• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin telefon dökümü

gercekte yuzlesmek istediginden emin misin sınav falan hikayet cenzae bile olsa insan yırtar o adamı ne olursa olsun sen ara o numarayı yalanlarla yalanlasın esinede söyle tabili al en ufak falsoda aklında bititrisin

demissin ya benim kocam cok uyanık yatakta bassam kim bu der sen zaten malını bilyosun yanii

ille yatakta basmana gerek yok insan gözünden anlar o anda konusrken

bence yuzles

hayir yakinda olmasina gerek yok. ben denedim sehir disind bile girebildim. bildirim gitmiyo ama ayarlardan watsapp wepe girse gözüküyor girildigi
herkes whatapp web i öneriyor ama sanırım bilmedikleri bir şey var. whatsapp web sadece telefon bilgisayarın yakınındayken çalışır. Yani şöyle yap sen o kodu tarat, sayfadan güvenli çıkış yapmadığın sürece kalır. Akşam onun yanında otururken bakabilirsin. Eşinin telefonu yakınında olacak yani. ama son zamanlarda bildirim gitiğini falan duydum o yüzden önce bi kendi telefonunda dene

ben devamlı olarak whatsapp web kullanıyorum iş telefonum ankara ofisteyken ben istanbulda evimden bilgisayardan aynı whatsappı kullanabiliyorum. kodu bir kez okutmak yeterli yani. öyle telefon hep yanında durmak zorunda değil
cnm ben bilgisayara okutmadim. app storede watsap wep programini indirdim. yani telefonumdan rahatlikla girdim

Bence en iyi çözüm CIA. Fakat CIA için bile üçüncü bir kişinin telefonuna kayıtlı olması lazım. Eğer bu hattı sırf eşinizle konuşmak için aldıysa orda eşinizin telefonunda kayıtlı isim çıkar. Bunu denedikten sonra baktınız çıkmadı o zaman arasanız da hat gizli olduğu için açmaz. Yani numaramı kimse bilmiyor ki zaten der açmaz. Açsa bile anlayabilir. Hoş anlarsa anlasın sizin çekinecek bir şeyiniz yok. Ama Allah sabır versin gerçekten zor. :110:
Aslinda tamda buyuzden aramaya cok cekindim.cunku belkide sadece ikisin kullanidgi bi jat ve sozlestiler nelki kim ararsa arasin acma falan dediyse kadina veya seni bi yabanci no ararsa bilki yakalandik demektir gijilerinden konusup önlem almis bile olabilirler..anlasilsilsin ortaya dokulsun jersey asla kacmiyorum ama suan kendimi açik edemem.cunku pesi sira yaptirimlar dahada olati buyutmeye kadar gidebilir ucu ve su dönem bunlari asla yapamam...belkide özel no ile bile jerseti anladilar...dusune dusune kafati yiycem çok igrenc bi durumun tam orta yerindeyim

Sınavı bahane etme konus diyenlere asla katılmıyorum. Sınavın varsa bu durumu askıya almak en doğru karar. Önceliğin neden bu mevzu olsun ki. Eğer adam gerçekten aldatıyorsa kadın bi de üstüne sınavda başarısız olsun her anlamda zarara uğrasin, oldu canım!

Sen şu an sakinligini koru. Şu sınavı atlat sonra bu mevzuya odaklan. Ama sakın renk verme ona. Sonrası zaten teknoloji bu kadar gelişmişken çorap söküğü gibi gelecek, takipteyim

Kim oldugunu ögrendim zaten.sizede soyliyetim hatta.önce numarayi telefonyma ekledim sonrada rehnerimdekileri instagram hesabina senkronuze et dedim.aninda geldi zaten yabanci olan numara ve prifilden hemen anladim yani.bide burdan i ark.sagilsun cok yardimci oldu onunkilerlede teyit ettim ve dovru kisi cikti.tanimak soyle falancalarin falan denirya hani kucuk yerlerde o misal yani giyaben taniyorum.digerini hic tanimiyorum ama onuda faceden teyit ettim

Bahanemi?degi l aslinda hakimaten önemli sinavim.gecen yili cok zor gectim farkli turlu sikintilar yuzunden simdide aynisi olsum istemiyorum ama bende dérs caliscak ne hal kaldi ne istek.butun yasam enerjim bitmis gibi..hani ruuada elin kolun baglanirda tas kesilirsin kimilfamak istersin ama kimildayamassin ya iste öyleyim.

