Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiddet yok o olaydsn sonra.ama alkol sanirim arada aliyor.bize bir rahatsizlik durumu yansitmiyor amaHe birde bunlar mı var![]()
Şiddet yok o olaydsn sonra.ama alkol sanirim arada aliyor.bize bir rahatsizlik durumu yansitmiyor ama
Zaten kendi rehberinde erkek ismiyle kayitlamiş.yapabilirim aslinda ama illaki duyar beni.Ekle eşinden numarayı tuvalete git bak madem yad eşinden ara tuvalette
sana çocuğuna eve ilgi alakası nasıl?Şiddet yok o olaydsn sonra.ama alkol sanirim arada aliyor.bize bir rahatsizlik durumu yansitmiyor ama
bak canım gbt diye bi uygulama var mesela onu indirdim. erkek arkadaşımın numarasını yazıp arattım. aynen şöyle bir ekran çıktıNe nesla nilur buliyorsaniz biratnesinin adini verin
Zaten kendi rehberinde erkek ismiyle kayitlamiş.yapabilirim aslinda ama illaki duyar beni.
Allam daha neler öğrenicem kk dan benbak canım gbt diye bi uygulama var mesela onu indirdim. erkek arkadaşımın numarasını yazıp arattım. aynen şöyle bir ekran çıktı
karaladığım yerlerde direkt adı soyadı çıktı. tamamen buldum yani
**lı yerler de uygulamanın kendiliğinden sansürlediği yerler. onu açabilmek için kredi kullanmak gerekiyor ama üstte kredisiz de gördüğüm için gerek yok
bu uygulama insanların sizi telefonuna nasıl kaydettiğinden toparlıyor bilgileri. isterseniz siz de kendinizi aratın, ben beni nickname ile kaydeden birini gördüm mesrlaAllam daha neler öğrenicem kk dan ben![]()
Nasıl bakılıyor ki i?bu uygulama insanların sizi telefonuna nasıl kaydettiğinden toparlıyor bilgileri. isterseniz siz de kendinizi aratın, ben beni nickname ile kaydeden birini gördüm mesrla![]()
uygulamayı indirip numarayı aratmak kafiNasıl bakılıyor ki i?
İndiriyorum su anuygulamayı indirip numarayı aratmak kafi