• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın telefon sevgilileri

Merhaba,çok kötü durumdayım mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Eşimle 5 yıllık evliyiz öncesinde 10 yıl gorusmuslugumuz var çok zor şekilde evlendik.ailem razı değildi. Neyse bir şekilde evlendik ama yüzüm gülmedi. Evlenmeden önce faturasını benim ödediğim hattın ayrıntısını incelediğimde geceleri uzun görüşmeler olduğunu gördüm,inkâr etti benim numaram üzerinden konuşulmuştur dedi yemiş gibi yaptım evlendim.
Evlendik ben hergün işe giderken o işsiz kaldı evde oturdu .bigun flash bellek buldum icinde uygunsuz fotoğraflar vardı sanki koleksiyon yapmış o kadar kötü oldum ki dünyam başıma yıkıldı. Ağladı yalvardı söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bugün ise eve geldim geldigimi duymadi kulağında kulaklik elinde tlf önümden geçti görüntülü konuşma bi kızla .çıldırdım üzerine yürüdüm vurdum yumrukladim. Yine hata yaptım affet lafları. Ilk defa yaptım diyo ama inanmiyorum .hattın self servis şifresini ver geçmişini kontrol edicem dedim vermedi.
Çocuk yok ıyi bir işim var. Zaten evin kira fatura mutfak masrafını ben karşılıyorum. Yani o sirtimda bi yük gibiymiş bugün daha iyi anladım. Ben hayat telaşında kostururken o iş yok diye evde oturup benim faturasını ödediğim internetle sanal alemlerde tatmin ediyor kendini. Yüzünü görmeye tahammülüm yok midem bulaniyor.
Yapacağım şey belli biliyorum bu adam degismeyecek. Sadece birilerinin bana destek olmasını istiyorum zira onun bu yaptığını etrafıma nasıl söyleyebilirim
kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin toplayabildiğin kadar delil topla boşa bu adama hayatının geri kalanında bari yüzün gülsün geçer mi bunla ömür

Yemiş gibi yaptım evlendik kısmından sonrası zaten beklenen bir durum. Kaybettiğin 15 yıla yazık tabi ama gözün açılmış çok şükür..Bir an önce boşan kurtul

İlk defa boşa diyorum birine fazlasıyla hak etmiş çünkü

Kendine güzel bı hayat kur onun olmadigi

kendini kabul ettirecek insan arasın dursun

Emin ol daha iyi bı insana layıksın anlattığın kadarıyla

Kendine çeki düzen ver boşa yeni ufuklara yelken aç gitsin ....değmez böylesi için dunyani zindan etmeye

Direk evden atacaksin bunu. Hem calisma hem ye ic yat hem de aldat. Yok ya.. ayril :sopa: kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin ama birilerine illa soyleme gibi durumun olursa neyse onu soylersin. Yapan utansin

Belediyeyi ara canim.Gelsin alsinlar.Yada bir ilaclama sirketi cagir o evdeyken ilaclasinlar,kene gibi yillarca kanini emmis.Bir an once bosanmalisin.Senin gibisini bulamayacagi icin asla bosanmak istemeyecek, agliycak,zirliycak,intahar edicem diycek.inanma ve vakit kaybetmeden acmalisin davayi.Bir erkek aldatiyorsa asla vazgecmez.Ornek benim eski es.

Iyi bi isin varmis kimseye muhtac degilsin.ben senin yerinde olsam hemen yarin dava acarim.

Böyle bir parazitle.nasıl evlendiniz? Yapmam der yine yapar sırtında yük bir artısı yok.

Adama bak. Iyi yere dükkan açmış ..

Size bir not; fazla fedakarlık fazla vefasızlik getirir.

Valizini camdan atmak sureti ile kapıya koyun embesil yaratığı.

Iğrenç.

Merhaba,çok kötü durumdayım mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Eşimle 5 yıllık evliyiz öncesinde 10 yıl gorusmuslugumuz var çok zor şekilde evlendik.ailem razı değildi. Neyse bir şekilde evlendik ama yüzüm gülmedi. Evlenmeden önce faturasını benim ödediğim hattın ayrıntısını incelediğimde geceleri uzun görüşmeler olduğunu gördüm,inkâr etti benim numaram üzerinden konuşulmuştur dedi yemiş gibi yaptım evlendim.
Evlendik ben hergün işe giderken o işsiz kaldı evde oturdu .bigun flash bellek buldum icinde uygunsuz fotoğraflar vardı sanki koleksiyon yapmış o kadar kötü oldum ki dünyam başıma yıkıldı. Ağladı yalvardı söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bugün ise eve geldim geldigimi duymadi kulağında kulaklik elinde tlf önümden geçti görüntülü konuşma bi kızla .çıldırdım üzerine yürüdüm vurdum yumrukladim. Yine hata yaptım affet lafları. Ilk defa yaptım diyo ama inanmiyorum .hattın self servis şifresini ver geçmişini kontrol edicem dedim vermedi.
Çocuk yok ıyi bir işim var. Zaten evin kira fatura mutfak masrafını ben karşılıyorum. Yani o sirtimda bi yük gibiymiş bugün daha iyi anladım. Ben hayat telaşında kostururken o iş yok diye evde oturup benim faturasını ödediğim internetle sanal alemlerde tatmin ediyor kendini. Yüzünü görmeye tahammülüm yok midem bulaniyor.
Yapacağım şey belli biliyorum bu adam degismeyecek. Sadece birilerinin bana destek olmasını istiyorum zira onun bu yaptığını etrafıma nasıl söyleyebilirim
Size bişey demiyorum. Objektif gözle kendi yazdıklarınızı okuyun. Ne yapacağınıza karar vereceksiniz

Kendine bunu yaparken hadi kendine acimiyorsun sana ilmek ilmek emek veren ailene de mi acimiyorsun? Bu adama kolelik edesin diye mi dogurdu bakti sabahlara kadar uyumadi annen...
Adam asalak... etrafi neden takiyorsun o kapiyi kapatinca o serefsizle ayni evde yasayan sensin... beni aldatmasi icin uzerine para veriyordum dersin...
Lutfen kendine deger ver lutfen...

Utanip mahcup olması gereken mahluk o sen değilsin herkes nasıl bir pislik ve ne kadar karaktersiz oldugunu bilsin isterim ben şahsen ;)

Nasıl dayandınız çalışmamasına? Çok sabırlıymışsınız. Hem yatıyor hem para yiyor hem aldatıyor. Adam denmez buna. Aklınıza girmesine izin vermeyin.

Back
X