• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin telefon dökümü

herkes whatapp web i öneriyor ama sanırım bilmedikleri bir şey var. whatsapp web sadece telefon bilgisayarın yakınındayken çalışır. Yani şöyle yap sen o kodu tarat, sayfadan güvenli çıkış yapmadığın sürece kalır. Akşam onun yanında otururken bakabilirsin. Eşinin telefonu yakınında olacak yani. ama son zamanlarda bildirim gitiğini falan duydum o yüzden önce bi kendi telefonunda dene
Hayr öyle bişey değil farklı şehirlerde bile oluyor bende o şekilde yakaladım yapamadıysam tekrar yap

Sınavı bahane etme konus diyenlere asla katılmıyorum. Sınavın varsa bu durumu askıya almak en doğru karar. Önceliğin neden bu mevzu olsun ki. Eğer adam gerçekten aldatıyorsa kadın bi de üstüne sınavda başarısız olsun her anlamda zarara uğrasin, oldu canım!

Sen şu an sakinligini koru. Şu sınavı atlat sonra bu mevzuya odaklan. Ama sakın renk verme ona. Sonrası zaten teknoloji bu kadar gelişmişken çorap söküğü gibi gelecek, takipteyim
Kız sen buralarda mısın. Ahh ben çok kötüyüm ya adam hala o kadınla devam etmiş bende kadının kocasına söyledim ortalık karışacak bi falcı buldum baktırdım 1 hafta içinde yakalancak çok güzel dayak yicek dedi ahh neler dedi neler nasıl bi insan nasıl bi adam yaşadıklarımı atamıyorum sürekli ağlıyorum nasıl düzelicem. BEn ya :(

Kizlar size asil korktugum aeyi acikca soyliyeyeim.ben asil kadinin ve eaimin inkar etmelerinden korkuyorum.hani bazi aldalatilma hikayeleeinde bu ablalar cok vicdanli cikip evet girusuyoruz ama....diye döküluyilarmisya ya bende o olmaz sa.ya elim kolum bos kalirsa sagligimi kaynetmek izereyim 3 gundir ama ya cektigimle kalirsam...esimin gozlerinde yalan soyledigini gormek yetmeyecek belkide...ben hissediyorum hayra degil o konusmalar.bikadon bunu hisseder ve hissediyorum acikcasi...
Değildir tatlım emin ol bende o şekilde gördüm hergün yazışmş konşmuş allahın belası kimler kimler çıktı hep tanıdığım insanlar or.. adam desen şerefsizmiş ya sapıkmış kaç tane kadınla beraber olmuş hiç toparlayamıyorum kendmi

Boşuna whatsapp web yükleme program yenilendiği için telefonların üst sol tarafinda bilgisayar görüntüsü cikiyor ve teli yularidan aşağı indirdigin zaman bildirim orada bilgisayara bağlı oldugu sure boyunca bilgisayara bağlandı yazısı çıkıyor.yanisi o da olmuyor.
Az önce fenedik arkadaşmla öle bişe olmuyor iphonelarda

He tamam ipone larda olmadığını bilmiyordum.android de oluyorduda bende kendi telimde denemistim ordan biliyorum.

Şuanlık hiçbir şey yapma, mantıklı ol. Eşinin hareketlerini bir izle şuan desen bile inkar edecek. Her akşam çaktırmadan telefonunu al bi yazışma falan görürsen ekran görüntüsünü al

valla arama kaydedici programlar var.Telefona yüklüyosun.kiminle arayarak konusmussa telefon kendiliğinden kaydediyo programda kalıyo.Programıda telde saklayaabiliyosun

Canım bu durumda her yakaladığını kendi telefonunda resmini çekip hem Driver hem de flash belleğe kaydedip saklarsın Maalesef benim eşim de iyi yaptı yakaladığında da hepsini İnkar etti Bende kanıtları sakladım şu an bekliyorum

koynumda yılan beslemişim diye boşa dememişler:KK12: kocamıza da güvenemez olduk. gözler hep dışarda

Hayr öyle bişey değil farklı şehirlerde bile oluyor bende o şekilde yakaladım yapamadıysam tekrar yap
Ah kuzum ya şunu yapacaktım her şeyi ayarladım, bi arkadas üstte bildirim çıkıyo dedi, nasıl ya dedim bende çıkmıyor, zaten iPhonedu yapacağım telefon, sonra iPhoneda da denedim çıkıyor dedi yapmadım kaldı öyle

Telefonu ıphone ve herşey şifreli.denedim ama olmuyor
Kuzum ne durumdasın? Var mı bi gelişme? Bir de şifreyi sonradan mı koydu ki?

