• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin telefon dökümü

Konu sahibi allah yardımcınız olsun çok zor durum, bir tavsiye başka kanıtlar bulursan sadece telefonuzda saklamayın gizli dosyalarla bi Flash belleğe falan da atın onu da saklayın.
Olur birkaç gün konuşulur, işle de bir alakaları varmış galiba o sebeple ama sürekli konuşmaları pek hayra alamet değil gibi.
Sınav konusunda katılıyorum, yani sınava kadar bir şey belli etmemek iyi tabi de başarabilecek sabrı bulmak zor biraz.

Yo ben esim sehir disindayken bile takip ediyrm tlfnuma indirdim.cikis yapmadigim surece problem olmuyor

Merakımdan soruyorum cidden, siz rahatsız olmaz mısınız eşiniz sizin arkadaşlarınızla ailenizle olan bütün konuşmalarınızı okusa?
Hani son görülmeye bakmak, arada telefonu kurcalamak falan tamam da her konuşmasını takip etmek biraz fazla sanki bir şüphe olmadan..

Merakımdan soruyorum cidden, siz rahatsız olmaz mısınız eşiniz sizin arkadaşlarınızla ailenizle olan bütün konuşmalarınızı okusa?
Hani son görülmeye bakmak, arada telefonu kurcalamak falan tamam da her konuşmasını takip etmek biraz fazla sanki bir şüphe olmadan..
Ya bence şüphe olsa bile insanlar bu kadar birbirlerinin hayatına müdahale etmemeli

Esim biliyor ama baktigimi skinti yok.oda benimkine bakiyor :) bizimki aslinda biraz meraktan oldu indirdik programlari.basta bakiyorduk birbirmizi arayip soruyorduk sunu yazmissin bunu yazmissin görduk bilmem me takiliyorduj yani.simdi hic bakmiyrz bile

Dokumanlari yuzune fırlat. Bu iş bitti de. İşte bu kadar.. Ne bu kadar kendini geriyorsun rahat ol. Tamam anlıyorum yaşadığın şoku.. Ama yanlışı yapan kişi eşin. Sen değilsin ki nasıl anlatsam diye düşünüp duruyorsun. Bırak ketum olsun, bırak inkar etsin. Bundan sana ne? Bu seni ilgilendirmiyor.

Sen ona inanmaktan ve bu bilgileri sindirmekten korkuyorsun. Bu da senin eşinden ayrılamayacağını gösteriyor. Boşanmak kolay değil tabi ama kadınlık gururu denen bir şey var. Neden sinesin ki? Sinme? Bırak o kararlılığın karşısında şaşırsın korksun. Bir kez olsun kaybetmekten korksun. Sen neden terk etmekten korkuyorsun?

Hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsin. Her şeyi biliyorum de, kağıtları at önüne. Hiçbir açıklama dinlemek istemiyorum, bu kağıtlardan çok daha fazlasını öğrendim. Bitti.

e bende niye bağlantı gidiyo. siz telefondan ne indirdiniz. uygulama mı? ismini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa.. karşı tarafında haberi olmuyor mu? Gerçekten süpermiş ya buu:halay:
gerçi bilemiyorum sürekli takip etmekte istemem. Ama ilerde şüpheli bir durum olursa aklımda bulunsun
Whatsweb ti simdi uygulamada web lite yaziyor.normalde haberi olmaz karsi tarafin ama biz zaten esimle beraber indirmistik meraktan denemek icin.biliyoruz yani birbrimizde acik ama ilk gunler bakmistik simdi pek aklima gelmiyor

Mrb.kendi telfonumun şarjı bittigi icin eşimin telefonundan internete girip birsey bakacakken.kullandigi operatorun mobil uygulamasinin indirilmis ve profil olarak acik oldugunh gordum.valla aklimdan da amn bananr ddmek gecmedi.ayrintili faturasina bakayim ş7nun dedim hep tarifrm yetmiyor deyip dur7yor dogrumi degilmi derken ilerleten sayfalarda ne goreyim bir numarayla aylardir konusma ve mesajlaşmalar var.6 aylik gosteriyor zaten ve alti ayda tamamen dolu.arada bazen 5-6gün hic arama msj yok sonra full devam yine..öyle kötü oldymki ayaklarkm ellerim buz kesti titremeye başladim.dondym kaldim napicami bilemeden.uyandirip kavga cikartsam heptrn inkar edecek.napayim nasil ögreneyim kim bu kadin.birde bana çol yogun calisiyorum sik sik arama konuşamam derdi...sabah gunaydim msejalariyla baslamislar muhtemelen ve aksamustu 6 civarina kadar devam etmisler hep.bazi heceler eve gec gelirdi mesela haturliyorum o heceler hep konusulmus mesjlaşilmiş...napicam ne edicem dondym kaldim geceden beri...numara gizli baktim bisey cikmiyor.napsam ne etsemde ogrensem kimdir nedir bana bi akil veron nolur
cabim turkcell mi hatti turkcelse hesabim uygulamasinda ayrinti gosteriyo bi dahaki esinintlf al sifre yazip 2222ye gonder sende indir o gelen sifreyi esinin nosunu yazip gir sendede cikiyo onun hesabi ordan mesajlarada acikca gorebilirsin

