Kocamin rahatligi

İnanmıyorum cidden var mı böyle insanlar resmen cennetlikler ya maşaAllah o destek hiç eksik olmasın İnşaAllah...
Gerçekten biz de şok olduk , ama hala gözümüzün önündeler , adamcağız pazara gider iki evin pazarını yapar , kurban olur iki evin kurbanını keser . Yani hiç üzmediler . Hepimiz onlara dua ederiz . Biz gidince mesela teyze bize muhakkak mendil hediye eder 🥰 çok iyi insanlar .

Allah aşkına bi duyar kasmayın ya. Kızlar bildiğiniz kaşar işte. Neyini savunuyosunuz. Kadının izlediğini bile bile kameraya dalga geçerek inadına hareketler yapan kadınlar kaşarında önde gidenidir. Adam da çocuğunun anasının dedikodusunu yapan, ailesini alay konusu eden şerefsiz basiretsiz malın teki. İki popo iki meme için ruhunu satanlardan. Tam boşamalık uyardığın halde aklınla dalga geçer gibi kamerayı çevirmesi, o pisliklerle bir olup sana gülmesi. Açsınlar kendi popolarına gülsünler. Boşanırsın veya boşanmazsın bilemem. Ama o dükkana git iyi bi azar çek ve kov. Eşin tutup sana karışırsa onu da evden kov. Bu kadar saygısızlık da olmaz. Terbiyesizler.

İnsan iş arkadaşıyla şakalaştı diye kaşar mı olur Allah aşkına?
Çok büyük bir alan değilse iş yeriniz, küçük bi alanda insanlar yan yana durunca sohbet etmelerinden, şakalaşmalarından daha normal ne var bilemedim
Sosyalleşmenin gereği yani
Başka erkekle namusuma laf gelmesin diye şakalaşmam bakmam bile demeniz çok tuhaf ama gerçekten
Namus öyle ipin ucunda bekleyen bir şey değil
Bu fikirde olan bir sen bir ben 😂

Bi de bana kaşar dedi üstü kapalı 😂😂😂
Yok artik
Ben konuyu ilk actigi mesajda kasar olabilirsin okey cok normal demesine hala guluyorum. İsyerinde insanlar robot degil,konusur sakalasir da. İste boyle mudahil olunursa da dalga konusu olunur,kameradan el sallayanlari izlersin yani olacagi o.
Su namus var ya,ne bela bir seyse. Goz goze gelince elden gidiveriyor hemen kahrolasi namus

Yok artik
Ben konuyu ilk actigi mesajda kasar olabilirsin okey cok normal demesine hala guluyorum. İsyerinde insanlar robot degil,konusur sakalasir da. İste boyle mudahil olunursa da dalga konusu olunur,kameradan el sallayanlari izlersin yani olacagi o.
Su namus var ya,ne bela bir seyse. Goz goze gelince elden gidiveriyor hemen kahrolasi namus
Bağzı rahat üyelere de zamanında kaşar denmiş demek ki gibi bi şey dedi bi yerde
O kaşar benim sanırım
Tek rahat ben olduğuma göre😂

Namus diye şarkısı bile var hey gidi
Öyle önemli işte 😂

Bu ne laubalilik, el kol şakaları bir de kamereya el sallamalar falan. Siz haklısınız. Orası iş yeri. Kocanız mesafesini korumayı bilmiyor. Samimiyet ve laubaliliği birbirine karıştırıyor.

Blof yapmiyorum. Esimin durumundan haberdarim. Kiza kasar demedim. Tekrar ediyorum.

Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun.
Diye yazdim. Dikkat ederseniz. Kasar olabilirsin (ya da olmayabilirsin) , zarf atabilirsin ya da atmayabilirsin) ,.. Vs. Diye kastettim ve kocama topu attim.
Siz sürekli baktıgınız ve uyardıgınız ıcınde adamın hıc aklında yoksa bıle sırf ınadından kafasına dusuruyor da olabılırsınız. Bu da bır ıhtımal. Bazı adamlar da böyledir. Ama sızın esınızın karakterı bu. Önce bir işveren olarak calısanlarla arasına gereklı mesafeyi koymuyor bır, flört etmeyi seviyor bu da iki.
Sizin söylemenizle düzelecek birşey değil bu ki düzelecek olsa 'evet haklısın sanırım hayatım ben çok yumuşak yüzlü davranıyorum, yanlıs anlasılıyorum, dısarıdan da pek hos durmuyor' derdi. İçinde boşanma kelımesı gecen cumleler kuruluyor, esınız ıse baktıgınız saatlerı anladıgı ıcın farklı saatlerde gülüp eglenmeye devam edıyor. Bılemedım. Son kararı sız vereceksınız. Eger gercekten bosanmayacaksanız bu tür cümlelerı sıklıkla kurmamanızı tavsıye edebılırım. Bır sure sonra ınandırıcılıgını kaybedıyor cunku

Bağzı rahat üyelere de zamanında kaşar denmiş demek ki gibi bi şey dedi bi yerde
O kaşar benim sanırım

Öyle önemli işte 😂
Oncelikle kasar lafini uzerinize alindiginiz Icin uzulmenin yaninda sizin eglendiginizi gorerek Ben de egleniyorum sizinle simdi.havada tam parti havasi da var yasasin eglencelik olaylar.
Namusun iki bacak arasini savunanlardan degil, gez goz arpaciktan ibaret oldugunu dusunurum. Kocam gidip para karsiligi bir iliski yasasa bu kadar zoruma gitmezdi inanin. Ama bu olay bakisma hoslanma gulme eglenme ve hafif dokunuslarla taclandiriliyor. Ustune Ben ve 2 cocugum ve 17 yilim ve bir yuva hice sayiliyor.bakis acisi, nerede durup nereye baktiginla degil nereden bakarsan bak ne gordugunle alakalidir.

O kaşar benim sanırım

Öyle önemli işte 😂

pazarcı alışveriş yapan kadın ve kızına laf atmış

anası eski kaşar kızı taze kaşar diye

(yaşanmış olaydır, alıcılarınızın ayarları ile oynamayınız)

Oncelikle kasar lafini uzerinize alindiginiz Icin uzulmenin yaninda sizin eglendiginizi gorerek Ben de egleniyorum sizinle simdi.havada tam parti havasi da var yasasin eglencelik olaylar.
Namusun iki bacak arasini savunanlardan degil, gez goz arpaciktan ibaret oldugunu dusunurum. Kocam gidip para karsiligi bir iliski yasasa bu kadar zoruma gitmezdi inanin. Ama bu olay bakisma hoslanma gulme eglenme ve hafif dokunuslarla taclandiriliyor. Ustune Ben ve 2 cocugum ve 17 yilim ve bir yuva hice sayiliyor.bakis acisi, nerede durup nereye baktiginla degil nereden bakarsan bak ne gordugunle alakalidir.

iyi de o kadınlar sizin kameradan baktığınızı nasıl öğrendiler

eşiniz söyledi

yani konu kadınların en olduğu değil buna imkan tanıyan eşiniz

adam isterse ne espri yaptırır ne dokundurtur

o zaman karşıdakiler de bu durum onlara garip gelse de buna uyar, ama eşiniz aman boşşş ver havasında ise onlar neden kendilerini bir başkasının kalıbına soksunlar ki