Adam sizi dövmüş, aldatmış devam etmişsiniz. Yine aldatmış neden şok oldunuz ki? Bence hiç karıştırmayın boşanmayacaksanız, bu şekilde yaparak kabullenmiş bir görüntü çizersiniz bari onu çizmeyin de gizli saklı yapsın

Mrb.kendi telfonumun şarjı bittigi icin eşimin telefonundan internete girip birsey bakacakken.kullandigi operatorun mobil uygulamasinin indirilmis ve profil olarak acik oldugunh gordum.valla aklimdan da amn bananr ddmek gecmedi.ayrintili faturasina bakayim ş7nun dedim hep tarifrm yetmiyor deyip dur7yor dogrumi degilmi derken ilerleten sayfalarda ne goreyim bir numarayla aylardir konusma ve mesajlaşmalar var.6 aylik gosteriyor zaten ve alti ayda tamamen dolu.arada bazen 5-6gün hic arama msj yok sonra full devam yine..öyle kötü oldymki ayaklarkm ellerim buz kesti titremeye başladim.dondym kaldim napicami bilemeden.uyandirip kavga cikartsam heptrn inkar edecek.napayim nasil ögreneyim kim bu kadin.birde bana çol yogun calisiyorum sik sik arama konuşamam derdi...sabah gunaydim msejalariyla baslamislar muhtemelen ve aksamustu 6 civarina kadar devam etmisler hep.bazi heceler eve gec gelirdi mesela haturliyorum o heceler hep konusulmus mesjlaşilmiş...napicam ne edicem dondym kaldim geceden beri...numara gizli baktim bisey cikmiyor.napsam ne etsemde ogrensem kimdir nedir bana bi akil veron nolur
ver numarayı ben arayıp sorayım senin için

Kendinize aci cektirmiyormusunuz böyle dusunerek kafada kurarak ve ayni adamla geceleri ayni yatakta bunlari dusunerek uyuyarak.. ya esinizle yuzlesin bu iskence bitsin yada aptal yerine konma oyununu oynamaya devam edip biraz daha takip edin bakalim nerede caniniza tak edip kadinlik gururunuz yeter artik dicek. .

Kizlar size asil korktugum aeyi acikca soyliyeyeim.ben asil kadinin ve eaimin inkar etmelerinden korkuyorum.hani bazi aldalatilma hikayeleeinde bu ablalar cok vicdanli cikip evet girusuyoruz ama....diye döküluyilarmisya ya bende o olmaz sa.ya elim kolum bos kalirsa sagligimi kaynetmek izereyim 3 gundir ama ya cektigimle kalirsam...esimin gozlerinde yalan soyledigini gormek yetmeyecek belkide...ben hissediyorum hayra degil o konusmalar.bikadon bunu hisseder ve hissediyorum acikcasi...

Bahanemi?degi l aslinda hakimaten önemli sinavim.gecen yili cok zor gectim farkli turlu sikintilar yuzunden simdide aynisi olsum istemiyorum ama bende dérs caliscak ne hal kaldi ne istek.butun yasam enerjim bitmis gibi..hani ruuada elin kolun baglanirda tas kesilirsin kimilfamak istersin ama kimildayamassin ya iste öyleyim.
SINAVMI? SIZ SINAVI MI DUSUNUYORSUNUZ ?? PARDON AMA HANIMEFENDI FARKINDAMISINIZ ŞUAN EN BUYUK SINAVDAN GECIYORSUNUZ ?????

Dökumde soyle col aci ayrontilar var mesela ben tamdaonlar konusurken bikac kez aramisim.aralarina girmisim yani.17_18sn kisa konusmalarla beni gecistirip daha dakika degismeden beni kapatip tekrar onu arayip uzun sure daha konusmaya devam etmişler.aglamaktan bitttim.tekrar tekrar ayni dokume bakiyorum 2 koca sayfa ekrani dolusu mesajlasmislar...

