- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
Uzun zaman oldu hanımlar yine buradayım. Bugün olan olayı anlaticam size. Çok uzun zamandır yani bizim için epey uzun yaklaşık bir aydır hiç kavga etmedik eşimle. Tabi benim alttan almalarım daha cok. Ama o da biraz daha dikkatliydi eskiye göre. Akşam bebeğimi yataktan dusurdum. Nasıl oldu bilmiyorum. Hala o kadar kötüyüm ki. İçim yanıyor. Çok ağladı. Bende tabi. Benim kocam kendisi sabırsızdir ama benim çocuğa birşey yapmama Sabrimin bazen tükenmesine hiç tahammut edemez bana bağırır çağırır. Bugün bebeğim düşünce bir hısımla geldi. Bağırıyor hakaret ediyor. Ben de sus nolur diyorum. Zaten kötüyüm. Ama yok hele senin yuzunden birşey olsun diyor bana asıl birde başka hakaretler. Bende de dayanamadım daha fazla sende düşürdün ben ağzımı açıp bir şey dedim mi sana dedim iyice kopurdu. Süs benimle tartışacagina çocukla ilgilen falan. Üstüne yürüdü hatta. Şimdi konusmuyorum. Ama o benden daha çok küs. Düşünebiliyor musunuz. Ben napicam bu adamla. Yavruma mı yanayım bu öfke tutkunu adamla evli olduğuma mı? Yani beni onun teselli etmesi gerekmiyor mu? Nolur birşey söyleyin bana. Yavrum da hemen uyudu. 3saat oldu yeni uyandi emiyor. İçim parça parça.