iyi de o kadınlar sizin kameradan baktığınızı nasıl öğrendiler

eşiniz söyledi

yani konu kadınların en olduğu değil buna imkan tanıyan eşiniz

adam isterse ne espri yaptırır ne dokundurtur

o zaman karşıdakiler de bu durum onlara garip gelse de buna uyar, ama eşiniz aman boşşş ver havasında ise onlar neden kendilerini bir başkasının kalıbına soksunlar ki
Ben onlar konusup gulerken aradigimda aliyorlarmis kiz. Komsu oradayken hic aramadim ama hersey den haberi var dun ziyarete geldiginde kameraya bakip guluyordu. Neyse kiz Turkce bilmiyor, seni kimin aradigini, ne konustugunu nereden bilsin diyorum. Yok biliyormus ta turk sefte biliyormus falan filan. Sabah konusmak istedi kendince konustu yok Ben paranoyakmisim yok kimse dalga gecmiyormus. Ben her hareketi olani ustume aliyormusum. Buyutup kimseye duyurma vs.. Ama kizi cikarmak muhabbet kesecem deyip geri adim atmak yok. 1 hafta sure verdim tasinmasi Icin. Sinirlenip giderim kurtulurum bu sacmaliklardan dedi cikti. 😏

Yok artik
Darkmorecim normal bi kadın karşısında haklı ya da haksız farketmez, kocasını kıskanan, samimiyetten rahatsız olan bi kadın varken kameraya peçete tutup alay etmez ya da daha çok fiziksel temas kurup gözüne sokmaz, aksine kendine hakaret sayar eğer niyeti bozuk değilse ve ciddi bi tepki koyar. Kadınların kaşar olduğu gerçeği ortada adamın onlardan eksiği yok fazlası var. E konu sahibi bunu kabul da ediyor. Kaşara kaşar demek mi sorun oldu?

Darkmorecim normal bi kadın karşısında haklı ya da haksız farketmez, kocasını kıskanan, samimiyetten rahatsız olan bi kadın varken kameraya peçete tutup alay etmez ya da daha çok fiziksel temas kurup gözüne sokmaz, aksine kendine hakaret sayar eğer niyeti bozuk değilse ve ciddi bi tepki koyar. Kadınların kaşar olduğu gerçeği ortada adamın onlardan eksiği yok fazlası var. E konu sahibi bunu kabul da ediyor. Kaşara kaşar demek mi sorun oldu?
Benim icin sorun yani kasar demek. Cunku isyerlerinde herkes muhabbetci,herkes geyikci. Kamera cekiyor diye konu sahibi goruyor,cekmese,kamerasiz bir yerde calisilsa,adam fabrika iscisi olsa misal,donen muhabbetler ohooo,burdan koye yol olur hesabi. Buradaki yanlis kocada. Adam kalkip anlatiyor demek ki karim sizi benden kiskaniyor diye. Veya konu sahibi personel kadinlara belli ediyor kiskancligini. Hos olmayanlar bunlar. Benim isyerinde bir arkadasim olsa,onunla olan muhabbetimi karisi kiskansa hic de tepki koymam. Kendimden eminim,isyerindeki geyiklerin hesabini da her arkadasimin hanimina hesap vermek zorunda degilim ki.

ama bu bizim buradan görülen, basit bir değerlendirme, yani bizde yapılmaz olağan şartlarda diyoruz

konu sahibi Ukrayna daymış

yani tamamen farklı bir kültür

onu da geçtim "hey siz kim oluyorsunuz da, kameraya bu şekilde el kol hareketleri yapıyorsunuz" diyen yok ki (koca)

espri yapıyorlar, belki de adam kıskandırın da kıymetimi bilsin, burada kızlarlayım diye kıskanıyor vs diye konuşuyor

iş arkadaşları ile oturulur gülünür konu sahibinin el kol şakası dediği nedir onu da bilmiyoruz da bir sorun varsa da kadınlarda değil kocadır

yani kadınların tek amacı patronu yatağa atmak olsa da sorumlusu kocadır

birini yatağa atmaya kalkan da bir bakar buna yürürsem olur mu diye sonra yola çıkar, adam konu sahibinin istediği gibi mesafeli olsa kimse gidip ona yapışmaz, en fazla kendi araların da "bu ne biçim adam, buluttan nem kapıp uzak duruyor, sanki kendisini yiyeceğiz" der ama adama yapışamaz