Kizlar size asil korktugum aeyi acikca soyliyeyeim.ben asil kadinin ve eaimin inkar etmelerinden korkuyorum.hani bazi aldalatilma hikayeleeinde bu ablalar cok vicdanli cikip evet girusuyoruz ama....diye döküluyilarmisya ya bende o olmaz sa.ya elim kolum bos kalirsa sagligimi kaynetmek izereyim 3 gundir ama ya cektigimle kalirsam...esimin gozlerinde yalan soyledigini gormek yetmeyecek belkide...ben hissediyorum hayra degil o konusmalar.bikadon bunu hisseder ve hissediyorum acikcasi...
Ozaman eliniz de belgeniz olucak onlar edemicekler.. o dokumanin ciktisini alin yada telefonunuza cekip fotografla ve gun geldiginde onlar edemesinler herseyi saklayin cikti alamiyorsaniz resim olarakcekin ve sizde kayitli kalsin.

Peki bekledigim surec geldi ve yuzlesme zamani...nasil bi konusma yapmayliyimki dökülsün.yani vicdanmi duygusallilmi uste cikmami yani nasil bi hal ve edayla dogrulari konustirabilirim.yapmiş olsam bile bisekilde affedebilirim seni ama bu sna bagli durust ol flan gibilerindenmi.yoksa zaefmi atmaliyim kadinla konustum jerseyi bir bir anlatti vs.gibilerinden.normalde çok ketum biridir bana kolay kolay hicbiseyini anlatmaz.hele boyle bir durumu hic agzinfan alamam gibime geliyor.ne yapip ne soyleyi dilinin bagini cozmeli

Sana hiç bişey anlatmayan ketum bir kocada nesi ya senin telini gecistirip kapatıyor arkadan o kişiyle uzun uzun konuşuyor Allah hepsini kahretsin en iyisinin boynu altında kalsın inkarda etse sırf bu hali tavrı için bile boşanır bana hiç birseyini anlatmiycak başkasıyla uzun uzun konuşup yazisicak birde yatakta basilsa inkar edecek sahtekar tiyniyetsiz bir adam

herkes whatapp web i öneriyor ama sanırım bilmedikleri bir şey var. whatsapp web sadece telefon bilgisayarın yakınındayken çalışır. Yani şöyle yap sen o kodu tarat, sayfadan güvenli çıkış yapmadığın sürece kalır. Akşam onun yanında otururken bakabilirsin. Eşinin telefonu yakınında olacak yani. ama son zamanlarda bildirim gitiğini falan duydum o yüzden önce bi kendi telefonunda dene
Yo ben esim sehir disindayken bile takip ediyrm tlfnuma indirdim.cikis yapmadigim surece problem olmuyor

Peki bekledigim surec geldi ve yuzlesme zamani...nasil bi konusma yapmayliyimki dökülsün.yani vicdanmi duygusallilmi uste cikmami yani nasil bi hal ve edayla dogrulari konustirabilirim.yapmiş olsam bile bisekilde affedebilirim seni ama bu sna bagli durust ol flan gibilerindenmi.yoksa zaefmi atmaliyim kadinla konustum jerseyi bir bir anlatti vs.gibilerinden.normalde çok ketum biridir bana kolay kolay hicbiseyini anlatmaz.hele boyle bir durumu hic agzinfan alamam gibime geliyor.ne yapip ne soyleyi dilinin bagini cozmeli
belli ki affedeceksin.
bu konuyu hiç açma.
sindir sadece.

Yo ben esim sehir disindayken bile takip ediyrm tlfnuma indirdim.cikis yapmadigim surece problem olmuyor
e bende niye bağlantı gidiyo. siz telefondan ne indirdiniz. uygulama mı? ismini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa.. karşı tarafında haberi olmuyor mu? Gerçekten süpermiş ya buu:halay:
gerçi bilemiyorum sürekli takip etmekte istemem. Ama ilerde şüpheli bir durum olursa aklımda bulunsun

Clone whatsap mı neydi bir aratın play store de.
Kodu tarattıktan sonra bir kaç gün uzaklarda bile olsam bakabilmiştim sonra nasıl olduysa kesildi ama..

Teşekkür ederim bilgi için :KK52:

ben devamlı olarak whatsapp web kullanıyorum iş telefonum ankara ofisteyken ben istanbulda evimden bilgisayardan aynı whatsappı kullanabiliyorum. kodu bir kez okutmak yeterli yani. öyle telefon hep yanında durmak zorunda değil
telefonum diğer odada bile olsa açmıyo. Siz o şekilde kullanabiliyorsanız iyi. Bulunduğum yerde yine deniyorum ya telefondan ya bilgisayardan kaynaklanıyo demek ki:KK64:

Back
X