Whatsweb ti simdi uygulamada web lite yaziyor.normalde haberi olmaz karsi tarafin ama biz zaten esimle beraber indirmistik meraktan denemek icin.biliyoruz yani birbrimizde acik ama ilk gunler bakmistik simdi pek aklima gelmiyor
bunu nasıl yaptınız, özelden anlatırsanız çok sevinirim.

bunu nasıl yaptınız, özelden anlatırsanız çok sevinirim.
Bu programda artik yeni birsey cikmis takibe aldiginiz telefonun ekranini usten indirince bilgisayarda vapsap aktif gibi birsey yaziyor yani takip edildigi acikca belli oluyor

Kabul etse bile ki bu çok çok imkansiz basite indirger o.neolmuş sadece konustuk dertlesrik hesabina getirir belkide.o sorunlarinj anlatti bende kendiminkileri diyebilir.cok mutlu bi evliligimiz olmadigj icin kaçiş yolu bunu bulabilir.ben şunu istiyorum kapana kıssın hicbi bahne bulamsin.mesela o mesahlarin icerigini keske ögrenebilsem elime alabilsem.yada konuşmalarini dinleyebilmis alsam yada hiç degilse belki kendi isyerinden bir şahidim olsa.evet biriyle konuşup görüşüyordu ben biliyorum diyebilcek biri olsa.kafamda tam tamina oturtup zere oisman olmadan yolvericem.ben çok sorunlar yaşadim bu evlilikte asla saklamiyorum yaşadigim hersey yazili ortada zaten.belkide benimde psikolojim iyi degil heraey aşikar ama ben ya öyle deilse diyorum.yerimde olsaniz bahsettiğim ayrontilarin peşine düşermiydiniz.yiksa abukadari bile biletini kesmeye yeter mi derdiniz.çok samimi soruyorum.tam tamina şu haldeyken ne yapardiniz?

Kabul etse bile ki bu çok çok imkansiz basite indirger o.neolmuş sadece konustuk dertlesrik hesabina getirir belkide.o sorunlarinj anlatti bende kendiminkileri diyebilir.cok mutlu bi evliligimiz olmadigj icin kaçiş yolu bunu bulabilir.ben şunu istiyorum kapana kıssın hicbi bahne bulamsin.mesela o mesahlarin icerigini keske ögrenebilsem elime alabilsem.yada konuşmalarini dinleyebilmis alsam yada hiç degilse belki kendi isyerinden bir şahidim olsa.evet biriyle konuşup görüşüyordu ben biliyorum diyebilcek biri olsa.kafamda tam tamina oturtup zere oisman olmadan yolvericem.ben çok sorunlar yaşadim bu evlilikte asla saklamiyorum yaşadigim hersey yazili ortada zaten.belkide benimde psikolojim iyi degil heraey aşikar ama ben ya öyle deilse diyorum.yerimde olsaniz bahsettiğim ayrontilarin peşine düşermiydiniz.yiksa abukadari bile biletini kesmeye yeter mi derdiniz.çok samimi soruyorum.tam tamina şu haldeyken ne yapardiniz?
Neden içerik yada sahit ariyorsunuz elinizde dokuman varken?? Ayrica bu ne pişkinliktir konustuk sorunlarimizi anlattim dertlestik nedemek yaa sorununu gelsin karisina anlatsin yada evlilik terapistine gitsin........ size bir soru sorucam acabaaa siz bahanemi ariyorsun hala yuzlesmemek icin????

