Kocamin sirtinda tirnak izi

Ay şok oldum .. Eşinin sırtında bi iz görüyorsun dur bi resim çekiyimde kk da soruyim diyorsun eşin birşey demiyor ve burda onun seni aldattığını düşünüyorsun .. Evden gitmeler vs vs :KK57::KK75: Eşiniz o sizin ,önce bi sorun sırtında şöle bişey var bu ne diyin ,burda eşinizin sırtını gösterceğinize .. Daha tatmin edici bi cevap alırdınız :) Neyse konu çok dağılmış da zaten önce güven ..şüpheniz varsaaa o bi tırnak izi değil olsaydı eşiniz o foto çektiğinz telefonu elinizden almayı da bilirdi :KK52:

Resmi koyduğuna koyacağına pişman oldu kız yaw :KK70:Canım bence normal bir iz o birşey çizmiş bence . Aldatıldığından şüpheleniyorsan eve giriş çıkış saatlerini falan takip et telefonunu kurcala da ben sanmıyorum yazık öyle durmuş adamcağız bu adam aldatmaz bence :KK70:

Bir erkek bu şekilde foto cekmene izin veriyorsa ya seni kesin aldatmamistir,yada sen bir sakasin.
Cocuk mu bu adam böyle foto crktirmene izin vermis

Valla bu şekilde resim cekmene izin veren adamın kıymetini bil.Başkası olsa sana ne yapardı bilmem

Evliliğe, kadınlar için yarattığı olumsuzluklardan dolayı karşıydım ama şimdi kocamın sırtındaki malum izi teşhir etme fikri beni cezbediyor. Sanırım evleneceğim. Teşekkür ederim.

Tırnak izi falan değil. Kusuruma bakma ama ilişkiniz bir acayip. Sen kocana ''Sırtında bir çizgi var, dur fotosunu çekeyim; sonra bir kadın sitesine erkek ismiyle üye olup beni aldatıp aldatmadığını sorayım.'' dedin. O da ''Tamam karıcım, sırtımı açıyorum, çek hemen'' mi dedi?
Ben de kendimi hiç sakınmam, sürekli bir yerlere çarparım. Tüm vücudum morluk içinde. Neyse ki kocam paranoyak değil.

Allahım gözlerim bunu da mı görecekti :)
yuh artık ya, kocanın sırtını da gördük.
bence tırnak izi değil o. ya da kendi kaşırken yapmıştır.
adamcağız da kuzu gibi durmuş çektirmiş fotosunu.

acidim adamcaza ya garibim nasilda cektirmis sirtini seni aldatsa bu adam asla ne foto cektirir nede bisye defol senle ugrasamam der alir basini disari cikar yada seni atar disari hem tirnak izi olsa sadece 1 cizik olcak mantikli dusunsene biraz kardes

Back
X