinizi ekler bizde hep beraber ona yorum yaparız. Tüm heyecan bundan yanlış anlamayın. .
valla alemsinAynen aynen zaten bugun aksam cagiracakti mune abla kazenioglanla brnm herifi. Erkenden uyuttum ekşini kacirmamak icim
aaa niye öyle dedın ki..Ablam, sen neyin heyecanını yaşıyorsun?
Vay arkadaş.
tillilili aheyy aheyyy diye agit yakman kalmisti onu da yap bariAblalarım, korkutuyorsunuz beni.
Kocam var, ailem var, anam var, babam var, çoluğum çocuğum var, size dert yandım diye beni linç mi edeceksiniz?
Vay ben nerelere düştüm. Keranelere düşsem daha iyiymiş. Vay başıma gelenler.
Buna çirkin deyip, kocanın metresiyle Kaliforniyaya kaçmayı düşünmek nasıl bir kafa gerektiriyor acep?Daha önce hiç grup yapmadım ve gruba karşıyım.
Bence çok çirkin bir şey ve grup dediğimiz şey erkeklerin egosunu tatmin edip, kadınları ezmeleri için icat edilmiş bir format.
Bence gerçekten aşık olan adam, yatakta karısından başka kadını istemez.
Yok öyle acındırma hatta cehennemin dibine yol göründü sanaAblalarım, korkutuyorsunuz beni.
Kocam var, ailem var, anam var, babam var, çoluğum çocuğum var, size dert yandım diye beni linç mi edeceksiniz?
Vay ben nerelere düştüm. Keranelere düşsem daha iyiymiş. Vay başıma gelenler.
Yok moderatör gelip üyeliğinizi silecek diye heyecanlanmiyorlar.
Site sahibimizKazen sizin ad soyad ve resimlerinizi ekler bizde hep beraber ona yorum yaparız. Tüm heyecan bundan yanlış anlamayın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?