Eğer kocamın beni aldatıp aldatmadığıysa bu telefon dökümü yeterlidir. Sabahtan akşama kadar ne dertleşmesi yahu, şaka mı bu? Sen sabahtan akşama bir erkekle cinsel münasebet olmadan dertleşsen bu aldatmaya girmez mi? Açıkça cilveleşiyorlar işte. Ama senin için aldatma cinsel münasebet ise o olmamış olabilir bak.

Bahane değil aslinds en yakin arkadaşim.ohrendigim gunden beri biliyor konuyu o bile oyle yorum yapinca inanin kendi dusuncemi kararimi sorguladim herhalde bilemiyorum.fevri karar verme dur bi elbet eline biseyler gecer iste ozman tam %ýüz emin olarak zerre acaba demeden yoluna bakarsin baksana şu döküman bile bisekildr eline gecti az sabret planli hareket et mutlaka aleni bi acigni bulacaksin.ben seni taniyorum degilse hep acaba acaba diye diye herkesi üzersin sen dedi.ben olsam kesinlikle şiddet olayinda ayrilmistim ama sen cok cesaretsiz oldugun icin şu aşamada ayrilirsan o şüpheyle ömur geçiremezsin ailenide çok uzersin dedi..yanzayıf olduğum yönleri siraladi bana.keşke kadinla birsekilde yüzleştirebilsem ayni yerde ayni programa vs birseyde bulunup...

Bahane değil aslinds en yakin arkadaşim.ohrendigim gunden beri biliyor konuyu o bile oyle yorum yapinca inanin kendi dusuncemi kararimi sorguladim herhalde bilemiyorum.fevri karar verme dur bi elbet eline biseyler gecer iste ozman tam %ýüz emin olarak zerre acaba demeden yoluna bakarsin baksana şu döküman bile bisekildr eline gecti az sabret planli hareket et mutlaka aleni bi acigni bulacaksin.ben seni taniyorum degilse hep acaba acaba diye diye herkesi üzersin sen dedi.ben olsam kesinlikle şiddet olayinda ayrilmistim ama sen cok cesaretsiz oldugun icin şu aşamada ayrilirsan o şüpheyle ömur geçiremezsin ailenide çok uzersin dedi..yanzayıf olduğum yönleri siraladi bana.keşke kadinla birsekilde yüzleştirebilsem ayni yerde ayni programa vs birseyde bulunup...
Whatsapdan takip edin ozaman bir muddet .. whatsap web kurup esinizin mesajlarini o isteyken veya evde degilken vb takip edin bir muddet... nedimki yemin ederim evlilikten sogudum...

Whatsapdan takip edin ozaman bir muddet .. whatsap web kurup esinizin mesajlarini o isteyken veya evde degilken vb takip edin bir muddet... nedimki yemin ederim evlilikten sogudum...
Bu gece yapicam onu inş.uyusun bi iyice ..soğuma evlilikten mesela bana bu tavsiyyi veren arkadaşimin parmakla gosterilecek cidden imrenilecek bi evliliği var..bekarsin galiba.burda yazulan şeyler keske ben bekarken bana da yol gosterseydi.keske bekarken bi uyaniş yaşasaydim.yillarim gitmeden elimde masum bi bebe olmamişken mesela

Bu gece yapicam onu inş.uyusun bi iyice ..soğuma evlilikten mesela bana bu tavsiyyi veren arkadaşimin parmakla gosterilecek cidden imrenilecek bi evliliği var..bekarsin galiba.burda yazulan şeyler keske ben bekarken bana da yol gosterseydi.keske bekarken bi uyaniş yaşasaydim.yillarim gitmeden elimde masum bi bebe olmamişken mesela
Bekarim ve suan 6 aylik bir beraberligim var yemin ederim gozum korktu.. nedimki buyuk konusmak ve kinsman istemiyorum. . Rabbim yardimcin olsun..

Boşuna whatsapp web yükleme program yenilendiği için telefonların üst sol tarafinda bilgisayar görüntüsü cikiyor ve teli yularidan aşağı indirdigin zaman bildirim orada bilgisayara bağlı oldugu sure boyunca bilgisayara bağlandı yazısı çıkıyor.yanisi o da olmuyor.

Güçlü olmak zorundasın, yüzleşmek zorundasın canım.. ucunda ölüm yok, ömrün boyunca yalnız kalmayacaksın bak ne güzel bir bebeğin var üstleik en kötü durumda ailen de yanında.. onun olayı örtbas etmesine izin verme. Direk zarf at bence, kadınla konuştum kadın itiraf etti şimdi sıra sende ben herşeyi
Biliyorum de. Böyle gir konuya..

Back
X