Merhaba,

Ben el-kol şakalarından hiç hoşlanmam. İşyerinde bana kesinlikle hiçbir kadının ya da erkeğin bu şekilde samimi davranmasına izin vermem. Ama bundan hoşlanan ve normal karşılayan çok insan var. Herkes farklı farklı. Belki eşiniz de bunu gerçekten normal karşılayan insanlardan. Olabilir. Bu sizi rahatsız ediyorsa mutlaka sakince bunu açıklamanız lazımdı. Aynı şeyi ben yapsam, işe girip yanımdaki çalışan adamla böyle şakalaşsam sen normal karşılar mısın? derdim. Karşılarım derse valla işe girer aynen dediği gibi yapıp kendimi videoya çekip "bu işi de çok sevdim hayatım çok mutluyum" deyip yollardım :) :) Bakalım gerçekten normal geliyor mu. Yine de gelebilir o zaman gerçekten bir ilişki yoksa kabul edeceksem devam ederdim. Bunlar çünkü yapı meselesi, değişeceğini sanmıyorum.

Kamera ile takip etmek bence uygun bir davranış değil. İlişkide güven bittiyse olay bitmiştir. Yani derdiniz laubalilikten uzak olmasıysa yukarıdaki taktikler denenebilir ama ilişkileri olduğundan şüpheleniyorsanız şüphesi bile yeter, adamı izlemeye gerek yok. Eşim beni izlese ne münasebet diye olay çıkarırım :p güvensizlik de boşanma sebebi benim için.

Hadi bir hata yaptınız izlediniz, eşinizin bunları işyerinde yayıp kızların sizinle dalga geçmesine izin vermesi tam bir skandal. 17 yılmış, 3 çocukmuş. Bu adamla devam ederseniz bu olay hep aklınızda olur. Unuturum diyorsanız devam ama ben böyle olsam adamla sakince konuşup bavulunu da hazırlayıp kapının önüne koyardım. "17 yılın hatırına bavulunu sana hazırlatmadım, her şeyini koydum, bu zamana kadar beni mutlu ettiğin günler de olmuştu. Teşekkürler :)" der bitirirdim.

ama bu bizim buradan görülen, basit bir değerlendirme, yani bizde yapılmaz olağan şartlarda diyoruz

konu sahibi Ukrayna daymış

yani tamamen farklı bir kültür

onu da geçtim "hey siz kim oluyorsunuz da, kameraya bu şekilde el kol hareketleri yapıyorsunuz" diyen yok ki (koca)

espri yapıyorlar, belki de adam kıskandırın da kıymetimi bilsin, burada kızlarlayım diye kıskanıyor vs diye konuşuyor

iş arkadaşları ile oturulur gülünür konu sahibinin el kol şakası dediği nedir onu da bilmiyoruz da bir sorun varsa da kadınlarda değil kocadır

yani kadınların tek amacı patronu yatağa atmak olsa da sorumlusu kocadır

birini yatağa atmaya kalkan da bir bakar buna yürürsem olur mu diye sonra yola çıkar, adam konu sahibinin istediği gibi mesafeli olsa kimse gidip ona yapışmaz, en fazla kendi araların da "bu ne biçim adam, buluttan nem kapıp uzak duruyor, sanki kendisini yiyeceğiz" der ama adama yapışamaz
Tamam bunu ben de kabul ediyorum. İlk yorum yaptığımda da adamdan boşanmalısın dedim. En ağırını zaten çocuğunun annesini kaç senelik karısını millete malzeme yapan koca yapıyor. Bunda hemfikiriz. Bence konu sahibi de bu görüşte. Gayet herşeyin farkında. Kızlara kaşar derken kocasını aklamaya çalışmıyor ki aklanacak bi tarafı da yok karaktersizin. Ama kızlar da kaşar bunda da hemfikir olalım. He başka kültür başka ülke bilmem ben, ben ne hissedeceğimi bilirim. Yapılan fazlasıyla rahatsız edici. Müsade eden eşi olabilir, niyeti öyledir veya böyledir vs. Kendini bilen bi kadın oturup karısını çekiştiren onunla alay eden adama ne karaktersiz adam der, birlik olup pislik yapmaz, kendisine yakıştırılana da sinirlenir gerekirse iş arkadaşına mesafe koyar.

Back
X