Kocamın tepkisi

O yapmamis gibi nasil cirkin bir benzetme!
Adam bi sey demeden sen kafanda nasil boyle kurup yakistiriyosun bu sozleri??
Sanki haberi yokmus, o yapmamis gibiymis! Adam oyle mi dedi? Cocuk benden degil mi dedi?
Ne gereksiz benzetmeler yapiyorsunuz ya!! :kusmuk:

Sanki haberi yokmus, o yapmamis gibiymis! Adam oyle mi dedi? Cocuk benden degil mi dedi?
Benzetmem hoş olmamış olabilir ama kendinizi benim yerime koyun lütfen siz olsaniz ne derdiniz ve bu çocuğu kendisi istedi ...

Kizlar yeni uyeyim fazla bilmiyom kullanmayi kusura bakmayin
Sordum bikac dakika sonra dedim niye boyle davrandin cvp duygularim karisik dedi

Genelde böyle buz gibi midir? İlk bebek olsa neyse defalarca yaşamış babalık hissini daha neyin karışıklığıymış acaba? Tuhaf..

Benzetmem hoş olmamış olabilir ama kendinizi benim yerime koyun lütfen siz olsaniz ne derdiniz ve bu çocuğu kendisi istedi ...

Ben sorardim niye tepki vermedin, tatmin olmadiysam tekrar sorardim. Demekki bi sorun var. Gidip de benden degil diye mi dusunuyo acaba diye dusunmezdim..
Dogru duzgun sorun. Cevap tatmin etmezse tekrar tekrar sorun.. sormaktan konusmaktan cekinmeyin..

Arkadaşlar bes yillik evliyim ilk cocugumu dogumda kaybettim simdi oglum iki yasinda kocamla isteyerek üçüncü cocuk icin korunmayi 6 aydir biraktik ve dun kocama hamile oldugumu soyledim sonra kocam o yapmamis gibi ve haberi yokmuş gibi tepkisiz kaldi sizce ne yapmaliyim kocama nasil davranmaliyim cok zoruma gitti ve cok üzüldüm
Konuşun tabi ki. Belki canı başka bir şeye sıkkındı. Size söylemediği bir iş sıkıntısı olabilir belki, maddi kaygıları vardır.

Sakin ve iyi olduğunuz bir zamanda hiç eleştirmeden konuyu açın derim. "Neden bir şey demedin o gün?" demek yerine, "Senin bir sıkıntın mı var canım, çocuk meselesine sevinemedin gibi geldi bana, canını sıkan söylemediğin bir şey mi var?" gibi anlayışla yaklaşıp sorun derim.

İnşallah önemli bir sıkıntı çıkmaz arkasından.

Hayat ve ıletısım kelımelerden ıbaret degıl demekkı oyle hıssettrmış kı kadın byle knusmus

Ayrıca bilemedim. Çok saçma geldi. Hamileyim deyip tepki almamak anca komedi filmlerinde falan oluyor

İşte bir sıkıntısı olabilir, ya da başka bir sıkıntısı, hemen peşin hükümlü olmayın. Az önceki yorumumda yazığım şekilde yaklaşın derim, eleştirmeden..

Belki o an icin maddiyat dsundu belki ilk hamileliginizi söylediğiniz andaki hali geldi gözünün önüne kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüyle böyle bir ruh haline girdi ..Yani bilemeyiz ki..Diğerlerine tepkisi nasıldi?

Belki o an icin maddiyat dsundu belki ilk hamileliginizi söylediğiniz andaki hali geldi gözünün önüne kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüyle böyle bir ruh haline girdi ..Yani bilemeyiz ki..Diğerlerine tepkisi nasıldi?
Gerçekten daha önceki hamileliklerim çok zor geçti ve ikisinde de ayrı ayrı sorunlar yaşadık hiç tam sevinemedik bende çok kötüyüm duygularım çok karışık...

Korkmuş endiselenmis olabilir belki ilk tecrubenizden dolayi konusmadan bos yere kendini doldurma derim

Sorsana eşine derdin ne diye sonuçta beraber yapıldı o çocuk çokmu şaşırmış

Duyguları karışık olabilir kaybetmekten korkuo olabilir evlat bu sonuçta ya yine giderse diye düşünebilir üzülme bak o biraz büyüsün canlansın düzelir herşey git sarıl eşine öp kokla yapma böyle üzme beni de hersey güzel olacak Rabbim büyük falan de destek olun birbirinize susup köşene çekilme bebeğini de üzme

Bence 6 aydır olmayıp , siz bir anda hamileyim deyince şaşırmış olabilir aklına ilk bebeğiniz , zorlu hamilelikleriniz , maddi manevi sorumluluk vs. gelmiş olabilir . O nedenle ilk anda tepki verememiştir . Sizinle bu hislerini paylaşıp sizi de üzmek istememiştir .

Duyguları karışık olabilir kaybetmekten korkuo olabilir evlat bu sonuçta ya yine giderse diye düşünebilir üzülme bak o biraz büyüsün canlansın düzelir herşey git sarıl eşine öp kokla yapma böyle üzme beni de hersey güzel olacak Rabbim büyük falan de destek olun birbirinize susup köşene çekilme bebeğini de üzme
Teşekkürler☺

Back
X