Kocamin telefon dökümü

Tlfdan giriyorum bebeğim uyanmafan yazmaya calisiyorym cok hatali oluyor ksr vakmatin

direk sor bence. iyi düşünelim dicem ama sürekli bir haberleşme mevcut, belli ki şüphende var.

Ne nesla nilur buliyorsaniz biratnesinin adini verin
bak canım gbt diye bi uygulama var mesela onu indirdim. erkek arkadaşımın numarasını yazıp arattım. aynen şöyle bir ekran çıktı

karaladığım yerlerde direkt adı soyadı çıktı. tamamen buldum yani

**lı yerler de uygulamanın kendiliğinden sansürlediği yerler. onu açabilmek için kredi kullanmak gerekiyor ama üstte kredisiz de gördüğüm için gerek yok

Eklentiler

• C00E25FB-41D3-4F91-88A8-D2DB975DA652.webp
    C00E25FB-41D3-4F91-88A8-D2DB975DA652.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 1.372
Sadece rehberinde kisilere gorunur yapmistir kendini, o sebeple goremezsin resmini. Tek caren bu aksam esin farketmeden yada bir sebeple alip ondan bakman. Cok supheli bir durum ama maalesef..

Esinin whatsapptan bak fotografina.
Olmadi al noyu sonra disardan ararsin bisi sorarsin bakarsin kadin mi erkek mi diye.
Hemen öğreneyim diyorsan esinden ara.yada mesaj at

Son bir aydir falan oldukça iyi.farkedebilecegim kadar hatta.bana bebegimizle laf flan göndermelere flan başladi iste annene soyle yemek cok guzel olmus gibi gibi kendince bi ahllerde sekilllerde iltifatbari seyler

bak canım gbt diye bi uygulama var mesela onu indirdim. erkek arkadaşımın numarasını yazıp arattım. aynen şöyle bir ekran çıktı

karaladığım yerlerde direkt adı soyadı çıktı. tamamen buldum yani

**lı yerler de uygulamanın kendiliğinden sansürlediği yerler. onu açabilmek için kredi kullanmak gerekiyor ama üstte kredisiz de gördüğüm için gerek yok
Allam daha neler öğrenicem kk dan ben:skandal::KK70:

kızlar yalnız bu uygulama sizin hangi numarayı telefonunuza nasıl kaydettiğinize bakarak bu verileri topluyor, yani siz indirdiğinizde kişi listenize ulaşır ben uyarayım da

olanoldu olanoldu bulabildiniz mi?

Son düzenleme:
Back
X