Kocamin telefon dökümü

Cia tarzı programlar rehberinizi ele geçiriyor bilginiz olsun.
Meraklı insanlar yüzünden artık rehberde görünmesin dediğimiz telefonlarımız bile ulaşılabilir oldu.
Konu sahibi eşine sorsana bu kim diye. O kadar aksiyona gerek var mı?

Meraklı insanlar yüzünden artık rehberde görünmesin dediğimiz telefonlarımız bile ulaşılabilir oldu.
Esim cok pis bir inkarxidir her konuda oylexir ama.ayni yataktada bassam tanimiyorum der oderece.ben kendim ogreneyim kim oldugunu ve yuzlestireyim istiyorum acikcasi

of çok kötü bir durum.
kesinlikle eşinizle konuşun.
konuşmadan önce numarayı kendinize kaydedin, görüşme dökümlerini de.
kadına wp'dan bakın kimmiş.
yolun sonu belli gibi.
zor.

Mrb.kendi telfonumun şarjı bittigi icin eşimin telefonundan internete girip birsey bakacakken.kullandigi operatorun mobil uygulamasinin indirilmis ve profil olarak acik oldugunh gordum.valla aklimdan da amn bananr ddmek gecmedi.ayrintili faturasina bakayim ş7nun dedim hep tarifrm yetmiyor deyip dur7yor dogrumi degilmi derken ilerleten sayfalarda ne goreyim bir numarayla aylardir konusma ve mesajlaşmalar var.6 aylik gosteriyor zaten ve alti ayda tamamen dolu.arada bazen 5-6gün hic arama msj yok sonra full devam yine..öyle kötü oldymki ayaklarkm ellerim buz kesti titremeye başladim.dondym kaldim napicami bilemeden.uyandirip kavga cikartsam heptrn inkar edecek.napayim nasil ögreneyim kim bu kadin.birde bana çol yogun calisiyorum sik sik arama konuşamam derdi...sabah gunaydim msejalariyla baslamislar muhtemelen ve aksamustu 6 civarina kadar devam etmisler hep.bazi heceler eve gec gelirdi mesela haturliyorum o heceler hep konusulmus mesjlaşilmiş...napicam ne edicem dondym kaldim geceden beri...numara gizli baktim bisey cikmiyor.napsam ne etsemde ogrensem kimdir nedir bana bi akil veron nolur
Biyerde okumustum faturalı ise ad soyadın bas harfleri çıkıyor ziraatte falan bi bak belki tümünü bulursun

Kadın evli olduğunu biliyorsa önlem almış olabilirler canım
Kanıtınız olsa bile İNKAR edecek eşiniz
O yüzden sağlam delil gerekli

Belki WhatsAppta kendi fotoğrafıda yoktur bu çare değil
Arkadaşların dediği gibi ankesörlü telefondan aramak en mantıklısı

Peki aldatıyora ne yapacaksınız?

Benim numaram veri tabanlarinda yoktur.zamaninda silmistim.herhangi bir programla kimde nasil kayitliyim vs bulunamaz.
Bu sekilde yapabilirsiniz tedirgin oluyorsaniz

facebook arama kısmına yazın numarayı ya da instagramdan rehberinizdeki kişileri senkronize edin. tanımadığınız birisi varsa odur büyük ihtimalle zaten bakarsanız az çok anlarsınız.

cia ya da gbt gibi appler kullanışlı oluyor ama kendi rehberimiz de ele geçiyor. yine de zor durumda kalınca kullanılabilir.

Benim numaram veri tabanlarinda yoktur.zamaninda silmistim.herhangi bir programla kimde nasil kayitliyim vs bulunamaz.
Bu sekilde yapabilirsiniz tedirgin oluyorsaniz

Nasıl yaptınız bunu
Açıkçası rahatsız edici numaranın kafaya göre dağıtılması

Bence ara kendi numarandan bakarsın kadınsa açık açık sor ses kaydı al bu arada kadın kabul ederse kocanında artık evemi almassın ağzimami ..... orası sana kalmış ama ben ara niye çekiniyosunki kocan utanmadan öyle birşey yapıyorsa sen doğrulamak içinmi utanıcaksım

Back
X