Benim telefonuma da bi haller oldu, yazılımcı bi arkadaşim takip programı yüklenmis sanırım dedi. Uzaktan virüs olarak atiliyormus neyse bu kısım uzun hikaye. Ben nette nedir ne değildir diye araştırırken bu takip programlarindan birinin 1haftalik ücretsiz deneme sürümünü telefona yüklemek için telefonu elinize 5 dkligina almanız yeterli falan diyordu. Onu yükleme şansın olursa 1 hafta gayet yeterli bir süre bence ortaya çıkarmak için

Sendeki de iyi sabırmış valla.Ben olsam dakkasına sormuştum naptığını.
Ha öğrendikten sonra kapancaksa konu hiç acma bu sefer gözüne soka soka yapar ne yapıyosa.Ya da üstü kapalı dolaylı yoldan laf carptır bakalım napıyo tepkisi nasıl.bakıyorum acaba bi gelişme varmı diye ama demekki daha bişey konuşmamışsınız.

Kadın evli oldugunu biliyor demek ki
Bile bile sürdürüyor

Baya geçmişleri var bence
Ama buna ragmen sadece telefon ilişkisi gibi duruyor
Yani sürekli mesajlaşma varsa bu iki insan yan yana degil demektir
Ve diyorsun ki eve geç geldigi gecelerde de onu aramış mesajlaşmış
Demek ki yanına gitmemiş

Ruh halin berbattır eminim
Bir nebze tesellin bu olsun onun dışında iç açıcı bir yorum yapamayacağım

Diyorsun ya belki ararım da herşeyi anlatır itiraf eder kadın;

Aynen böyle dökümandan buldum beni aldattıgını kadını defalarca aradım en sonunda güya vicdana geldi senin söyledigin gibi, herşeyi anlattı kafamda oturdu
Hazmetmeye çalıştım kendime bu yükü neden yüklediysem!
Üstelik hamileydim
Aradan 2 yıl geçti sular duruldu derken birden ortada hiç bir sey yokken hatta mutfakta yemek yaptken, kadının bana dediği bir sey şimşek gibi kafamda çaktı. Daha önce farkedemediğim bir detay. O an anladım ki kadının vicdanı falan senaryo. Herkes herşeyi kendi çıkarları doğrultusunda anlatıyor
Kimse senin acını kendini riske atmak karalamak pahasına Umursamıyor.
En az zararla nasıl atlatabilir en masum nasıl gösterebilir ona bakıyor

Yani kadınla konuş konuşablirsen ama çokta zorlama anlatacağı şeylerin doğruluğunu bilemezsin
2 tane doğru der bir şeyi saklar yine kandırılmış olursun
Bazı şeyler kabak gibi ortada
Hangi pencereden bakarsan bak ortada kusur var
Bu bırak sevgiliyi eşinizin kankası dahi olsa-ki degil- size yapılan haksızlık yine ortada.
Arama yogunum vs diyor başkalarına vakit ayırıyor sizi göz ardı ediyor olur yine kusur bulunur

Kabul etse bile ki bu çok çok imkansiz basite indirger o.neolmuş sadece konustuk dertlesrik hesabina getirir belkide.o sorunlarinj anlatti bende kendiminkileri diyebilir.cok mutlu bi evliligimiz olmadigj icin kaçiş yolu bunu bulabilir.ben şunu istiyorum kapana kıssın hicbi bahne bulamsin.mesela o mesahlarin icerigini keske ögrenebilsem elime alabilsem.yada konuşmalarini dinleyebilmis alsam yada hiç degilse belki kendi isyerinden bir şahidim olsa.evet biriyle konuşup görüşüyordu ben biliyorum diyebilcek biri olsa.kafamda tam tamina oturtup zere oisman olmadan yolvericem.ben çok sorunlar yaşadim bu evlilikte asla saklamiyorum yaşadigim hersey yazili ortada zaten.belkide benimde psikolojim iyi degil heraey aşikar ama ben ya öyle deilse diyorum.yerimde olsaniz bahsettiğim ayrontilarin peşine düşermiydiniz.yiksa abukadari bile biletini kesmeye yeter mi derdiniz.çok samimi soruyorum.tam tamina şu haldeyken ne yapardiniz?
Aynı şeyleri yaşıyoruz sanki bu olayda ne olacağını sana soyliyim sen bunları yüzüne vurunca ilk o şokla kabul edecek sonraki gün indirgeek ne var ya arkadaşca mesaj diycek ben şimdi boşanma aşamasındayız iki tane evladım var bu erkekleri allah ıslah etsin ben com beddua ettim ediyorum da ama bu adamlar affedilememeli. Ben ilk iş iş yerine haber verdim :) şimdiler sırada önce iyice delil topalamk da sonrası bilmiyorum acaba cocuklairmin babası diyip istediklerimi alıp birakmalimiykm yoksa sonuna kadar surundurmelimiykm bilmiyorum gerçi o bize acımadı ki lohusa karısını aldatırken gegiç düşünmedi.simdi tırsıyorgerci bizden ayrılmaktan değil bask şeylerden ahh çocuklarım olmasa hiç acimicam da ıste

Kızlar aldatılmak ogre dikten sonra 6 ay süremiz var sanırım yoksa affetmeye giriyormus

Casus programlar ne bilmiyorum ama onlar delil sayılmıyor hatta cezası var bildiğim kadarıyla

Back
X