Merhaba,çok kötü durumdayım mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Eşimle 5 yıllık evliyiz öncesinde 10 yıl gorusmuslugumuz var çok zor şekilde evlendik.ailem razı değildi. Neyse bir şekilde evlendik ama yüzüm gülmedi. Evlenmeden önce faturasını benim ödediğim hattın ayrıntısını incelediğimde geceleri uzun görüşmeler olduğunu gördüm,inkâr etti benim numaram üzerinden konuşulmuştur dedi yemiş gibi yaptım evlendim.
Evlendik ben hergün işe giderken o işsiz kaldı evde oturdu .bigun flash bellek buldum icinde uygunsuz fotoğraflar vardı sanki koleksiyon yapmış o kadar kötü oldum ki dünyam başıma yıkıldı. Ağladı yalvardı söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bugün ise eve geldim geldigimi duymadi kulağında kulaklik elinde tlf önümden geçti görüntülü konuşma bi kızla .çıldırdım üzerine yürüdüm vurdum yumrukladim. Yine hata yaptım affet lafları. Ilk defa yaptım diyo ama inanmiyorum .hattın self servis şifresini ver geçmişini kontrol edicem dedim vermedi.
Çocuk yok ıyi bir işim var. Zaten evin kira fatura mutfak masrafını ben karşılıyorum. Yani o sirtimda bi yük gibiymiş bugün daha iyi anladım. Ben hayat telaşında kostururken o iş yok diye evde oturup benim faturasını ödediğim internetle sanal alemlerde tatmin ediyor kendini. Yüzünü görmeye tahammülüm yok midem bulaniyor.
Yapacağım şey belli biliyorum bu adam degismeyecek. Sadece birilerinin bana destek olmasını istiyorum zira onun bu yaptığını etrafıma nasıl söyleyebilirim