• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın nesi var?

Çok garip bir durum muhakkak büyüklerinizden biriyle konuşun. İş yeri telefonunu alın arayın öyle bir yer var mı diye sorun. Sen olsan ban sormaz mıydın diye empati yapmasını söyleyin

Tarikat,örgüt vb birseye bulaşmış olabilir.
Borclarınız varken tekin olmayan tiplerden borç almış,ödeyememiş olabilir.
Madde kullanıyor olabilir.
Siz sakince,güzellikle sorun,hesap sorar tarzda değilde,işin ic yüzünü anlamaya çalışın. Çok ürkütücü bir durum,altından çok acayip şeyler çıkabilir dikkatli olun.

Millet sadece başını okuyor. Aradakileribi okumadan ciddi ciddi yorum yapıyor. Fake olduğu apaçık@ mune

Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü.Eşim akşam 10 gibi eve geldi.Bana hadi seninle bir yere gideceğiz dedi.Bende saate baktım ve biraz geç olmadı mı dedim.Bana evlilik yıldönümümüzü unutmadım ancak şimdi benimle gelmen lazım dedi.Yarı gönülsüz bir şekilde beni arabaya bindirdi ve Sultanbeyli civarında ara sokaklara daldık.Burada bir evin önünde durdu.Sen araba da kal dedi bana da.Evin kapısına 3 kez vurdu,sonra kapının arkasından da 3 kez vurma sesi geldi.Sonra eşim iki kez daha kaputu vurdu ve kapıyı,yaşlı bir adam açtı.Kocam yüksek sesle onu getirdim dedi.Adamda bizim arabaya doğru baktı.Bir daha bu saatte buraya getirme,vakti değil dedi.Sonra doğruca eve gittik.Anlayacağınız evlilik yıldönümü hediyem de bu oldu.
Ve siz 3 kere tıklama sesini arabanın ićinden duydunuz öyle mi?
Sormadınız mı? Neden buraya geldik vs diye.

Romantik bir adamdı kocam,beni korur,sever ve sayardı.Mali açıdan zor bir dönem geçirdik(işi battı,ben işi bıraktım)Şimdi 3 senedir bir sabun firmasında çalışıyor ve işi gereğince çok sık seyahat ediyor.Ancak kocamda son zamanlarda garip bir hal var.Son bir ayda belirli aralıklarla eve yaralanmış bir şekilde geliyor.Mesela dün gece eve geldiğinde gözünün altında bir morluk vardı,dudağında da bir yara.Israrla ne olduğunu soruyorum cevap yok.Ve bu son bir ayda 3-4 defa oldu.Korkuyorum hanımlar,onun için endişeleniyorum,ancak hep kısa cevaplar verip beni geçiştiriyor.Bana ben dönüşü olmayan bir işe girdim diyor.

Ne oldu diyorum,bu konu hakkında konuşamam,birinci kuralımız bu diyor.Ben ısrar ettikçe sen benim timörümsün diyor.Ne dedim ki ben şimdi diyorum,her şeyi kontrol etmekten vazgeç bırak ne olacaksa olsun diyor.Kocam bu şirkette işe başladıktan bir süre sonra,evdeki tv yi kaldırdı,pahalı takım elbiselerini sokaktaki bir adama verdi hatta benim ikeadan çok beğenerek aldığım bir mobilya vardı onuda dışarı attı.Sebebi de, biz bu eşyaların değil eşyalar bizim sahibimizmiş ve o bundan rahatsız oluyormuş.Hanımlar,sizin kocalarınınz da böyle mi?Ben anlamadım ki bu adama ne oldu.Kimle kavga ediyor,neyin içine girdi,ne oluyor.Kafayı yiyecem valla.
ya sizofrenı
ya tarıkat
bıseye bulasmıs veya beynı rahatsız bellı
normal degıl bu yaptıkları
benım babam sabun ımalatcısı
hıc bı calısanı boyle olmadı calıstıgı yerle alakalı degıl de
ordan bı manyakla tanıstıysa hayatı degısmıs beynı yıkanmıs olabılır

Romantik bir adamdı kocam,beni korur,sever ve sayardı.Mali açıdan zor bir dönem geçirdik(işi battı,ben işi bıraktım)Şimdi 3 senedir bir sabun firmasında çalışıyor ve işi gereğince çok sık seyahat ediyor.Ancak kocamda son zamanlarda garip bir hal var.Son bir ayda belirli aralıklarla eve yaralanmış bir şekilde geliyor.Mesela dün gece eve geldiğinde gözünün altında bir morluk vardı,dudağında da bir yara.Israrla ne olduğunu soruyorum cevap yok.Ve bu son bir ayda 3-4 defa oldu.Korkuyorum hanımlar,onun için endişeleniyorum,ancak hep kısa cevaplar verip beni geçiştiriyor.Bana ben dönüşü olmayan bir işe girdim diyor.

Ne oldu diyorum,bu konu hakkında konuşamam,birinci kuralımız bu diyor.Ben ısrar ettikçe sen benim timörümsün diyor.Ne dedim ki ben şimdi diyorum,her şeyi kontrol etmekten vazgeç bırak ne olacaksa olsun diyor.Kocam bu şirkette işe başladıktan bir süre sonra,evdeki tv yi kaldırdı,pahalı takım elbiselerini sokaktaki bir adama verdi hatta benim ikeadan çok beğenerek aldığım bir mobilya vardı onuda dışarı attı.Sebebi de, biz bu eşyaların değil eşyalar bizim sahibimizmiş ve o bundan rahatsız oluyormuş.Hanımlar,sizin kocalarınınz da böyle mi?Ben anlamadım ki bu adama ne oldu.Kimle kavga ediyor,neyin içine girdi,ne oluyor.Kafayı yiyecem valla.

Tefecilere ya da mafyaya bulaşmış olabilir mi?
Bu ilk tahminim
İkincisi de yaşaduğı maddi çöküş nedeniyle ruh sağlığı bozulmuş da sağa sola sataşıp dayak yiyor olabilir mi?
Bu da ikincisi
Aklıma başka bir şey gelmedi.

hayırlı olsun eşiniz beleya bulaşmış
bence çok borcu var borçluları dövüyor
takip edin yada ettirin
Durumumuz iyi çok şükür.Parasal bir şey olsa anlardım diye düşünüyorum

Hayat böyle ne yazık ki
Erkek misin?
Tefecilere ya da mafyaya bulaşmış olabilir mi?
Bu ilk tahminim
İkincisi de yaşaduğı maddi çöküş nedeniyle ruh sağlığı bozulmuş da sağa sola sataşıp dayak yiyor olabilir mi?
Bu da ikincisi
Aklıma başka bir şey gelmedi.
Konu fake, fight club filminin senaryosuyla yazılmış sahte bir konu

ya sizofrenı
ya tarıkat
bıseye bulasmıs veya beynı rahatsız bellı
normal degıl bu yaptıkları
benım babam sabun ımalatcısı
hıc bı calısanı boyle olmadı calıstıgı yerle alakalı degıl de
ordan bı manyakla tanıstıysa hayatı degısmıs beynı yıkanmıs olabılır
Bilmiyorum benim kafam çok karıştı.Çözülemeyen bir durum bu

Back