- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
Hayr öyle bişey değil farklı şehirlerde bile oluyor bende o şekilde yakaladım yapamadıysam tekrar yapherkes whatapp web i öneriyor ama sanırım bilmedikleri bir şey var. whatsapp web sadece telefon bilgisayarın yakınındayken çalışır. Yani şöyle yap sen o kodu tarat, sayfadan güvenli çıkış yapmadığın sürece kalır. Akşam onun yanında otururken bakabilirsin. Eşinin telefonu yakınında olacak yani. ama son zamanlarda bildirim gitiğini falan duydum o yüzden önce bi kendi telefonunda dene
Kız sen buralarda mısın. Ahh ben çok kötüyüm ya adam hala o kadınla devam etmiş bende kadının kocasına söyledim ortalık karışacak bi falcı buldum baktırdım 1 hafta içinde yakalancak çok güzel dayak yicek dedi ahh neler dedi neler nasıl bi insan nasıl bi adam yaşadıklarımı atamıyorum sürekli ağlıyorum nasıl düzelicem. BEn yaSınavı bahane etme konus diyenlere asla katılmıyorum. Sınavın varsa bu durumu askıya almak en doğru karar. Önceliğin neden bu mevzu olsun ki. Eğer adam gerçekten aldatıyorsa kadın bi de üstüne sınavda başarısız olsun her anlamda zarara uğrasin, oldu canım!
Sen şu an sakinligini koru. Şu sınavı atlat sonra bu mevzuya odaklan. Ama sakın renk verme ona. Sonrası zaten teknoloji bu kadar gelişmişken çorap söküğü gibi gelecek, takipteyim
Değildir tatlım emin ol bende o şekilde gördüm hergün yazışmş konşmuş allahın belası kimler kimler çıktı hep tanıdığım insanlar or.. adam desen şerefsizmiş ya sapıkmış kaç tane kadınla beraber olmuş hiç toparlayamıyorum kendmiKizlar size asil korktugum aeyi acikca soyliyeyeim.ben asil kadinin ve eaimin inkar etmelerinden korkuyorum.hani bazi aldalatilma hikayeleeinde bu ablalar cok vicdanli cikip evet girusuyoruz ama....diye döküluyilarmisya ya bende o olmaz sa.ya elim kolum bos kalirsa sagligimi kaynetmek izereyim 3 gundir ama ya cektigimle kalirsam...esimin gozlerinde yalan soyledigini gormek yetmeyecek belkide...ben hissediyorum hayra degil o konusmalar.bikadon bunu hisseder ve hissediyorum acikcasi...
Az önce fenedik arkadaşmla öle bişe olmuyor iphonelardaBoşuna whatsapp web yükleme program yenilendiği için telefonların üst sol tarafinda bilgisayar görüntüsü cikiyor ve teli yularidan aşağı indirdigin zaman bildirim orada bilgisayara bağlı oldugu sure boyunca bilgisayara bağlandı yazısı çıkıyor.yanisi o da olmuyor.
Telefonu ıphone ve herşey şifreli.denedim ama olmuyorvalla arama kaydedici programlar var.Telefona yüklüyosun.kiminle arayarak konusmussa telefon kendiliğinden kaydediyo programda kalıyo.Programıda telde saklayaabiliyosun
Ah kuzum ya şunu yapacaktım her şeyi ayarladım, bi arkadas üstte bildirim çıkıyo dedi, nasıl ya dedim bende çıkmıyor, zaten iPhonedu yapacağım telefon, sonra iPhoneda da denedim çıkıyor dedi yapmadım kaldı öyleHayr öyle bişey değil farklı şehirlerde bile oluyor bende o şekilde yakaladım yapamadıysam tekrar yap
Kuzum ne durumdasın? Var mı bi gelişme? Bir de şifreyi sonradan mı koydu ki?Telefonu ıphone ve herşey şifreli.denedim ama olmuyor
Aynı şeyleri yaşıyoruz sanki bu olayda ne olacağını sana soyliyim sen bunları yüzüne vurunca ilk o şokla kabul edecek sonraki gün indirgeek ne var ya arkadaşca mesaj diycek ben şimdi boşanma aşamasındayız iki tane evladım var bu erkekleri allah ıslah etsin ben com beddua ettim ediyorum da ama bu adamlar affedilememeli. Ben ilk iş iş yerine haber verdim :) şimdiler sırada önce iyice delil topalamk da sonrası bilmiyorum acaba cocuklairmin babası diyip istediklerimi alıp birakmalimiykm yoksa sonuna kadar surundurmelimiykm bilmiyorum gerçi o bize acımadı ki lohusa karısını aldatırken gegiç düşünmedi.simdi tırsıyorgerci bizden ayrılmaktan değil bask şeylerden ahh çocuklarım olmasa hiç acimicam da ısteKabul etse bile ki bu çok çok imkansiz basite indirger o.neolmuş sadece konustuk dertlesrik hesabina getirir belkide.o sorunlarinj anlatti bende kendiminkileri diyebilir.cok mutlu bi evliligimiz olmadigj icin kaçiş yolu bunu bulabilir.ben şunu istiyorum kapana kıssın hicbi bahne bulamsin.mesela o mesahlarin icerigini keske ögrenebilsem elime alabilsem.yada konuşmalarini dinleyebilmis alsam yada hiç degilse belki kendi isyerinden bir şahidim olsa.evet biriyle konuşup görüşüyordu ben biliyorum diyebilcek biri olsa.kafamda tam tamina oturtup zere oisman olmadan yolvericem.ben çok sorunlar yaşadim bu evlilikte asla saklamiyorum yaşadigim hersey yazili ortada zaten.belkide benimde psikolojim iyi degil heraey aşikar ama ben ya öyle deilse diyorum.yerimde olsaniz bahsettiğim ayrontilarin peşine düşermiydiniz.yiksa abukadari bile biletini kesmeye yeter mi derdiniz.çok samimi soruyorum.tam tamina şu haldeyken ne yapardiniz?
Kızlar aldatılmak ogre dikten sonra 6 ay süremiz var sanırım yoksa affetmeye giriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?